Akileine pentru picioare obosite

30.11.15


Postarea asta nu cred ca o sa va mire, mai ales daca ma cititi de ceva vreme. Probabil stiti ca am probleme cu circulatia limfatica si mereu incerc diverse produse (nu fac numai asta, insa in momentul asta se pare ca nimic nu functioneaza pe celelalte planuri), asa ca atunci cand am vazut gama Akileine de la Asepta (produsele se gasesc la OptimaShop) m-am gandit ca trebuie sa incerc produsele sa vad cum sunt.

In gama sunt mai multe produse, inclusiv crema de regenerare, pudre antiperspirante si alte produse specifice problemelor aparute in ingrijirea picioarelor, pe mine m-au interesat cele pentru picioare grele asa ca am ales gelul si sprayul, ambele contin extract de ginko-biloba, maro de India, ulei de sambure de struguri, melilot si rutin.

Le folosesc de aproape o luna (ceea ce-mi place in mod deosebit la spray este ca se poate aplica si peste ciorapi/ dres, iar in perioada asta e chiar misto aspectul asta) si pot sa zic ca am observat o diferenta destul de importanta. Nu va imaginati ca o sa scriu ca mi-a rezolvat problemele si ca e noua minune pentru ca sunt un om realist si n-am asteptari absurde de la un produs, insa dupa ce le aplic - indiferent ca e vorba de gel (pe care il prefer seara) sau spray (pe parcursul zilei) - imi simt picioarele mai usoare si am observat ca nu se mai umfla atat de rau. 

Gelul intra imediat in piele, are un parfum fresh, extrem de placut si chiar simt ca are efect imediat - imi simt picioarele mai usoare, senzatia de oboseala nu mai este atat de puternica, dupa o zi nebuna este perfect. Sprayul are un efect racoritor si daca e foarte frig senzatia nu este chiar misto, insa eu zic ca merita efortul pentru ca se simte imediat o senzatia de calmare, daca va confruntati cu probleme de genul asta banuiesc ca stiti ce inseamna un ajutor cat de mic.

Mie imi plac mult de tot si am destule produse de genul asta in casa, insa doar pe astea le-am folosit in ultimele saptamani pentru ca simt ca ma ajuta. Pretul este mediu si pentru senzatia de revigorare pe care o am cand le folosesc consider ca merita banii. Daca aveti probleme de genul asta si cautati ceva care sa va ajute incercati si gama Akileine, la mine sigur o sa le mai vedeti.

Daca le-ati incercat deja as vrea sa stiu si pararea voastra sau daca aveti alte recomandari care au functionat in cazul vostru chiar vreau sa stiu.

Trimiteți un comentariu