7 intr-o saptamana #48 - editia de Craciun

27.12.15


Sper ca ati petrecut momente frumoase alaturi de cei dragi voua, ca v-ati umplut sufletul cu iubire si bucurii, ca ati primit daruri pentru sufletul vostru, sper ca v-a fost bine si o sa va fie si mai bine. Editia de astazi cu 7 poze de saptamana asta este dedicata Craciunului, despre care nu am multe de spus, insa am selectat cateva imagini ca sa arat un pic din ultimele zile. A fost doar despre mine si sufletul meu.

N-am facut nimic din ce "se face" in perioada asta, canapeaua mi-a fost prietena buna, am baut vin si am mancat cookies, m-am uitat la filme, am oferit si am primit cadouri, m-am gandit, mi-am dorit, am ras, am plans, mi-a fost dor, am incercat sa ma bucur de tot ce am in viata mea acum, am umplut casa cu arome dulci, am stat cuibarita sub patura, mi-am acordat mie timp si asta mi-a facut bine.

Am primit multe cadouri, desi luna asta toata a fost plina de surprize, unele m-au lasat fara cuvinte pentru ca nu ma asteptam, altele m-au surprins pentru ca erau dorinte pe care nu le-am exprimat niciodata, iar altele au venit de la oameni care au ajuns in viata mea prin intermediul blogului. In ajun mama a gasit un aviz in cutia postala si nu mi-a zis nimic, m-am trezit cu un colet pe birou si fiecare lucru care l-am scos am simtit ca a fost ales pentru sufletul meu si m-a bucurat in egala masura - a fost o dovada (daca aveam nevoie de ea) ca blogul asta si tot ce-am creat aici e real, atat de real incat naste prietenii intre oameni care nu s-au intalnit niciodata. Multumesc!

Dulciurile n-au lipsit niciodata din cadourile mele, Milka este printre preferatele mele (si nu sunt multe) si chiar imi doream cana cu pulovar, insa n-am zis nimic pentru ca m-am gandit ca am prea multe cani, m-am bucurat mult cand am vazut pachetul printre cadouri. La fel de surprinsa am fost de setul Deluxe Gift Set de la Real Techniques pe care nu mi l-am luat eu pentru ca m-am gandit ca am prea multe pensule, insa cineva a tinut minte ca m-a tentat si mi l-a pus printre cadouri. Pensula Ita de la NARS m-a facut sa realizez niste lucruri, mai ales ca a venit de la cineva care n-are nici o treaba cu astfel de lucruri, insa clar a ascultat unele chestii pe care le-am spus de-a lungul timpului. Tot o surpriza a fost Infatuation de la LipFusion, nuanta Angelic e exact ce as fi ales si eu (mai am o nuanta si-mi place mult). Divine Face Oil de la Antipodes a ajuns inainte de Craciun cu cateva zile si m-a bucurat mult pentru ca eram chiar curioasa in privinta lui.

Printre cadouri s-au strecurat si cateva bijuterii, am ales pentru poza doar cateva. Setul de inele este superb, n-am reusit sa ii surprind frumusetea in poze, poate o sa vi-l mai arat cu alta ocazie mai bine. Am primit multe perechi de cercei si chiar cateva variante de ear cuff, ceea ce m-a bucurat pentru ca imi place cand vad ca oamenii sunt atenti la detalii si aleg cu grija cadourile.

Am primit si cateva produse de ingrijire, dar si un parfum pe care nu ma asteptam sa-l primesc - Amethyst de la Lalique. Un prieten vechi de-al meu mi-a zis ca stie ca ce vreau eu de Craciun nu se poate realiza si m-a intrebat ce mi-ar aduce un zambet pe chip si i-am zis ca as vrea sa ma simt ca acum 10 ani, sa-mi aduc aminte de mine de atunci. Si mi-a zis: Stiu! Dar habar n-aveam ce idee i-a venit, mi-a zis cand mi l-a dat ca Amethyst de la Lalique ma reprezinta extrem de bine si ca sigur o sa-mi aduca aminte de ceva. Si a avut dreptate, 212 on Ice (varianta roz) de la Carolina Herrera are un loc special in inima mea, iar Amethyst imi aminteste de el si mi se potriveste foarte bine, desi nu e un parfum pe care sa-l fi ales eu pentru mine. Asta e si frumusetea, o sa-l port cu mult drag si o sa ma faca sa zambesc de fiecare data.

Va las cu Alma, renul meu preferat, a reusit sa-mi aline putin dorul de Bella zilele astea si iubirea ei e ca un colac de salvare pentru mine atunci cand simt ca nu mai pot sa respir. Sa aveti o seara frumoasa! Astept sa-mi povestiti in comentarii cum ati petrecut zilele astea si ce cadouri frumoase ati primit si ati daruit.

