Voi cum purtati esarfele lungi in carouri?

13.11.15


Postarea asta nu era in program cand am primit esarfa in carouri de la Shein (o gasiti aici daca cautati ceva de genul asta, chiar o recomand, e moale, e calduroasa, dar te lasa sa respiri, e usor de aranjat, nu se sifoneaza). Gasiti o gramada de combinatii de culori pe site, eu mai am una bej cu gri de anul trecut pe care am tot purtat-o si-mi place mult de tot. Zilele trecute am primit o comanda de la ei cu o alta esarfa in carouri (patrata, diferita de asta), o sa vi-o arat si pe ea zilele urmatoare, e foarte moale si calduroasa. 

Intr-una din serile trecute ma grabeam sa ies pe usa si aveam la gat o alta esarfa de genul asta, care nu prea statea de nici un fel si asa m-am gandit la diferentele dintre ele si la modurile in care poate fi purtata asta rosie, asa ca a doua zi am rugat-o pe mama sa-mi fie model si am facut cateva poze (pe scara, asa ca nu bagati in seama peretii, in casa trageau cateii de noi si n-a fost chip sa facem ceva si nici de iesit afara nu-mi ardea cu raceala care tot nu se da dusa) sa va arat cum port eu esarfele de genul asta.


Bluza mamei e luata tot de pe Shein (aici puteti sa vedeti cum arata pe site) si a fost o surpriza placuta, pe site parea asimetrica si cam lalaie (e cu maneca cazuta), in realitatea nu este mai scurta in fata si manecile sunt aproape intregi. Materialul este foarte moale si daca n-as fi citit pe site ce material e as fi zis ca e bumbac (nu are nici o eticheta). Bate spre grena in realitate, in poza pare mai rosie, cand am ales culoarea m-am gandit la tata .... rapidist convins.

Voi cum purtati genul asta de esarfa? Va plac carourile? (eu toamna ador esarfele in carouri, sunt preferatele mele, nu conteaza forma, grosimea, carouri sa fie, iar daca-s combinatii de gri/ negru/ bej cu atat mai bine)

11 comentarii

  1. Eu sunt genul " gât golaș" - adica nu suport sa am nimic in jurul gatului, si daca chiar port o helanca sau o esarfa, e ptr maxim o ora, simt ca ma sufoc, trebuie s-o dau la o parte. Daca n-as fi asa, as purta esarfa ca in a treia poza de jos in sus :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O am si eu, intr-adevar e super reusita si moale! :) Parca a mea e totusi mai subtire, nu asa lata, dar am sa ma uit mai bine cand o port data viitoare. De obicei apelez la prima varianta de purtare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa fie loturi diferite, mie mi s-a intamplat sa comanda acelasi model, culori diferite si sa fie diferente intre ele (material, latime).

      Ștergere
  3. Eu as purta-o cu o tinuta all-black, ca in prima poza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eșarfa este cu cât mai mare, cu atât mai bună...de purtat pe post de sal - a se citi "păturică".

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc ca port destul de rar esarfe pt ca sunt destul de calduroasa, dar in cazuri extreme apelez si eu la ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu suport hainele groase, dar problemele cu gatu' cand e frig ma fac sa am grija la aspectul asta.

      Ștergere