Perfect Pair #3

16.12.15


N-am mai facut de ceva vreme o postare de tipul asta (am vazut ca ideea a fost preluata si de alte bloguri intre timp si au inceput sa apara postari de genul asta si parca mi-a venit si mie cheful), insa astazi vreau sa va arat niste produse pe care imi place sa le folosesc impreuna si sunt printre preferatele mele.

Magic Foundation de la Charlotte Tilbury (eu mi-am luat nuanta 3 si mi se potriveste perfect) si pensula 102 Silk Finish de la Zoeva fac o super echipa impreuna. Fondul de ten are acoperire buna, nu se simte pe ten si rezista bine de tot (eu am o iritatie pe barbie si nici macar nu e nevoie sa folosesc concealer si tenul arata impecabil - daca vreti sa va povestesc mai multe spuneti-mi si ii fac review separat), imi place mult. Pensula e prima care imi place cu adevarat pentru aplicarea fondului de ten de cand am descoperit Expert Face Brush de la Real Techniques (si au trecut niste ani), mi-a placut din prima secunda, merita din plin, o sa scriu mai multe despre pensulele Zoeva pentru ca-mi plac mult.

A doua pereche care imi place mult si pe care am tot folosit-o este formata din doua rimeluri - Full Blown Volume Lash Building Mascara de la Laura Mercier si Hypnose Drama de la Lancome. Dupa o perioada in care am folosit un singur rimel, am inceput sa experimentez iar cu combinarea lor si astea doua impreuna sunt de vis. Imi plac si separat, dar impreuna sunt si mai si. Am mai descoperit cateva care imi place la fel de mult, la anu' va povestesc si de ele.

Ultimele doua produse s-ar putea sa nu va fie straine, le-ati mai vazut pe blog, imi plac si separat (si le folosesc des si asa), dar impreuna ... zambesc larg. Gelul de dus cu vanilie si macadamia de la Creightons imi place la nebunie, chiar daca formula este destul de lichida, imi place aroma mult de tot si ... v-am spus deja cat imi place. Lotiunea de corp Vanilla & Ice Cream de la I love ... e recent descoperita si a intrat direct intre preferatele mele. Ambele produse sunt luate de la Hello Free Z One Discount cu 8-9 lei, asa ca nu numai ca sunt rasfatul meu preferat, dar sunt si extrem de accesibile ca pret.

Voi ce combinatii preferate aveti in ultima perioada?

4 comentarii

  1. 1. Rimel transparent Gabrini + Rimel efect alungire 360° Yves Rocher = volum si alungire. O folosesc de aproape un an si nu pot renunta la ea.
    2. Creion de buze Sephora + Ruj Deborah = rezistenta + emoliere.
    Imi place ultima ta combinatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se face dor de gelul ăla de duș de câte ori îl văd.
    Mie și mai mult decât RT Expert brush îmi place Buffing brush, din setul Core Collection, mi se pare genială. Dar tot vreau acum să știu cum e și asta de la Zoeva. :))
    Trebuie să mai fac și eu un astfel de articol, am mai descoperit câteva perechi perfecte de curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu Buffing Brush am tinut-o degeaba o vreme, dupa care am dat-o, nu ne-am inteles. :)

      Ștergere