3 parfumuri noi de la Yves Rocher pentru 2016

11.12.15

Primul produs Yves Rocher pe care l-am tinut in mana a fost un parfum acum aproape 14 ani si e vorba de Yria, pe care l-am primit cadou de la tata. Habar n-aveam la vreme aia ce e cu Yves Rocher, care e istoria din spatele brandului, insa timpul a trecut si eu am ramas prietena cu Yves Rocher, in special cu parfumurile lor, cred ca daca ar fi sa ma gandesc la un singur produs cand ma refer la Yves Rocher clar as alege un parfum, mi se pare ca sunt cele mai reusite produse ale lor si mi-e greu sa fac un top. 

Cred ca cel mai mult imi place Vanille Noire, insa ii duc dorul lui Rose Absolue (am o sticla in dulap, sigilata, asa de dragul amintirilor), de care probabil va amintiti daca sunteti cliente vechi Yves Rocher. Stiam de ceva vreme ca Yves Rocher pregateste ceva, insa am asteptat sa am toate informatiile ca sa va povestesc si voua. Si acum pot sa spun ca la inceputul anului vor fi lansate 3 parfumuri noi.


Rose Oud este parfumul care mi-a starnit curiozitatea si chiar sunt nerabdatoare sa vad cum e. Cea care a creat parfumul este Annick Menardo, destul de cunoscuta in lumea parfumierilor, a lucrat atat cu case mari de parfumuri, cat si cu branduri mass-market. A creat pentru Yves Rocher si la alte parfumuri, printre care Comme Une Evidence si Moment de Bonheur. Rose Oud se adauga colectiei Secrets D'Essences (preferata mea de la Yves Rocher, au parfumurile astea acel ceva special) si sper sa fie ce-mi imaginez eu ca e - un parfum oriental floral care sa fascineze.

Se pastreaza acelasi ambalaj de la celelalte parfumuri din gama, insa culoarea aleasa pentru acest parfum mi se pare ca e de vis si extrem de inspirata. Notele parfumului sunt extrem de interesante (trandafir, lemn de agar - care stiti cat de intalnit a fost in ultima vreme in lumea parfumurilor, chimen si labdanum) si eu ma astept sa fie o explozie de arome care sa incante simturile.


Feuilles de Verveine (Verbena Leaves) este noutatea din colectia Un Matin au Jardin, nu stiu daca este o formula noua sau doar au rebranduit Verveine din colectia Fraicheur Vegetale (care nu se mai produce de ceva vreme, dar care la noi inca este disponibila), sunt curioasa si in privinta acestei ape de toaleta pentru ca mie chiar imi plac produsele cu verbina si mi se par extrem de potrivite pentru primavara/ vara. Nu stiu multe detalii inca, dar le vom afla curand.


Cuir Vetiver este ultima noutate si este un parfum pentru barbati, creat de Sonia Constant, care l-a descris ca fiind "a light leather perfume for a whole new sensation of sensuality". Nota de varf este data de vetiver, notele de mijloc sunt lemn de santal, cedru si piele, iar nota de baza este reprezentata de boabele de tonka. Parfumul se anunta ca fiind unul interesant, lemnos si sofisticat.


Cum vi se par noutatile pregatite pentru 2016? Va tenteaza ceva? Eu sper ca Rose Oud sa fie captivant ...

19 comentarii

  1. Ma tenteaza Rose Oud, abia astept sa apara si sa-l incerc :)
    Acel Rose Absolue cum e? Seamana cu ceva? Ce-ti inspira tie? Nu-i stiu mirosul, nu-mi dau seama cum de mi-a scapat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu seamana cu nimic, n-am cu ce sa-l compar, am scris sigur despre el pe blog, cauta postarea sa vezi cum il simt eu. :)

      Ștergere
    2. Cautat, gasit, citit :)

      Ștergere
  2. Abia astept noile parfumuri in special Rose Oud, sunt fascinata de mirosul oriental de oud, este o tendinta noua la moda in parfumerie deci si Yves Rocher trebuia sa scoata unul, sa vedem cum e. Feuille de Verveine cu siguranta imi va placea. Cuir Vetiver pour homme, suna interesant. :) Camelia te intreb unde mai pot gasi Pur Desir de Gardenia de la Yves Rocher?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar eram curioasa daca vor adopta trendul cu oud, eu ma bucur oricum, imi plac parfumurile orientale. Nu cred ca se mai fabrica Pur Desir de Gardenia.

      Ștergere
  3. Primul meu parfum de la ei a fost Ming Shu de care am fost indragostita, tot timpul eram intrebata ce parfum folosesc . Nu l-am mai vazut, nu am mai auzit de el .
    Rose absolue nu a fost genul meu, doar daca ii simteam mirosul mi se facea rau .
    Rose oud pare foarte interesant, abia astept sa apara .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rose Absolue miroase diferit pe fiecare persoana, cu PH-ul meu s-a potrivit de minune. Am avut si eu Ming Shu, dar nu-mi amintesc sa-mi fi placut, adica nu-mi prea amintesc nimic. :)

      Ștergere
  4. Si eu caut Pur desir de gardenia, il gasisem undeva pe amazon, la un pret super nesimtit. Nu se mai produce de cativa ani s7 nu cred ca se va mai produce vreodata :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E unul dintre cele mai frumoase parfumuri, sublim, mare pacat ca nu se mai produce.

      Ștergere
    2. Toate parfumurile care nu mai sunt in productie sunt pe ebay. amazon la niste preturi nesimtite.

      Ștergere
  5. Rose oud! Merci de informatie, il voi cumpara de cum va apare spre vanzare fara sa mai pierd timpul prin magazinele lor sa vad cum miroase.
    Datorita sticlutei mov, am un feeling ca va fi un parfum floral oriental puternic, abia astept sa il cumpar.

    Pt mine YR este sinonim cu parfumurile, am fost intrigata de ele si din cauza lor am inceput sa cumpar de la ei. Nu ma omor dupa produsele lor exceptand rimelul, dar parfumurile chiar imi plac si le cumpar frevent chiar daca am si foloesc si parfumuri de marca, scumpe, nu stiu cum sa le zic.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am parfumuri scumpe, asta nu ma impiedica sa apreciez un parfum bun indiferent ce scrie pe el, iar Yves Rocher chiar a dat lovitura cu unele dintre parfumuri. Eu de-abia astept Rose Oud ...

      Ștergere
    2. Si gelurile de dus, sa nu le uit, si ele imi plac mult.

      Mihaela I.

      Ștergere
  6. Am avut multe parfumuri de la yves rocher. Abia astept sa testez Rose oud,ambalajul arata foarte elegant,coloarea este superba. Cel cu verbina nu prea ma tenteaza. Imi placea mult parfumul cu Bambus de la yves, era prospetimea absoluta...pacat ca l-au scos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe parfumuri au fost scoase de-a lungul timpului, dar scot ei altele si mai bune ... sunt sigura. :)

      Ștergere
  7. Ma incanta ideea parfumului Rose Oud. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubesc Rose Absolue, parfumul vechi din această gamă, așa că tot Rose Oud aștept și eu să testez/cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi amintesc ca am scris de el cam in aceeasi perioada ... sa speram ca Rose Oud o sa ne placa cel putin la fel de mult. :)

      Ștergere