Boots livreaza gratuit in Romania intre 4 si 7

4.12.15

http://tidd.ly/915a1ca5

Pentru postarea asta o sa ma iubiti (daca aveti bani) sau o sa ma urati (daca n-aveti bani), adevarul e ca nici pentru mine nu e un moment bun, dar de cand asteptam o oferta de genul asta .... pentru comenzile inregistrate intre 4 si 7 decembrie Boots livreaza gratuit in Romania, fara a impune vreo comanda minima (transportul in mod normal este 10 lire si ei spun ca ajunge in 10 zile, n-am comandat pana acum deci nu stiu sa va spun mai multe).

Lista mea e atat de lunga ca nu stiu ce sa aleg, dar ceva tot imi iau ... AICI puteti sa vedeti toate produsele si sa va jucati cu ofertele (ca-s destule si tentante). Va luati ceva? Va tenteaza?

10 comentarii

  1. Buna! Ai ideea daca coletul ajunge prin curier sau prin posta? Nu resusesc sa inteleg de pe site. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, pe siteul lor scrie ceva de curier, insa nu am informatii clare.

      Ștergere
  2. Nu prea mai am buget, asa ca nu indraznesc nici sa ma uit ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am uitat, n-am rezistat, am si dat o comanda mica. :))

      Ștergere
  3. Prost moment și-au ales! :)) Și așteptam de atâta timp transportul gratuit la ei! Dar tot o să studiez bine site-ul mâine dimineață, să văd ce și cum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc, cunosc, mi-a cazut fata cand am vazut mailul si m-am gandit la ce bani am eu in cont. ::))

      Ștergere
  4. Multumim pentru pont. Dupa nenumarate incercari de a-mi da peste mana, am comis-o... Un ruj si un lipstain Revlon. Fiindca valoarea cumulata a depasit 15 GBP, primesc un set de produse Revlon (trusa farduri, ruj, mascara si oja).

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, m-am uitat si eu la oferta de la Revlon, si la Bourjois aveau ceva asemanator, oferte bune, cum nu vezi la noi. :)

      Ștergere