Cumparaturi de la Boots & 3 pensule

21.12.15

Saptamana trecuta a ajuns comanda de la Boots, am profitat de oferta cu transport gratuit de care v-am spus si voua si mi-am luat cateva produse pentru par de la VO5. Mi-as fi luat eu mult mai multe, insa oferta m-a prins pe picior gresit cu finantele si a trebuit sa fiu extrem de cumpatata. Coletul a ajuns cam in 10 zile si mi l-a adus UPS acasa.

Am prins niste oferte bune, le-am combinat intre ele si m-am ales cu cateva produse de care sunt incantata. Samponul si balsamul din gama Cherish My Colour (am incercat cam toate gamele VO5 si v-am si povestit de ele pe blog, pe astea nu le-am gasit la noi si eram curioasa) au fost la oferta la 1,49 lire si au 400 ml (oferta asta inca e valabila pe site).

Mi-am luat si cateva produse de styling, am combinat niste oferte care erau pe site si pretul a fost mai mult decat bun in final, toata comanda a fost pana in 13 lire. Heat Protect Styling Spray si Smoothly Does It Frizz Free Creme mi s-au parut interesante, nu le stiu, n-am citit pareri despre ele, le-am vazut si le-am pus in cos. Mi-am luat si un spray de texturare - Give Me Texture, dar si sprayul pentru volum la radacina - Plump It Up, de care v-am povestit la inceputul anului pe blog si de care am "tras" pana de curand. L-am gasit la Hello la un super pret, n-am luat decat unu' si dupa aia am suspinat dupa el.


Celelalte produse de care vreau sa va spun sunt cateva pensule, luate de pe Aliexpress, de care (bineinteles) ca nu aveam nevoie cu adevarat, insa curiozitatea a fost la nivel ridicat si a trebuit sa vad ce si cum. Pensula cu forma mai ciudata este la fel ca 3DHD Precision Brush de la Sigma (eu am si varianta mare pentru fata si-mi place mult, luata tot asa cu cativa dolari de pe un site, nu mai stiu care, cred ca Born Pretty - o folosesc mereu pentru BB cream) si-mi place mult. V-am mai spus pe blog si-mi mentin parerea, pensulele de pe ebay/ Aliexpress (daca alegeti cu grija vanzatorul si cititi si parerile despre produse) sunt la fel ca cele de la Sigma, pe care eu n-as da mai da atatia bani (le-am avut si le-am dat). Asta pe care am luat-o eu nu pierde peri, se spala usor si-si face treaba fara probleme si a fost cativa lei.

Pensulele cu maner metalic mi-au atras atentia datorita aspectului (nu le-am mai vazut nicaieri si ... nu mai zic de curiozitate, stiti deja) si le-am luat. N-o sa va las link catre vanzator pentru ca nu merita - a incurcat comanda si mi-a trimis o alta pensula. Eu comandasem pensula oblica (trebuie sa va povestesc cum au inceput sa-mi placa pensulele astea, dupa ani in care le-am evitat) si o pensula kabuki plata pentru fond de ten si m-am trezit cu o pensula de pudra in locul ei. Pensulele sunt extrem de fine, manerul e de calitate, nu par sa piarda peri (le-am spalat, insa n-am apucat sa le folosesc), o sa le pun la treaba zilele astea sa vad cum sunt si in actiune.


Pe Aliexpress sunt o gramada de pensule interesante si cred ca daca alegeti cu cap (mai ales daca nu aveti buget mare, dar vreti sa aveti totusi niste pensule de calitate) puteti sa va luati niste produse chiar misto, fara sa faceti gaura in buzunar/ card.

N-am apucat sa ma uit cu atentie insa cei de la StrawberryNET au inceput sa puna deja ofertele pentru anul nou - puteti sa vedeti AICI cateva - si in mod sigur ca vor mai urma, asa ca daca mai aveti bani de cheltuit fiti cu ochii pe site ca s-ar putea sa prindeti niste oferte bune. Am vazut ceva produse de la Becca si Korres, dar n-am apucat sa ma uit cu atentie. Asta asa ca tot era vorba de shopping inteligent ...

Voi ce v-ati luat in ultima perioada? Ati profitat de oferta de la Boots?

6 comentarii

  1. Să le folosești cu drag!
    Transportul gratuit de la Boots ar fi fost ocazie de neratat... dacă aveam atunci cu ce să fac shopping. :)) M-am ofticat rău, dar trebuie să mai bage cândva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper cand va fi sa ne prinda si pe noi cu bani pe card. :))

      Ștergere
  2. M-ai facut si mai curioasa cu privire la VO5. Adica stiam ca-ti plac, dar daca le-ai ales in favoarea atator brandu-uri insemna ca sunt nisto rau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se potrivesc, cred ca asta e pana la urma esential la un produs.

      Ștergere