Wet Brush Shine

14.12.15

Incerc sa nu incep postarea asta intr-un mod exagerat, dar mi-e greu ... peria asta e minunata. Daca se numea Wonder Brush nu era deloc o denumire deplasata, de cand o folosesc toate problememe mele legate de par au disparut. Periile Wet Brush se gasesc la Topline (aici puteti sa vedeti toate variantele disponibile - exista varianta clasica, varianta Shine pe care o am eu, o varianta mica pentru geanta/ calatorii si Selfie Brush) si o sa va spun concluzia - daca nu ati incercat-o, aveti nevoie de ea in viata voastra.

Anul asta v-am tot spus pe blog ca mi se incurca parul si ca de cate ori ma spal am probleme cu pieptanatul/ periatul dupa si ca mi se pare un calvar, nimic n-a functionat (in continuare cred ca apa e singura vinovata). Iar de cand a venit frigul si am purtat esarfe si chestii cu guler inalt, lucrurile au devin si mai grele. Apoi a aparut Wet Brush Shine in viata mea ... si dintr-o data totul e roz, precum noua mea perie.

Posibil sa sune a reclama, dar ma stiti suficient de bine cat sa realizati ca ador peria asta daca scriu asa ceva - anul asta a fost un chin sa-mi perii parul dupa baie (si nu numai), e foarte lung, des si imi lua 10-15 minute sa reusesc sa-l descurc cat de cat. Daca reuseam pe o parte pana periam partea cealalta eram in acelasi punct, o sa va zic doar ca au fost zile cand am avut nevoie de ajutor sa-mi descurc parul (si nu va mai zic cate produse am incercat). De cand folosesc Wet Brush dureaza maxim 2 minute, iar parul ramane nu matasos, extrem de matasos. Nici n-am incercat sa-mi explic ce se intampla, parca ar avea praf de zane peria asta si face minuni.

Wet Brush a aparut pe piata in 2005, cel care a inventat peria este Jeff Rosenzweig, fondatorul companiei JD Beauty Group si a creat-o pentru a rezolva o problema personala - parul incalcit, aproape imposibil de pieptanat, al celor 3 fiice ale lui, cu varste cuprinse intre 9 si 17 ani. Perii IntelliFlex fac peria atat de speciala - au o flexibilitate inteligenta si stiu cand sa fie fermi si cand sa fie flexibili, aluneca atat prin parul umed, cat si prin cel uscat, descurca fara efort si pregatesc parul pentru o coafare fara griji.


Am incercat sa surprind in poza detaliile periei, astfel incat sa vedeti si voi mixul de peri clasici si peri de mistret Mongol (Mongolian Boar TM - sistem patentat), care distribuie uleiurile naturale din par de-a lungul fiecarui fir de par, lasand parul neted si stralucitor. Peria este usoara si usor de manuit, aluneca efectiv prin par, iar eu am ramas surprinsa de la prima folosire - a trecut imediat prin par, a descurcat parul perfect, iar parul a ramas mai matasos si stralucitor ca oricand. Functioneaza la fel de bine pe parul umed, cat si pe parul uscat, iar daca folositi des samponul uscat aveti un motiv in plus s-o incercati - functioneaza minunat impreuna.


Daca parul vostru e la fel de incapatanat si greu de descurcat ca al meu, trebuie s-o incercati, o sa va schimbe viata (cel putin atunci cand vine vorba de descurcat parul). Daca stiti pe cineva care se confrunta cu problema asta, faceti-i un cadou care va fi extrem de util (puteti sa adaugati un set de produse pentru par de la Topline, ca tot au o gramada de oferte de Craciun) si sigur o sa va multumeasca. Varianta mica este ideala pentru copii, ma gandesc cat de fericita ar fi fost mama daca exista asa ceva cand eram eu mica si aveam parul inele inele si pieptanatul se lasa cu lacrimi. Nu pot decat sa zic simplu - aveti nevoie de Wet Brush in viata voastra! Daca ati incercat-o deja vreau sa stiu daca sunteti la fel de incantate de ea cum sunt eu. Pentru mine e in top 3 produse descoperite anul asta, atat de mult imi place.

