7 intr-o saptamana #44

29.11.15


O sa incerc sa fiu extrem de scurta in postarea asta, sper sa-mi si iasa, am avut niste zile nebune, n-am dormit extrem de bine si tot ce vreau este sa ma relaxez, mai ales ca vremea asta urata imi da o stare nu prea buna, iar raceala nu se da dusa de nici un fel.

Diminetile mele incep mereu cu o cana de ceva cald (in general ceai, acum ma mai rasfat si cu cate o ciocolata Lion din cand in cand), cu mailuri, uitat pe diverse siteuri, in ziua in care am facut poza ma uitam la cei de la answear, banuiesc ca ati vazut reclamele ca-s peste tot, daca nu stiti siteul intrati sa vedeti ce au, ofera si un voucher de 50 lei la prima comanda pentru inscrierea la newsletter si cred ca o sa auzim multe de ei in perioada urmatoare.

Mi-a ajuns una dintre comenzile date pe Choies si chiar imi plac ghetele (stiti ca am mai cumparat incaltaminte de la ei si mereu mi-a placut ce-am primit), le gasiti la oferta aici, mai astept o comanda tot cu o pereche de ghete asemanatoare, astea de aici. Daca vreti sa va luati ceva de la ei in perioada asta e promotia de Black Friday.

Miercuri am ajuns in Afi Cotroceni la invitatia celor de la Yves Rocher, care si-au imbracat magazinele in haine de sarbatoare si au pregatit pachete foarte frumoase pentru sarbatori, o sa va povestesc mai multe in curand. M-am intors acasa cu cateva produse din colectiile de iarna (le gasiti aici) si cu o lumanare din editia limitata Apple Delight, care miroase demential (stiti ca nu m-au incantat produsele pentru corp, dar lumanarea e de vis).

Am profitat si m-am oprit la standul celor de la Infinite Love si mi-am luat 3 variante de 8 ml (15 lei) pentru cateva parfumuri de care mi se mai face pofta cand si cand, dar le port prea rar ca sa justific sa dau atatia bani pe ele, asa ca mi-am facut moftul: Hypnose de la Lancome (K118), Black Opium de la YSL (K198) si un parfum care mi-a starnit curiozitatea, dar este extrem de scump - Tobacco Vanille de la Tom Ford (E143). Am intrat si la Kiehl's pentru o analiza a tenului si mi-au fost recomandate cateva produse, am primit niste mostre si daca imi place ceva o sa ma intorc in magazin sa le cumpar.

Din Carrefour am cumparat niste funde pentru cadouri (3,99 lei rola de 2,70 metri), daca cautati funde de calitate, deosebite si accesibile pentru Craciun uitati-va dupa ele la standuri, chiar sunt misto. In comanda primita de la Choies mi-au ajuns si hainutele alea mini (aici le gasiti), nu stiu daca o sa le agat pe undeva sau o sa le folosesc pe post de suport de tacamuri, mi-au placut si le-am luat. Am primit si comanda de pe feelunique cu setul Grandiose de la Lancome (il gasiti aici si inca puteti profita de reducerea de 20% de Black Friday), iar Nivea mi-a inveselit una din seri cu niste flori superbe, o cutie albastra cu cateva minunatii si noua gama Intimo Fresh.

Saptamana voastra cum a fost? Noutati? Vesti bune? Ceva de impartasit?

4 comentarii

  1. Nici pe mine nu m-a incantat mirosul produselor Apple delight, dar acum ma gandesc sa dau o sansa lumanarii .Foarte frumos buchetelul de la Nivea, am vazut ca sunt foarte atenti cu tine, ceea ce e de apreciat .
    Saptamana asta am cam facut o gaura mare in card , dar sunt multumita de alegerile mele , am prins oferte foarte bune .
    Te pup
    ps Abia astept sa o vad pe Alma cu cornite :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetele care se ocupa de Nivea au idei foarte bune si reusesc mereu sa surprinda placut. :)

      Ștergere
  2. Cât de drăguță e hăinuța aia! Deja îmi văd niște creme de mâini cu arome de sezon, așezate frumos în pantalonii ăia. :))
    Îmi pare rău că nu te-am prins la Yves Rocher. Am văzut că ai fost mai devreme, eu am fost mai întârziată (ca de obicei).
    O nouă săptămână mai bună, să te lase o dată răceala aia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gramada de chestii haioase pentru Craciun am tot vazut, in conditile in care eu am un cufar mare si plin pe un dulap, dar sunt prea dragute sa le rezisti. :))

      Ștergere