7 (x2) intr-o saptamana #47

20.12.15


Am avut o saptamana frumoasa, incarcata de surprize si m-am bucurat mult (dar am si plans si banuiesc ca o s-o mai fac, perioada urmatoare o sa fie incarcata de multe emotii si eu nu stiu cum sa fac fata unor sentimente pe care le am si nici nu mai incerc), am reusit sa ies la o ciocolata calda si un cheesecake cu un om frumos si m-am simtit extrem de bine, am primit o gramada de cadouri, am facut o gramada de lucruri, asa ca editia 7 ... de astazi e la dublu pentru ca am vrut sa impart si cu voi cateva lucruri frumoase si mi-a fost imposibil sa selectez pozele.

Mi-am inceput diminetile cu cate un ceai si ceva dulce langa si de cele mai multe ori si cu o crema parfumata. Turta dulce din poza este cu crema de lapte si am luat-o de la o cofetarie turceasca si a fost delicioasa. Am facut o vizita la Demmers Teehaus si am luat cateva delicii parfumate, intentionez sa ma intorc sa mai iau cateva ceaiuri. 

In primele zile ale saptamanii am primit cateva surprize frumoase. Douglas Romania mi-a trimis un pachet extrem de frumos si am descoperit in el produse Starskin (de care o sa ma bucur inainte de Revelion, v-am povestit de ele deja pe blog si stiti ca-mi plac), un set cu rimel si demachiant, o crema de corp si paleta In The Nude pe care o puteti castiga pe Facebook (eu o am deja si vreau sa se bucure si una dintre voi de ea). Max Factor ne-a indulcit cu un tort de la Alice, iar mama e cea mai incantata de cadoul asta (ea ar manca tort/ prajituri tot timpul), eu am apreciat mult gestul frumos. Cei de la Solaris mi-au trimis si ieri niste delicii si parca prevad niste prajituri saptamana viitoare.

Patrupedele mele au intrat deja in vacanta (de parca n-ar fi tot timpul) si se rasfata si dorm cat de mult se poate. Kiki a devenit o baba puturoasa (desi mai are si momente de nebunie cand nu stii unde dispare), iar Alma trebuie sa se bage si ea la poze, chiar daca nu poate sa-si tina ochii deschisi. Cum sa rateze ea ceva? 

Alte surprize frumoase am primit de la Marionnaud Romania (nu stiu cum am ratat editia limitata Taj Sunset de la Escada, dar la vara cred ca o sa fie preferatul meu, e minunat) si de la Farmec - acumulatorul ala extern chiar imi trebuia, agenda e foarte reusita, mi-au placut mult ideile si gestul in sine (pentru mine conteaza intentia mult mai mult decat valoarea cadoului). 

Am primit comanda de la Boots (o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare) si deja mai am cateva chestii in minte pe care le-as lua de la ei. Am tot folosit produsele de la Yves Rocher din editiile limitate din iarna asta si am si cateva noutati de la Kiko si Max Factor de care vreau sa va povestesc pana la sfarsitul anului. Rujul mat il puteti vedea in poza cu farfuria Hello Kitty de care va spuneam zilele trecute, iar ultima surpriza a venit de la Nestle Romania. Mi-au trimis niste fursecuri cu cereale integrale Fitness si nuci pecan si m-am gandit eu ca daca le combin cu o ciocolata calda Lion Mos Craciun n-o sa reziste si face sigur o oprire si pe la noi.

Sper ca si voi ati avut zile frumoase si ati zambit mult. Maine am pregatit o surpriza si pentru voi, asa ca nu uitati sa verificati blogul. Eu ma lupt (din nou) cu raceala, nu stiu ce am avut anul asta, dar nu e bine. Sa aveti o saptamana minunata!

13 comentarii

  1. Ce saptamana frumoasa ai avut !!
    A mea nu a fost foarte buna, insomniile si-au spus cuvantul si m-am simtit foarte rau , dar revin cu forte proapete pentru Craciun .
    Mi-a atras atentia inelul cu fluturi, de unde e ?
    Imi pare rau sa aud ca iar ai racit :( doar ce ai scapat de raceala .
    Alma + Kiki = love
    A...da, stiu si eu parfumul si imi place .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am probleme mari cu somnul (mari ala e bland pentru cate nopti nedormite am adunat in ultima perioada), m-am dat cu totul peste cap. Scriu despre inel zilele astea cu link, e chiar frumos. :)

      Ștergere
  2. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă! Kiki e o scumpă, de Alma numai zic, dar eu vreau să știu ce e oja aia mov de pe unghiile tale! :D Deși am așa un feeling că o să-mi zici că e Zoya și eu o să mă oftic rău. :))
    Să ai o săptămână și mai superbă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceaiul rooibos cu caramel e preferatul meu, alaturi de Earl Grey. Sunt tare curioasa cum sunt restul ceaiurilor din poza. Iti doresc sa ai o saptamana care urmeaza frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai si tu zile frumoase, pline de momente vesele.

      Ștergere
  4. O saptamana fumoasa si tie, om frumos! (Iti spun de acum, sa fie vlabila afirmatia din prima secunda a urmatorii saptamani) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am zambit si cand l-am publicat si am zambit si acum cand am raspuns. :)

      Ștergere
  5. Chiar frumoasa,sa le folosesti cu placere draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna ma emotioneaza textele tale, ma transpui intr-o atmosfera frumoasa si mi-am inceput ziua cu un zambet.
    O saptamana la fel de minunata sa ai si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere