Makeup Secret Santa? I'm in!

12.12.15

Cand am primit pe mail in urma cu cateva saptamani invitatia la Makeup Secret Santa m-am gandit ca o sa fie ceva frumos si ca vreau sa fiu acolo, asa ca am zis da, fara sa ma gandesc prea mult. Ana Maria (pe care probabil o stiti de pe Beauty Barometer) a gandit o seara in care sa ne simtim bine, sa facem schimb de cadouri (n-a fost tocmai usor sa cumperi cadouri fara sa stii cine le va primi, lista invitatelor a fost tinuta secreta si asta a facut totul si mai interesant) si sa ne simtim rasfatate si eu zic ca a reusit din plin.

Fetele (Madalina si Georgiana) de la Beauty Studio 190 au fost gazdele noastre (nu pentru prima data si sunt sigura ca nici pentru ultima, apropo de salon am vazut niste produse de par extrem de interesante si trebuie sa "investighez" mai mult), iar ce la Sloop ne-au tratat cu sucuri raw. Eu am ales unul cu mandarine si mi-a placut mult. Am incercat sa duc putin din mine la petrecerea asta si am facut niste ravase personalizate si m-am gandit ca fiecare sa primeasca cuvintele de care are nevoie si cred ca s-a vazut ca le-am facut din suflet, n-am avut reclamatii. Si am fost extrem de curioasa ce o sa nimeresc eu. Pozele au fost facute de Iulian Sima, iar filmarea a fost realizata de RB Films, a fost interesant sa vezi reactiile barbatilor la reactiile noastre.

Poze de la eveniment (poze facute de mine) nu prea am pentru ca mie imi place sa traiesc momentul, sa ma simt bine, sa interactionez, sa fiu acolo, asa ca facutul de poze e ultimul care e in mintea mea. Insa sunt deja postari pe bloguri cu poze si sigur ati vazut ceva si pe Facebook daca vreti sa vedeti atmosfera, insa pot sa va spun si eu in cateva cuvinte - voie buna, nimic pompos, femei pasionate de frumos si multe zambete.

Mesajul ravasului meu a fost extrem de potrivit si cred ca defineste foarte bine ceea ce gandesc eu la momentul asta si conceptia mea despre viata, in general. Pentru mine anul asta a fost unul al redescoperirii pentru ca nu m-am uitat de mult timp cu atentie la mine (stiu ca poate parea ciudat, insa are logica pentru mine si asta e ce conteaza in final), am uitat sa traiesc in corpul meu, sa accept transformarile care n-au tinut de mine, iar intalnirea cu alte bloggerite si diversi oameni m-au facut sa ma privesc si prin ochii altora si nu de putine ori am fost surprinsa. O sa las gandul asta acum la stadiul asta, insa am sa revin la el undeva la inceputul anului urmator pentru ca am niste planuri in minte.


O sa incep cu premiul castigat - a fost o singura tombola cu un singur premiu (peria Clarisonic Mia 2 intr-o editie limitata roz) si am tot glumit eu ca o sa castig (cateodata ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai cumpatata cand glumesc pentru ca sunt si oameni care nu ma cunosc si pot sa creada altceva, sa-mi ziceti voi daca trebuie sa-mi pun limite sau nu ca ati vazut cum sunt) si atat am glumit ca pana la urma numele extras a fost al meu. M-am bucurat pentru ca eram si curioasa in privinta ei, dar si pentru ca am considerat ca este un semn ca trebuie sa continui ceea ce fac.


Schimbul de cadouri a fost interesant si momentul in sine a fost comic - ambalaje rupte, curiozitate, nerabdare, ochi mirati, intrebari, a fost o experienta misto si ma bucur ca am facut parte din ea. Cand se aduna in acelasi loc femei cu pasiuni comune n-are cum sa nu iasa bine. Si se lasa cu zambete multe ... cadoul dus de mine a ajuns chiar la Ana Maria (eu am ales cateva produse Stila ca sa fie cadoul mai special si inca alte cateva care se gasesc si in Romania), iar cel pe care l-am primit a fost de la Anne de la Lola's Box

Am primit tot ce vedeti mai jos (am uitat si in saculet cateva chestii micute cand am facut poza). Parfumul pare interesant, se simt ceva note vanilata si pare sa fie senzual, n-am apucat sa-l incerc inca. Trebuia sa fi scos sticla din cutie sa vi-o arat, dar gasiti aici mai multe informatii despre el. Paleta i-Lust The Gold Standard de la Sleek este o noutate din colectia 24K Gold Collection (o puteti vedea aici) si sunt chiar curioasa cum e, mai ales ca eu nu-s mare fan Sleek, deci e o provocare pentru mine. Oglinda mi se pare extrem de frumoasa si feminina si a ajuns deja in geanta mea, iar ursuletul mi se pare extrem de dragut si practic, este din acela care se incalzeste. Suntem deja prieteni buni.


Asa cum va spuneam la inceput Ana Maria a vrut sa ne rasfete si sa ne intalnim cu Mosu' un pic mai devreme si cred ca a reusit cu ajutorul sponsorilor: Guerlain, Lancome, YSL, Clarisonic (am vazut si peria in actiune), Douglas, Fa, Collistar, Deborah, Syoss, Mink Lash, Taft, Charme D'Orient, Oriflame, Avene (au fost cu scannerul lor minune si am putut sa ne testam tenul, bineinteles ca eu am uitat), Sunstar Gum, Infinite Love, Magnifique Skin, Top Line si Melkior.

