Rosu, negru si nu numai

10.12.15

V-am zis ca azi nu-s productiva, imi lipseste si cheful si motivatia (si nici nu-mi bag capul cu asta, mai avem si zile d-astea), n-am facut mai nimic (si sunt rare zilele astea), asa ca mi-am pierdut timpul pe siteuri, in special pe Sammydress. Am avut o colaborare cu ei anul trecut, mi-am luat o geanta roz, pe care o mai port si acum, dupa care am cam uitat de existenta lor. M-am uitat pe site si am vazut cateva chestii dragute, poate poate se lasa cu o comanda spre sfarsitul lunii.

Bineinteles ca prima data m-am uitat la genti (mai vad din cand in cand cate una de pe siteul asta laudata la Georgiana pe blog si mi se face pofta) si am ales 2 (si doua portofele) pe care vi le arat mai jos. Preturile lor sunt mici, insa de multe ori transportul e mai scump decat geanta, depinde mult de produs - eu am vazut la ei o geanta la 10 dolari (transportul era tot cam atat) pe care am luat-o acum ceva vreme de pe alt site cu aproape 40 dolari. La fel de bine am vazut o geanta la 8 dolari si ceva, la care se adauga transportul si ajungea cam 15 in total si eu am luat-o pentru cineva de pe Aliexpress cu 7 dolari si transport gratuit. De asta e bine sa cauti inainte sa iei ceva cand vine vorba de siteurile de genul asta. M-am oprit doar la o esarfa (cu greu, sa stiti, am vazut unele cu bufnite si cu ursi panda tocmai bune de pus in cos).

geanta catel - AICI
geanta pudel - AICI
portofel cal - AICI
portofel gri - AICI
esarfa - AICI

La haine nu m-am uitat cu mare atentie, dar am vazut un pulovar (care pare subtire si-mi aminteste de unul de la Vila pe care il iau mereu pe mine ca ma simt bine in el) gri inchis care ma tenteaza. Ar merge si niste cercei, nu? Iar sosetele cu catei ... ahhh, sosetele ...

bluza - AICI
cercei - AICI
sosete catei - AICI

Am vazut pe site o gramada de decoratiuni pentru Craciun, la preturi foarte bune, insa e mult prea tarziu acum sa mai comand ceva, dar tin minte pentru la anu'. Si daca tot am ajuns la chestii pentru casa am vazut cateva care ma tenteaza tare

cana - AICI
fete perna - AICI
sticker perete - AICI
sac cadou - AICI

Maine probabil ca o sa am alte dorinte, dar azi ma multumesc cu astea. Daca ati dat comanda la ei in ultima vreme astept parerea voastra, ma tenteaza o comanda, dar nu sunt decisa.

8 comentarii

  1. Mie geanta luata de curand (cea visinie) imi place maxim si o port zilnic de cand o am, chiar nu ma asteptam sa fie asa calitativa.
    Dintre alegerile tale imi plac mai ales portofelul gri, sosetele cu catei si cana albastra, sunt super simpatice :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma mai tenta ... am mai vazut cateva dragute de cand am scris postarea asta si ma mananca degetele. :)

      Ștergere
  2. Paturica... ahh, paturica...

    RăspundețiȘtergere
  3. Geanta catel, esarfa, sosetele cu catelusi, pernele, love them :x :X :X

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere