Praf de stele de la Herbaria

9.11.15

Cand m-au contactat cei de la Bio Manufaktura pentru o colaborare am facut ce fac de fiecare data cand nu stiu ceva - ma documentez. Am intrat pe site, m-am uitat la produse (in mail imi comunicasera ca sunt o firma producatoare de cosmetice naturale) si m-am gandit daca ma tenteaza sau nu ceva. Mi-am dat seama ca sunt la inceput si siteul e in lucru, asa ca am cautat informatiile care m-au interesat si m-am gandit daca sa accept sau nu si probabil ca as fi spus nu (si nu ma feresc sa spun asta - nu-s consumatoare de sapunuri solide, creme de corp am mult mai multe decat imi trebuie) daca nu m-ar fi atras denumirea parfumului solid - Praf de Stele. Mi-am dorit sa vad cum e de cand am citit cuvintele. Am incercat trei produse in ultimele saptamani si o sa incerc sa va spun ceva despre fiecare.


Parfumul solid natural Praf de Stele a fost primul pe care l-am incercat dupa ce-am primit coletul si, chiar daca nu sunt innebunita dupa ambalajele din lemn (de fapt spun prostii, depinde de produs, sunt chestii la care lemnul mi se pare ca da acea nota de eleganta), asta chiar mi-a placut pentru ca este diferit si are un aspect ... sa zic ... rustic. Mi-e greu sa descriu mirosul (are ulei de citrice, scortisoara, ulei de arbore de ceai, busuioc si bergamota), are ceva senzual in el, dar si ceva masculin, dar in acelasi timp mi se pare si fresh. Probabil ca n-ati inteles mare lucru din cuvintele mele, dar asta e - un amestec de arome, care mie imi da o stare de bine si ma trezesc de multe ori cautandu-l pe parcursul zilei.


Pomada pentru corp Herbaria contine unt de shea, de cacao si de cocos, ulei de samburi de struguri, dar si ulei de migdale si jojoba, precum si vitamina E. Are o textura usoara, intra repede in piele si este foarte hidratanta, spre marea mea surprindere (ma asteptam sa fie ceva dens si care sa se maseze greu si sa intre si mai greu in piele). Are un miros placut si relaxant (uleiurile esentiale de citrice si lavanda sunt "de vina" pentru asta) si chiar mi-a placut s-o folosesc.


Am ales si un sapun - Sapunul cu Scortisoara - tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa folosesc, am zis sa mai incerc, nu mi-am schimbat mult parerea, desi sapunul mi s-a parut interesant. Are o gramada de uleiuri si este foarte bland cu pielea, insa tot nu ma atrage, asa ca i-am gasit o intrebuintare buna - mama se spala cu el pe maini, dupa care foloseste pomada de mai sus si combinatia e una super buna pentru mainile ei uscate.


Nu stiu sa va spun preturi, siteul este in lucru si inca lipsesc multe lucruri, dar daca va intereseaza ceva ii puteti contacta direct (asta e pagina de Facebook daca vreti sa ii urmariti). Eu o sa ii urmaresc sa vad ce vor mai pregati, sunt sigura ca sunt persoane pentru care o cutie (gasiti cateva idei si pe site) cu cateva produse de genul asta ar fi cadoul ideal de sarbatori.

Ce parere aveti de produsele de acest tip? Ati incercat ceva de la ei?

5 comentarii

  1. Par interesante produsele. Sigiliul îmi amintește de vara trecută când a trebuit să fac câteva sute pentru un festival roman :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am facut niciodata, insa mereu mi s-au parut interesante. :)

      Ștergere
  2. Am un parfumel identic ambalat de la Revicare si mi-a placut maxim ideea de baton parfumat intr-un astfel de suport rustic, diferit de cele uzuale.
    Le-am dat like celor de la Herbaria sa aflu ce vor pregati pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma atrage rau ideea de parfum solid, insa cele in cutii (cum sunt cele de la Pacifica) mi se par cam greu de folosit, asta e mult mai practic.

      Ștergere
  3. Eu am cumparat Praf de stele acum un an. Costa 35 lei parca. Mai am din el si acum putin. Este unul din preferatele mele. Inca isi tine mirosul cateva ore. Imi place mult prezentarea acesta rustica. Cred ca orice parfum se alege in functie de cat de mult te simt caracterizata de acesta. Eu una ....clar... :) am incercat si sapunuri solide. Nu mai stiu cu ce erau ca sotul le.a consumat imediat ptr ca i.au placut. Felicitari producatorului.

    RăspundețiȘtergere