34 de comentarii

  1. Interesant... eu am un Tangle Teezer si nu o consider atat e minunata pe cat se spune;
    E bine de stiut de peria ta roz si de unde se poate cumpara.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e Tangle Teezer, nu m-a atras niciodata si n-am fost curioasa s-o incerc, pe asta in schimb o recomand cu caldura, e altceva, e ce nici nu-mi imaginam ca exista. :)

      Ștergere
  2. Te cred ca e minunata! si eu am descoperit o perie asemanatoare la un targ handmade, are acelasi tip de peri marunti ca in poza periei tale, a mea nu are acei peri cu capat roz. Descurca parul in 2 minute, exact cum ai descris. Am lasat deoparte Tangle Teezer care a costat dublu. Faza e ca lasa parul matasos, un lucru ne mai intalnit la o perie de par. Ma bucur ca ai gasit solutia magica! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te astepti la un asemenea efect, eu credeam ca Shine ala e doar un siretlic de marketing, cat m-am inselat ... si ce bine imi pare ca m-am inselat. S-o folosesti si tu cu placere pe a ta. :)

      Ștergere
  3. eu am o zona la ceafa care se incalceste si se rupe din ce in ce mai des acum., ca a venit iarna (de la haine poate?) asa ca daca asa ceva va face minuni.... poate o iau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie si de la pozitia in timpul somnului, daca dormi pe spate si te freci de perna cu ceafa ... face minuni, garantez. Nu vrei sa stii ce chin era sa imi descurc parul acum cateva saptamani, de la stresul ca trebuie sa ma chinui acum cant cand imi pieptan parul. :)

      Ștergere
    2. mă tentezi şi mai e până la salariu destul de mult :))

      Ștergere
  4. Buna, am vazut ca ai scris ca ai folosit tot felul de produse pentru parul tau des si cret, insa folosesti balsamuri leave-in?care au rolul de a descurca parul?eu ma piaptan o data pe saptamana, si in special cand il spal dupa ce pun balsamul si masca. Il periez cel mai bine,avand produsele alea aluneca foarte bine.Am parul cret,infoiat cel mai scarmanat posibil :))) :)) Ce mi-a placut cel mai mult e balsamul leave-in de la Kinky Curly, Knot today, il gasesti pe iherb...sa folosesti cu placere peria :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar zilele trecute ma uitam de ea sa vedem care-i treaba. Cred ca o s-o cumpar daca zici si tu ca e asa de buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna, nu mai te gandi, n-o sa mai ai habar de parul incurcat. Eu inca ma minunez de cate ori o folosesc. :))

      Ștergere
  6. Aproape m-ai convins sa o comand! Pina acum tot ce am comandat la recomandarea ta, in special pentru par, a fost un succes total ! Intrebarea mea e: iti "strica" buclele in caz ca ai parul cret? Parul meu e cret si lung pina la jumatatea spatelui si imi place uneori il las sa se usuce natural, ondulat si sa nu-l pieptan deloc pina la urmatoarea spalare ( ma spal la 2 zile, maxim 3). Ma gindesc ca perii aceia atit de desi ar putea sa-mi strice frumusete de bucle si nu as vrea asta :))))) Intelegi tu ce vreau io sa zic, asa-i ? :))))
    Am o duzina de perii de par, Tangle T.( care nu mi se pare deloc cine stie ce mare inventie), peria verde de la Macadamia ( mult mai buna decit Tangle T.) si inca vreo 3-4 de la alte marci insa majoritatea au perii foarte rari, asa am gindit eu ca e ok pt parul meu lung, des si cirliontat si peria asta pe care o lauzi tu aici imi cam rupe schemele :))))) Deci, distruge buclele sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproape asta e jignitor. :))