22 de comentarii

  1. Ai cel mai frumos și haios ren! M-am topit când am văzut poza cu Alma, am și uitat ce văzusem înainte în poze.
    Să te bucuri de toate darurile primite și să închei anul ăsta cât mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lasat-o la final tocmai ca sa nu "fure" ea toata atentia si degeaba ... Alma e foarte expresiva si transmite tot ce e frumos in ea. Sa ai si tu un sfarsit de an superb!

      Ștergere
  2. Lucruri minunate pentru un om minunat!!!
    Craciunul meu a fost frumos cu filme alaturi de mami. Mosul n-a ajuns la mine.. :)) pentru ca mi a zis ca nu poate acum.. si am inteles perfect.. i am zis ca.. chiar nu am nevoie.. important e sa fim sanatosi.
    Te pup.
    Sarbatori minunate sa ti ofere Dumnezeu.
    Curand intru de garda.. de noapte. Te pup. SI te citesc mai tarziu.. daca am timp si pacienti mai putini. Vom vedea.
    God bless you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciunul tau a fost cu iubire, asta e tot ce conteaza. Si eu m-am uitat la multe filme in ultimele zile. Sa ai un sfarsit de an superb!

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de tot,este cea mai frumoasa perioada din an,iubesc Craciunul.Te pup si sa ai un an minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai si tu zile frumoase, pline de tot ce-ti doresti.

      Ștergere
  4. Renul tau e cel mai cel! :) Mustatile alea scurte si dese ma termina.
    Ma bucur ca ai avut asa multe surprize frumoase si relaxare. Nici eu n-am facut nimic din ce se face (doar daca punem aici mancatul de cozonac), insa am lenevit, m-am odihnit, am incercat sa ma bucur de ce am si cred ca mi-a iesit. Iti doresc sa inchei anul frumos si cu liniste in suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am vazut ca si zilele tale au fost unele de relaxare, ma bucur ca ai avut langa tine o parte din iubirile tale, conteaza mult asta. :)

      Ștergere
  5. Vreau si eu setul de la Milka!!

    Mosul meu a fost doar simbolic, insa a fost de departe cel mai bun si linistit Craciun din ultimii ani, datorita unei persoane dragi care si-a facut simtita prezenta si a avut efectul asta asupra mea. Am fost mai calma, mai linistita si cu un pic mai multe speranta.
    In rest am descoperit avocado cu ulei de masline, lamaie si paine prajita!! Deocamdata e noua obsesie si nu dau semne sa ma satur prea curand. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am bucurat cand am citit ca ti-a fost bine, insa iti spun (fara regrete) ca Milka n-o impart, du-te si cumpara daca vrei. :))

      Ștergere
    2. Stii ce greu am gasit pachetul ala? :)) Trecand peste faptul ca mi se pare total neinspirata hainuta canii pt ca nu ma incanta deloc sa se imbibe cu apa si detergent de vase. Pe-a mea o s-o dezbrac. In rest mi-a placut combinatia din pachet. Eu nu mai mancasem Milka cu Tuk. E dulce sarat!! Yummy. Am dat doua cioco mari la schimb si i-am confiscat-o si fratelui meu. Astia mici mereu ies in avantaj :)

      Ștergere
  6. cel mai dragut renulet,face cat toate cadourile

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dulce renulet!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superba, nu? Sa te uiti si la poza de pe Instagram (si e una si pe profilul meu personal de Facebook), e de vis Alma. :)

      Ștergere
    2. M-am uitat acum la cea de pe instagram si imi vine sa o mananc . Pe profilul personal nu cred ca ma lasa sa intru daca nu am pagina ..doar pe cel al blogului .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Ti-am trimis linkul pe mail, sa ai o zi frumoasa in continuare. :)

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de toate cadourile frumoase!
    Mosul a fost foarte generos cu mine anul acesta: pulover, hanorac, parfum, manusi, inca un pulover, lac de unghii, cizme, sclipici de corp de la Douglas si altele care inca stau nedesfacute sub brad. Am avut de departe cel mai linistit si relaxant Craciun, in familie ( si a prietenului meu), petrecut in mare parte la cabana "Plapumioara", camera "Pernuta".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa te bucuri de tot ce-ai primit si sa ai un an sfarsit de an minunat. :)

      Ștergere
  9. ai primit o multime de cadouri frumoase dar cel mai important este ca ai oameni frumosi langa tine mereu :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e, chiar ieri ma gandeam ca am strans in jurul meu suflete frumoase si asta e minunat. Sa ai un sfarsit de an superb!

      Ștergere
  10. Sa te bucuri de toate. cana de la Milka este draguta foc, sa nu mai zic de catelusa ta care este o scumpete.

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere