7 intr-o saptamana #45

6.12.15


Sper ca zambiti, ca ati fost extrem de cuminti anu' asta si ati primit exact ce va doreati ... si ma refer la ce are sufletul vostru nevoie, nu neaparat la cadourile materiale pentru ca sunt lucruri pe care banii nu vor putea sa le cumpere in veci ... si ma gandesc in principal la bun simt, eleganta, liniste si multe altele. Daca e sa definesc saptamana mea intr-un cuvant pot sa aleg imediat - interesanta, am vazut si auzit multe, am realizat multe lucruri, am cernut si mai multe si am un sentiment misto pe care nu pot sa-l descriu in cuvinte. Ma simt norocoasa si rescunoscatoare pentru ceea ce sunt, ceea ce am invatat, dar mai ales pentru ceea ce am in suflet.

Si daca tot am inceput cu cadourile trebuie sa va spun ca banuiesc ca am fost extrem de cuminte pentru ca am primit ceva ce-mi doream si nu mi-am luat singura in incercarea de a fi rationala si a nu mai cheltui bani pe anumite pasiuni, dar s-au gandit altii la poftele mele, asa ca Rose Golden Luxury Set de la Zoeva a ajuns in ghetele mele. De-abia astept sa ma joc cu ele. 

Mi-am luat o cana borcan rosie, m-am gandit eu sa intru in atmosfera festiva a sarbatorilor (recunosc si ca m-am gandit ca "da" bine in poze, mereu gandesc si din punctul asta de vedere), doua tarte Yankee Candle cu arome de iarna si dulce (parca mi se facuse dor de ele) si niste sosete extrem de pufoase. Am primit mai multe colete saptamana asta, o comanda de la Romwe si una de la Choies si imi place tot ce mi-am luat, insa am doua preferinte clare - cardiganul bleumarin (luat de aici) si geanta neagra (aici puteti sa vedeti cum arata si pe site). 

Am incercat produsele editie limitata cu portocala confiata si scortisoara de la Yves Rocher (v-am povestit aici de oferta de luna asta daca va ganditi sa dati o comanda) si cred ca o prefer celei cu vanilie, chiar mi se pare extrem de reusita combinatia. Am primit o comanda data pe Vivre (daca n-ati comandat de la ei va las aici linkul catre va ofera o reducere de 25 lei la prima comanda) si m-am bucur ca au livrat-o cei de la Fan si am scapat de Urgent, am luat cateva chestii pentru masa, in special pentru aperitive ca am niste invitati in perioada sarbatorilor si am vrut ceva nou. Iar cei de la Melkior m-au surprins cu o felicitare tip carte postala (trimisa prin posta, ca tot ziceam de intoarcerea in timp) si in magazinele lor puteti sa trimiteti si voi celor dragi, v-am povestit mai multe pe Facebook vineri.

Va las cu un zambet cald si un gand bun ... sa aveti zile frumoase si pline de caldura (in suflet) si oameni frumosi.

18 comentarii

  1. Chiar ai fost cuminte si ti-a adus Mosul numai bunatati, sa te bucuri de toate si sa ai Srabatori fericite si linistite ,te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, stii tu vorba aia - eu si cand sunt rea sunt buna. :))

      Ștergere
  2. Sărbători fericite iti doresc, sa ai parte numai de lucruri si oameni frumoși in aceasta perioada si nu numai! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Zoevaaa! Să le folosești cu drag! Arată genial pensulele astea, abia aștept să vină Ira cu cele pe care le-a luat și dacă mă conving că merită și calitativ... sigur îmi mai iau și eu un set mai măricel, mă obsedează pensulele astea de prea multă vreme.
    Îți doresc ca săptămâna viitoare să fie cel puțin la fel de bună ca asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, sunt misto, o sa vrei mai multe. Asa sa fie! :)

      Ștergere
  4. Pensulele arata super bine si ma tenteaza cana borcan (una la birou, una acasa!).
    Sa te bucuri de toate, chiar ai fost cuminte! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata minunate toate!! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ai zambetul pe buze :) Sa te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care ti le-ai luat!
    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit azi a fost imbratisarea calda si scumpa a unei fetite :) m-a imbratisat strans vreo 2 minute, dezinteresat... doar pentru ca i-am fost draga... imbratisarea asta a venit exact cand aveam nevoie de ea, doar ca nu stiam.
    Eu am in plan sa dau o raita pe la Pepco sa-mi iau niste lucruri frumoase pentru casa - niste borcane, cani, castronele...

    Sa ai o saptamana frumoasa, plina de oameni buni, clipe dragi, zambete si pace :) si de ce nu, si de surprize frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o saptamana frumoasa, sa stii ... chiar am zambit mult. :)

      Ștergere
  7. sa te bucuri de toate cu drag! cand am vazut pensulele mi-am amintit ca tot multumita tie am gasit niste pensule tare miste pe ebay!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt o gramada de pensule si pe aliexpress, unele chiar misto.

      Ștergere
  8. Urmeaza sa trimit si eu o comanda la Yves Rocher, se pare ca va fi brandul sezonului. :)

    RăspundețiȘtergere