By Terry Hyaluronic Sheer Nude Hydra-Balm Fill & Plump Lipstick

22.12.15


Nu exista mod mai bun de a incepe postarea asta decat spunand ca-s foarte curioasa, ma refer la modul la general, insa cand vine vorba de cosmetice si produse de machiaj si e si mai si ... unele nu ma atrag deloc, in schimb altele imi raman in minte cu lunile (sau si mai mult). Produsele By Terry m-au intrigat mereu, insa pretul lor m-a facut sa stau in banca mea.

Hydra-Balm Fill & Plump Lipstick e un nume pompos pentru ceea ce sunt de fapt balsamurile astea de buze, putin colorate. Se lauda ca hidrateaza, umplu liniile fine si maresc volumul buzelor. Iar eu n-am putut sa nu ma intreb "serios?". Am avut ocazia sa iau varianta Sheer Nude (04) la un pret bun si sa-mi satisfac curiozitatea.

E o nuanta calda de portocaliu, usor de purtat si care arata foarte natural pe buze. Nu este extrem de pigmentat (am insistat de cateva ori ca sa vedeti cum arata) si in afara de faptul ca hidrateaza (si la capitolul asta se descurca extrem de bine) nu face nimic altceva care sa justifice pretul. Are un miros usor de trandafir care nu ma incanta foarte tare, dar care nu se mentine dupa ce aplic produsul pe buze, deci nu e o problema reala care sa ma impiedice sa-l folosesc.

Pe buze se simte foarte confortabil, nu este lipicios, nu deranjeaza si mentine buzele hidratate ceva vreme (si am apreciat asta in ultimele zile cand raceala a facut ce-a vrut din mine), insa asta poti sa obtii cu orice balsam care n-are pretul asta. Nu-mi pare rau ca l-am luat, il folosesc destul de des (imi place ambalajul si-mi place si cum il simt pe buze), dar n-as plati pretul intreg pe el nici daca n-as avea ce face cu banii. E un balsam colorat pentru buze din categoria de lux, eu m-am lamurit, ma intorc la treaba mea ... dar am si balsam de buze By Terry.

4 comentarii

  1. Odata si o odata tot ti l-ai fi cumparat, de curiozitate, asa ca bucura-te de el in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata, nuanta este preferata mea, port mult corai-portocaliu, cred ca este minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o nuanta frumoasa, nu e foarte pigmentat, e aplicat de cateva ori pe mana ca sa vedeti exact culoarea.

      Ștergere