15 din 2015

30.12.15

Mi-a fost extrem de greu aleg doar 15 produse pentru postarea asta, in 2015 am descoperit o gramada, da' o gramada de produse interesante si care imi plac mult si pe care le folosesc cu placere, insa m-am si reintors la cateva iubiri mai vechi. N-as spune ca sunt cele mai bune produse din 2015 pentru ca as fi nedreapta, hai sa spunem ca-s produsele care m-au incantat cel mai mult in 2015 si ca mai am cel putin pe atatea despre care as putea sa scriu. N-am ales dupa categorie sau tip de produs - asa cum puteti vedea nu este nici un parfum pentru ca nu m-am putut decide, mi-au placut prea multe - am intins mana dupa ce am folosit cel mai des (desi sunt si cateva produse care au intrat in viata mea spre sfarsitul anului si m-au cucerit de la prima folosire) si cu cea mai mare placere.


O sa incep cu produsele de machiaj, am descoperit o gramada de produse care mi-au placut mult anul asta si de care o sa va povestesc si lunile urmatoare, insa pentru astazi am ales 5 - Ambient Lighting Edit Palette de la Hourglass (careia i-am dedicat aici o intreaga postare), rimelul Grandiose de la Lancome (de care trebuie sa va povestesc neaparat), rujul Light Rose (501) din gama Luscious Cream de la Kiko, fardul Vanilla de la M.A.C. (as putea sa spun toate fardurile lor pentru ca le-am tot folosit pe finalul asta de an si m-am reindragostit de ele) si nu in ultimul rand primerul de la Laura Mercier, de care v-am povestit aici.


Pentru ingrijirea tenului am ales patru produse, nu stiu daca va vor mira, dar astea mi-au placut la nebunie: Smoothing Enzyme Peeling din gama Marine Algae de la Ziaja (un produs mai mult decat accesibil ca pret si care mi-a placut de la prima folosire, prin urmare sunt la ai doilea tub pe anul asta), Vitamin C Serum de la InstaNatural (mi-a placut la nebunie si il mai vreau in viata mea), Daily Smoothing Treatment 5% AHA din gama Resist de la Paula's Choice (m-a facut sa-mi schimb parerea despre exfoliantii chimici si sa le mai dau o sansa) si o iubire mai veche, Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser de la Pai.


Pentru par am ales doua produse, unul descoperit la inceputul anului (Plump It Up de la VO5, un spray pentru volum care imi place la nebunie) si altul descoperit recent de care ma declar absolut incantata si de care v-am si povestit la inceputul lunii - Wet Brush Shine (aici puteti sa cititi mai multe daca ati ratat postarea). Iar singura oja care a ajuns aici este Carter (Pixie Dust) de la Zoya, nu cred ca mai mira pe nimeni, este cea mai purtata oja de anul asta si cea care primeste laude de cate ori o port.


Ultimele trei produse sunt ... sa le zic ... esentiale? Am incercat o gramada de deodorante/ sprayuri/ antiperspirate anul asta si in final m-am intors tot la Powder Touch de la Nivea, singurul pe care pielea mea sensibila il suporta fara probleme si care mai e si eficient. Nu cred ca as putea sa fac o lista cu cate geluri de dus am inceput anul asta, insa am un castigator, unul sub forma de spuma de la Greenland - Rice Milk & Vanilla Shower Foam, luat dintr-un magazin Bipa, cand am fost in vacanta. La noi nu l-am vazut in forma asta, dar il mai caut. Desi mi-a fost aproape imposibil sa aleg o singura crema de corp m-am decis la Hawaiian Kukui Cream din gama Spa Of The World de la The Body Shop pentru ca e si pentru minte, nu doar pentru corp.


Astea sunt cele 15 produse care m-au incantat in 2015, dar lista putea fi cel putin dubla, insa am zis sa fie 15, imi place sa ma joc cu cifrele (si nu numai), a fost greu, mult mai greu decat ma asteptam pentru ca a fost un an plin cu produse interesante. Daca ati incercat vreunul dintre ele astept sa-mi spuneti in comentarii daca va place sau nu, iar daca aveti timp si chef astept si alegerile voastre pentru anul asta.

10 comentarii

  1. mi-au atras atentia o multime de produse insa favorita me e paleta de la Hourglass. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu speram sa-mi ziceti dintre produsele incercate de voi ca sa descopar si eu alte chestii interesante. :)

      Ștergere
  2. Oja aia de la Zoya e de vis, dacă ar fi să aleg o singură ojă pe care s-o adaug la colecție în 2016, cred că asta e (deși mai au câteva nuanțe din gama asta care mă înnebunesc)!
    De la Laura Mercier mă atrage rău un fond de ten, dar nici primerului nu i-aș spune nu. :D
    Să fie și anul viitor cu cel puțin la fel de multe descoperiri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu recent inca vreo doua Pixie Dust care mi-au facut inima sa bata mai tare, desi mi-am promis sa nu mai iau oje ... grea viata asta, prea multe tentatii. :))

      Ștergere
  3. Tot zic de ceva vreme ca incerc si eu peeling-ul de la Ziaja.. Iar apoi imi spun ca deja folosesc exfolianti chimici si poate nu-mi trebuie pentru ca ar fi prea agresiva combinatia pentur tenul meu..

    Inca nu m-am hotarat daca sa il iau sau nu.. Dar pot paria ca decizia o voi lua pe loc cand ajung intr-un magazin unde se gaseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc exfolianti chimici, n-au nici o treaba. Te decizi tu cand il vezi. :)

      Ștergere
  4. Si eu sunt super incantata de wet shine brush. Ca alte produse, atoderm crema de corp, tusul de la dior si parfumul chloe . Presupun ca nu sunt nimic nou pt tine. Un an nou cat mai frumos ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nici un parfum Chloe, nu stiu de ce, dar asta e. Sa ai un an minunat!

      Ștergere
  5. Si mie mi-au placut mult produsele Zjaja si a periei pe care le-am descoperit datorita tie. Sunt convinsa ca tenul meu s-ar intelege de minune cu ceva de la Paula's Choice, dar deocamdata va trebui sa mai astepte. :)) La fel ca si in cazul produselor PAI de data asta datorita numelui. Le tot aman, dar le tin eu minte pt ceva ocazie speciala. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am invatat de bine, ti-am zis, pui tu mana si pe alea, usor usor. :)

      Ștergere