Trio Melkior pentru maini frumoase

4.12.15


Anul asta am descoperit ojele Melkior si-mi plac mult de tot, Lava este preferata mea si v-am si aratat-o pe blog, este o nuanta superba de grena si ma bucur mult ca am descoperit-o. Curiozitatea mea s-a manifestat si in privinta produselor pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor, asa ca in ultimele saptamani am incercat trei astfel de produse si vreau sa va povestesc despre ele.

Prima este crema de maini intensiv reparatoare, recent lansata (aici o gasiti in varianta de 50 ml, insa pe site este disponibila si in varianta profesionala de 200 ml), creata special pentru pielea uscata si deteriorata. Nu ma incanta foarte tare mirosul, insa cand mi se intampla sa am zone uscate pe degete (mostenire de familie) o folosesc ca tratament seara (cu manusi peste noapte) si chiar ma ajuta. Nu ma pot pronunta asupra efectului anti-oxidant sau anti-imbatranire, dar imi face placere s-o folosesc cand simt ca mainile mele au nevoie de putin ajutor.

Cele doua tratamente pentru unghii le-am luat la oferta de Black Friday si-mi plac mult. Cocktailul cu vitamine pentru unghii (il gasiti aici) poate fi folosit si ca baza, are 5 vitamine (A, B5, C, E si F) si 5 uleiuri din extracte vegetale si este recomandat pentru unghiile uscate si deshidratate. Eu il folosesc pe post de tratament, insa nu la 2 zile cum este recomandat ca nu am probleme mari, ci o data, de doua ori pe saptamana, cum simt nevoia si-mi place mult (l-am folosit pe unghiile de la picioare mult mai des si chiar simt ca le-a ajutat putin sa-si recapete aspectul sanatos).

Cel de-al doilea tratament este uleiul pentru unghii si cuticule in 3 faze (il gasiti aici), care ca baza uleiul de migdale si care miroase foarte placut. Imi place pensula pentru aplicare, imi place consistenta (sunt unele extrem de lichide care curg, nu e cazul astuia) si-mi place ca hidrateaza bine pielea din jurul unghiilor, cu care eu am deseori probleme datorita adezivilor cu care lucrez. Si-mi place si faptul ca se absoarbe repede (chiar daca nu masez zona). Am vazut ca mai este o varianta galbena disponibila pe site, insa mie asta mi-a facut cu ochiul si am ales bine.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Cred ca v-am mai zis, dar o sa repet - daca vreti sa va comandati ceva de pe site codul melkior10coltul va ofera o reducere de 10% si transport gratuit prin curier.

3 comentarii

  1. Mi-am luat si eu de Black Friday un blush si o rezerva de fard. Crema de maini ma tenteaza, mai ales ca in perioada asta mainile mele aspresc ingrozitor!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mirosul cremei de mâini îmi place rău, dar nu imediat, durează câteva minute până se schimbă pe pielea mea.
    De vreo lună vreau să fac o postare similară despre produsele lor de mâini și unghii, dar dacă am luat și baza de BF am zis s-o testez și pe asta o vreme. Și acum mă faci să vreau și uleiul!

    RăspundețiȘtergere