V-am aratat mai jos o parte din cadourile cu care m-am intors acasa, n-o sa le pastrez pe toate pentru mine (desi sunt cateva chestii care mi-au starnit curiozitatea), o sa va bucurati si voi de cateva surprize, asa cum v-am spus si pe Facebook - dar din dar se face Rai.


 Ati participat la vreun Secret Santa anul asta? Va place ideea?

29 de comentarii

  1. Noi am fost zanele bune si am trimis energii pozitive de ai castigat pana la urma :)) no limits!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am participat niciodata la un Secret Santa, dar e super ideea! V-am vazut pe toate la eveniment in direct, foarte reusit! Intradevar sunt superbe cadourile primite :) Sa le folosesti sanatoasa, asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, poate o sa ai ocazia pe viitor, viata e plina de surprize. :)

      Ștergere
  3. Mihaela Grigoras .
    Cred ca a fost super ! Nu am participat la vreun Secret Santa , dar ideea e foarte amuzanta si cred ca v-ati distrat de minune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o seara reusita, am ras mult, am glumit, ne-am simtit bine, asta conteaza cel mai mult. :)

      Ștergere
  4. Tare mult îmi place cum scrii. :) Ai avut parte de niște cadouri foarte frumoase. Și eu sunt de părere că atunci când crezi cu adevărat că ceva se va întâmpla,ai dreptate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu cum simt ... iti plac eu, e clar. :) Nu suntem constienti de multe ori de puterea gandurilor, asa e ...

      Ștergere
  5. Felicitari pt premiul de la tombola! Sa folosesti cu spor peria Clarisonic. Corina imi zicea ca este foarte multumita de ea, poate ma indur si eu sa o cumpar pana la urma. Astept parerea ta pe blog, sunt foarte curioasa daca isi merita banii. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa e oglindaaaaaaa! Daca ai idee de firma de la care e imi poti spune? De ceva vreme caut una asa draguta :D

    Weekend frumos in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti la Meli Melo , cred ca si aceasta tot de acolo e . Daca nu ai in oras magazin cauta in cel online :)am vazut eu sigur.
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Uite ca ne-a ajutat Anamaria, eu chiar nu stiam. :)

      Ștergere
  7. Ce frumos eveniment !
    Ce nuanta este rujul de la YSL ? Am mai vazut acest parfum in cutiile Pick N DazzlE si vroiam la un moment dat sa imi comand si eu cutia respectiva .Am obs intr-un colaj gelul de dus exfoliant de la Oriflame cu zmeura si menta ( ti-am mai spus in trecut ca sunt mare fana ) am acum doua flacoane rezerva :) sunt foarte incantata de el.
    Te pup sa ai un weekend frumos .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E 01 din gama Pur Couture, nu mi-am dat seama ca ala e gelul de care mi-ai zis, insa m-am gandit la un suc cand l-am vazut. :)

      Ștergere
  8. Minunate evenimentele astea! Nu pot decat sa-mi inchipui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa incerc sa va mai iau cu mine, macar asa virtual. :)

      Ștergere
  9. Yuppi, merci ca ai scris despre eveniment si mai ales ca ai zis ca te-ai simtit bine, asta e cel mai mare cadou de Mos. Pentru fetele care au scris mai sus ca se mai fac astfel de evenimente, ma bucur enorm, e o idee atat de frumoasa si practic..... asa chiar se demonstreaza ca exista Mos Craciun, lucru pe care ma straduiesc sa il demonstrez de vreo 30 de ani, incepe sa imi iasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos Craciun exista, oricine poate fi Mos Craciun, sper ca si tu ai simtit ca a venit la tine. :)

      Ștergere
  10. Am zâmbit când am văzut răvașele pe care le-ai pregătit, frumos mesajul!
    Să te bucuri de toate produsele și de multe astfel de momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesajul de pe ravas - foarte frumos si adevarat! Sa te bucuri de cele primite, ma bucur ca ai avut asa o experienta frumoasa si cu noroc la tombola :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu nu prea particip la concursuri/ tombole, iar cand o fac mereu castig. Nu ca n-as fi stiut ca-s norocoasa, dar uneori e bine sa ti se reaminteasca, mai ales cand e si cu cadouri frumoase. :)

      Ștergere
  12. Vai CAmelia, cred ca ai fost cea mai cuminte anul asta,se vede ca mosul a tinut cu tine:)
    Ma bucur enorm ca tu ai fost castigatoarea la tombola . Alma e simpatica foc.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost, am fost, dar sa stii ca a fost si energia fetelor "de vina". :)

      Ștergere
  13. Paltetica aceea de la Sleek... paletica... paletica.... Cred ca ii voi scrie de urgenta lui Mos Craciun, sa ajunga sub bradul meu. :)))
    Particip la un swap de Craciun, online, cu produse handmade. Abia astept sa pun coletelul la posta miercuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ii dai bataie de cap Mosului ca de-abia a aparut paleta si nici nu stiu unde se gaseste, on-line n-am vazut-o.

      Ștergere
  14. Paleta Gold de la Sleek...de cand o astept!!! Intru in fiecare zi pe site poate, poate au postat-o...
    Mie nu imi plac rujurile lor insa fardurile de ochi, paletele, mi se par f bune pt pretul lor, iar kiturile de conturare isi fac bine treaba; apropo, tie cum ti se pare(duo kit conturare)?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am incercat de 2 ori, n-am nici o parere inca, nici nu-mi prea vine sa intind mana dupa el, o sa vad.

      Ștergere