      Glumesc, nu stiu ce sa-ti zic cu buclele, parul meu e foarte lung acum si e greu si nu prea mai am bucle. Dar ceva ceva ramane acolo si dupa ce folosesc peria, deci as zice asa si asa. Am fost de un real ajutor, nu? :)

      Ștergere
  7. Super ! Chiar am nevoie de o asemenea perie ! Sincera sa fiu imi era teama sa mai cumpar perii miraculoase...am o gramada si nu fac mare lucru. Te-am descoperit de curand dar comentariile fetelor ma fac sa am incredere in parerile tale. Multumim de ajutor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred in produse miraculoase, d-aia si scriu despre ce incerc si vad daca functioneaza sau nu. Peria asta merita. :)

      Ștergere
  8. Din ce spui pare exact peria de care am nevoie. Mie îmi ia cam 30 de minute să-mi descurc părul după baie. Apa de aici din Anglia e groaznică, mi-l usucă teribil. Tocmai am văzut că o au și la Boots. Încă un lucru adăugat pe wishlist-ul de Crăciun. Mulțumim pentru review. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, vinovata cred si eu ca e apa, eu n-am patit niciodata asa ceva cu parul pana anul asta, sunt sigura ca o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  9. Am trecut-o pe lista de cumparaturi, si eu am incercat Tangle Teezer cum spune cineva intr-un comentariu mai sus si nici eu nu am fost multumita.Pup

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut ca sunt multe persoane care spun ca Tangle Teezer nu este cine stie, eu nu l-am incercat, dar Wet Brush merita din plin.

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. O sa-mi multumesti, cand te-ai invatat eu ceva prost? :))

      Ștergere
    2. Niciodata!! Este (beaty) adviserul meul personal :D

      Ștergere
  11. Hmm, mă faci să cred că am nevoie de ea! :)) Părul meu e fin, se descurcă repede când e uscat, dar când e ud mai îmi dă bătăi de cap. Tocmai ce mi-am luat una din Jumbo de curând, sunt foarte mulțumită de ea, dar tot n-o uit pe asta minune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o sa ai nevoie neaparat de ea macar stii ca functioneaza. :)

      Ștergere
  12. Camelia, te rog sa ma ajuti cu un sfat. Nu am mai comandat de pe Aoro si am vazut azi Wet Brush la un pret mult mai mic decat pe celelalte site-uri (38 lei). Or fi fake-uri?
    Multumesc pentru ajutor.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa-ti spun, parerile despre Aoro sunt impartite, daca esti din Bucuresti am inteles ca si la Farmacia Tei sunt preturi mici (si la ei poti comanda on-line), dar nu stiu ce si cum.

      Ștergere
  13. Multumesc pentru raspuns.Am comandat-o, sa vad cum arata. Am inteles ca, returul e gratuit. Poti te rog sa imi spui, peria ta avea vreun certificat de conformitate, o dovada ca nu e fake?

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In nici un caz Topline nu vinde produse fake, nu mi-am pus problema asta ca sa caut ceva sa-mi demonstreze ca e originala, nu-mi amintesc cu ce-a venit, insa nu cred ca vreo perie de par e trimisa cu certificat de conformitate sau documente care sa ateste in vreun fel provenienta ei.

      Ștergere
  14. OK, multumesc. Te anunt cum arata cea pe care o voi primi.
    O seara faina!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu electrizeaza parul? Al meu e lung si uscat, oricat balsam as folosi, si se electrizeaza daca folosesc perii. pana acum am ramas intotdeauna numai la piaptan cu dinti rari. Cand iti piepteni parul uscat, al tau nu sta dupa aceea in toate directiile? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, asa cum am scris in postare varianta Shine este gandita sa distribuie uleiurile naturale din par de-a lungul firului de par, parul ramane matasos de fiecare data.

      Ștergere