SVR Hydraliane BB Creme

12.11.15


In ultima luna am tot folosit Hydraliane BB Creme de la SVR (il gasiti aici, cei de la OptimaShop mai au doua variante pe site, Hydraliane Legere pentru tenul mixt spre gras si Hydraliane Riche pentru tenul deshidratat sau uscat), vi l-am aratat si intr-o postare cu produse preferate si mi-ati spus ca vreti sa va povestesc mai multe si asta vreau sa fac acum, este un produs misto care merita mai multa promovare.

Eu am varianta Light (pe site mai gasiti si varianta Medium) si mi se potriveste perfect, se adapteaza tenului meu si nu oxideaza. Imi simt tenul extrem de hidratat cand folosesc crema asta (contine 40% apa fizioadaptata), il uniformizeaza si are o acoperire medie (am avut un cos in barbie luna trecuta si, desi semnul n-a disparut total, nu e nevoie sa folosesc si concealer cand aplic BB creamul, face o treaba extrem de buna si singur). 

Textura este extrem de lejera, iar pielea ramane catifelata si luminoasa, iar factorul de protectie 20 este un punct in plus. Pe mine m-a surprins mai mult decat placut produsul asta, mi se pare perfect pentru zilele cand vreau un aspect natural, dar vreau sa-mi arate tenul si bine (l-am folosit si in zilele cand eram extrem de obosita dupa putine ore de somn si oboseala nu s-a vazut pe fata mea, zona de sub ochi am "ajutat"-o cu un iluminator, dar asta fac de obicei). 

Eu il folosesc cu o pensula sintetica 3D (o copie sau o perie inspirata, cum vreti sa ii spuneti, dupa 3DHD de la Sigma) si-mi place mult cum se aplica. Pensula o am de la Born Pretty Store si imi place atat de mult pentru BB cream incat mi-am comandat recent si varianta mica pentru concealer.

Daca sunteti in cautarea unui BB cream usor, dar care sa va ofere hidratare si luminozitate eu zic sa ii dati o sansa, pretul nu este mare. Daca l-ati incercat as vrea sa stiu si parerea voastra.

7 comentarii

  1. L-am trecut pe lista de dorinte , mi se pare un produs interesant . Eu momemtan folosesc un bb nou, de care nu am auzit prea multe, dar imi place foarte tare , este cel de la Topshop.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ti s-ar potrivi, chiar m-am gandit la cel de la PF cand am scris de el. Nici nu stiam ca cei de la Topshop au BB cream, de rujurile si blushurile lor au auzit de bine.

      Ștergere
  2. Cautand postarea, imi ziceam in gand sa spuna,Camelia, ca nu-i place pensula, ca nu e asa si pe dincolo... sa nu mai dau comanda de pensula. :) Ma bucur ca iti place, eram sceptica din cauza formei, obisnuita fiind cu pensulele plate, de tip F80.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place in continuare la fel de mult, mi-am mai luat inca una recent. :)

      Ștergere
  3. Eu am cumparat bbcream-ul asta si ceva e in neregula cu el.
    L-am intins pe fata si a inceput sa se scamoseze. Extrem de ciudat.
    Am incercat si pe mana.... tot asa s-a intamplat.
    Ori el a fost deschis si s-a stricat... au vanzatoarele un obicei prost de a face asta cu produsele cosmetice... ori nu stiu ce sa mai zic ...
    Nu e primul produs de genul asta pe care il folosesc si nici primul produs cumparat de la SVR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod sigur ceva n-a fost in regula cu el, foarte posibil sa nu fi fost tinut in conditii optime.

      Ștergere
    2. Și eu am o problema cu acest bb cream, în sensul ca după ce îl aplic mi se înroșește tenul..

      Ștergere