Laura Mercier Foundation Primer

26.11.15


Laura Mercier este unul din brandurile mele preferate si cand am ocazia imi iau produse de la ei, insa mereu raman cu cate o dorinta. Loose Setting Powder (Translucent) si Secret Brightening Powder (1) sunt printre preferatele mele, insa mereu mi-am dorit sa incerc primerul si un fond de ten. Fondul de ten mai are de asteptat, insa primerul l-am luat recent intr-un set de pe StrawberryNET (nu mai este disponibil, dar puteti sa vedeti aici ce produse au acum) si l-am tot folosit in ultimele saptamani.

Varianta din set are 30 ml (travel size deluxe, cea normala are 50 ml) si este un gel cremos cu vitamine, care intra imediat in piele si creeaza un strat invizibil, peste care produse de machiaj se aplica mult mai bine, imi place mult cum imi simt tenul (am abandonat primerul de la Sue Devitt pe care l-am folosit pana acum, desi imi place mult si acela) cand il folosesc. 

Eu n-am riduri adanci, nici pori mariti, tenul meu este normal, deci nu pot sa zic daca face minuni in privinta asta sau daca chiar prelungeste durata de viata a machiajului (daca l-as fi incercat in vara as fi putut sa ma pronunt, acum n-am probleme, deci nu stiu ce sa zic), insa imi place mult de tot si in mod sigur o sa urmaresc ofertele sa-l mai iau.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Ati incercat produse de la Laura Mercier? Folositi primer?

Trimiteți un comentariu