Cadouri de Craciun de la Pupa

3.12.15


Intotdeauna mi-au atras atentia ambalajele produselor Pupa, dar in special ambalajele paletelor. M-am gandit mereu ca nu-s cele mai practice, dar ca arata prea frumos sa le rezisti. La fel si cu seturile pe care le au mereu de sarbatori - arata prea bine ca sa le rezisti. Nici anul asta nu e vreo exceptie, v-am spus ca mi-au trimis cateva din cadourile de Craciun si arata intr-un mare fel, iar eu de-abia asteptam sa vi le arat. 

O sa incep cu casetele (aici puteti sa vedeti atat variantele PupaCat, cat si PupaArt) si-mi place la nebunie cea pe care am primit eu - varianta M 021. Imi aduce aminte de inceputurile mele cu produsele de machiaj si cred ca ar fi cadoul perfect pentru o incepatoare in ale machiajului sau chiar si pentru o prietena care nu are are foarte multe produse. Ambalajul alb cu buline negre si detaliile aurii ii dau o nota de eleganta.

In partea de sus sunt 12 farduri, 3 iluminatoare, o pudra, un blush, doua concealere, un blush crema si un primer de pleoape, iar in sertarul de jos care se trage sunt 8 rujuri si 8 glossuri. Daca va uitati pe site o sa vedeti ca exista si variante mai mici si variante mai mari, iar nuantele sunt diferite.

 
Pentru o pasionata de manichiura Perfect Nails Kit mi se pare o alegere extrem de inspirata. Intr-un pouch superb auriu (cheita de inchidere sub forma de buze ii da un aer atat de feminin) sunt 2 lacuri colorate pentru unghii, un top coat si un buffer cu 4 fete. Pretul este de 53 lei si mai sunt disponibile inca doua variante, eu am primit 002 cu o oja rosie si una grena,  001 are o oja rol pal si una nude sau argintiu (n-am priceput prea bine de pe site), iar 003 are doua nuante de roz aprins.

Kiturile astea pentru unghii mai sunt disponibile si in alte variante: Color & Dry Drops Nails Kit (43 lei - un lac colorat si Fast Dry Drops), Duo Nails Kit (43 lei - un lac de unghii gel si un top coat cu efect de gel) si Color & Remover Nails Kit (69 lei - 3 lacuri colorate cu efect de gel si o cutie cu 20 dischete pentru indepartarea ojei), fiecare vine cu cate un pouch frumos si elegant.


O alta propunere de cadou poate fi Vamp! Kit Extrablack, care costa 53 lei si vine intr-un portofel in dungi (combinatia de auriu cu negru si cheita sub forma de buze rosii imi plac mult de tot) si contine Vamp! Mascara si o varianta mini a creionului Multiplay. Am vazut mai multe variante de kituri pentru ochi, cu preturi intre 50 si 70 lei, mascara si penseta, mascara si liner, mascara si ondulator de gene, mascara si demachiant bifazic, imposibil sa nu gasiti unul care sa va placa pentru voi sau pentru cineva drag.


In cazul in care vreti sa faceti un cadou personalizat va recomand sa va uitati la colectia de iarna Stay Gold! de care v-am povestit aici. Arata intr-un mare fel, produsele sunt ideale pentru sarbatori si puteti sa alegeti cateva produse, sa le puneti intr-un punga, sa le legati cu o funda rosie si sa oferiti cuiva un cadou minunat.


O alta recomandare a mea pentru cadouri sunt produsele din gama Home Spa, care miros intr-un mare fel, nici nu mai zic cum arata cutiile, nici nu mai e nevoie sa le impachetati, ci puteti sa le oferiti asa cum sunt. In poza de mai jos sunt crema de masaj hidratanta cu extract de nufar (mai sunt inca cinci alte variante disponibile) si gelul de dus regenerant anti-stres cu extract de perla si sare albastra de Persia (tot alte cinci varianate disponibile sunt si la produsul asta). Mi se par la fel interesante si scrubul salin si apa parfumata din gama asta, chiar vreau sa ajung in magazinul din Mega Mall sa le miros. Ideea de ritual si posibilitatea de a alege ce vrei sa experimentezi mi se par fascinante si sunt lucruri de care eu am nevoie in viata mea.


O alta noutate tot din categoria asta este Oriental Home Spa, o colectie cu un parfum deosebit si cu ambalaje pe masura. Am vazut niste kituri interesante si nu m-as supara deloc sa primesc unul drept cadou de sarbatori si sa-mi petrec serile relaxandu-ma invaluita de o aroma orientala si fascinanta ...


Cum vi se par propunerile Pupa pentru Craciun? Care cadou v-ar incanta in mod deosebit?

16 comentarii

  1. wow, ambalajul arata minunat! Trebuie neaparat sa imi cumpar ceva din gama PupaCat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ajungi in magazin sigur gasesti ceva care sa-ti placa.

      Ștergere
  2. Ce este mai tentant decat o caseta Pupa?...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paleta de farduri arata intr-un mare fel ! Dar imi plac foarte mult si seturile pentru manichiura :)
    ps : Ti-a trecut raceala ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele lor sunt gandite sa te atraga, sa zici "vreau". Nu mi-a trecut, nu stiu ce am ... mai tusesc, mai am zile ciudate ...

      Ștergere
  4. Foarte interesante toate! Pe mine m-ar încânta seturile cu oje și portfardul ăla în dungi, e frumos rău! Nici nu mai contează ce conține :)), oricum sunt curioasă să încerc din toate de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place gama oriental, arata divin. Ai spus de crema masaj cu miros de nufar si in 5 variante?chiar m-ai facut curioasa. Si megamall-ul e asa aproape de mine...trebuie sa trec pe acolo....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu la ce sa ma uit mai intai <3 toate sunt speciale <3

    RăspundețiȘtergere