Ghid de cumparaturi (11) - banggood.com

3.11.15

Am tot dat de siteul banggood in ultima vreme cand cautam diverse chestii si daca tot m-a tinut raceala asta pe canapea am profitat de timpul "liber" si m-am uitat mai cu atentie pe site, am analizat preturi, m-am uitat la metodele de plata (Paypal, card si inca multe altele de care nici nu stiam ca exista), la cum livreaza si daca tot am adunat informatiile am zis sa vi le zic si voua, poate va tenteaza ceva de la ei.

Au o gramada de produse, de la haine si accesorii, pana la chestii tehnice si multe altele la care nici nu te-ai gandi, insa ce mi se pare interesant este ca au un depozit in zona UE (aici puteti sa vedeti ce produse sunt disponibile), fiind o varianta buna pentru cine vrea sa evite vama sau doreste sa ii ajunga produsele intr-un timp mult mai scurt. Din cate am observat preturile la produse din depozitul din UE sunt un pic mai mari decat pe alte siteuri, dar au transport gratuit, asa ca in functie de produs s-ar putea sa renteze. Selectia insa este mult mai mica fata de depozitul din Asia, puteti sa va uitati la ambele ca sa va faceti o idee. Eu am vazut niste fulare la jumatate din pretul de pe alte siteuri, depinde mult de produse, cum am tot zis.

In privinta transportului nu prea pot sa dau o regula generala, cel mai simplu este sa puneti ce va intereseaza in cos si sa simulati o comanda ca sa vedeti exact care-s costurile de transport (va arata cat este transportul si pe pagina produsului). De exemplu la o geanta transportul este in jur de 3 dolari, ceea ce mi se pare extrem de acceptabil. M-am uitat la o geaca si avea transport gratuit, cel mai bine e sa verificati pentru fiecare produs in parte. La ce m-as uita sunt articolele pentru casa, de la fete de perna cu mesaje haioase, la chestii pentru bucatarie, la stickere de perete, o gramada de chestii misto la preturi mici am vazut.

Va las mai jos pozele si linkurile catre cateva din produsele care mi s-au parut mie interesante pe site. Nu stiu daca o sa dau vreo comanda in curand, dar e un site pe care am de gand sa ma mai uit din cand in cand sa vad ce mai au nou ... si de ce nu ... sa ma inspir. Stiti siteul? Ati comandat ceva de la ei? 





9 comentarii

  1. Canitele si geanta cu pisici imi plac :) Multumim de informatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intri pe site o sa ai o lista lunga repede de tot, sunt o gramada de chestii misto. :)

      Ștergere
  2. uite cum vii tu cu ispita, cand eu imi propun sa fiu cuminte! vreau vreo 4 genti de la ei :P desigur, printre ele se afla si aceasta, cu pisici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai !! Ce frumoasa e gentuta cu pisici :) o ador !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de acest site dar o sa intru sa vad ce ma atrage de acolo :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Coletul va ajunge la posta din sat gen sau la posta vamala?? :D

    RăspundețiȘtergere