Real Techniques Deep Cleansing Gel

9.12.15


Ultima oara cand am dat comanda pe iHerb era o promotie la produsele Real Techniques (cred ca a fost 20% si se cumula cu o reducere suplimentara de 10%, sper sa nu scriu balarii) si am pus in cos si gelul de curatare pentru pensule, pe care il lansasera in perioada aia - il gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe informatii (se gaseste si pe Makeup Shop la aproape 50 lei). A fost pura curiozitate si cred ca am avut asteptari prea mari de la produsul asta.

E un gel banal, care nu face nimic special, nici macar nu pot sa zic ca este extrem de eficient (chiar nu mi-a placut cum a ramas pensula de fond de ten dupa ce-am spalat-o de 2 sau 3 ori folosind gelul asta - puteti sa vedeti si in poza pe care am pus-o aici ca nu este alba pensula, desi nu mai iesea nimic din ea cand am limpezit-o) si este nevoie si de o cantitate mare ca sa curete cum trebuie si nici asa nu obtii cele mai bune rezultate - samponul sau gelul meu de curatare sunt mult mai eficiente si mai spornice.

E scump (pentru ceea ce e), cantitatea nu e foarte mare (150 ml) si nici nu face vreo mare branza - concluzia e scurta si simpla - nu aruncati banii aiurea, nu are nimic special.

14 comentarii

  1. Si eu m-am tot uitat la el, bine ca nu l-am luat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am spus ce sa incerci: Protex cu aloe Vera. Mie mi-a fost recomandat pt beauty blender, dar l-am încercat și pe pensule. Pana și pensulele albe se curata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place Protexul, Choco. Curata pensulele super bine! O sa-l incerc si cu buretele de la RT,doar pe acesta il am. Sper sa il curete la fel de bine. :) @Camelia: Multumim pentru review. Ramasesem si eu cu gandul la el... Acum mi-am facut o idee despre acest gel. Nu prea m-am impacat cu pensulele RT desi mi-as fi dorit sa fie altfel, caci le simpatizez f. mult pe fete.

      Ștergere
    2. Mi-ai zis de Protex, dar uitasem. O sa ma uit dupa el cand ma duc la cumparaturi. :)

      Ștergere
  3. Apoi draga mea,cam toate sunt varza.Eu caut o crema buna si toate sunt la fel....nici un rezultat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde, din pacate sunt multe balarii care promit marea cu sarea, dar sunt si produse care merita.

      Ștergere
  4. Recomand si eu Protexul. Il folosim si noi la cursul de makeup sa spalam bureteii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca primeste bile albe, il tin minte. Merci de recomandare :)

      Ștergere
  5. Chiar ma intrebam daca merita investitia...bine ca nu l -am cumparat, eram pe punctul de a o face...Ai incercat gelurile de curatare de la MAC sau MUFE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Mufe nu curata așa bine. Mai bine se curata cu Protex.
      Pe cel de la MAC nu l-am folosit.

      Ștergere
    2. Nu, mi se par prea scumpe pentru ceea ce sunt.

      Ștergere
  6. Eram curioasă cum e, dar aveam un feeling că nu e cine știe ce de capul lui. Rămân la șampon, că-și face treaba minunat.

    RăspundețiȘtergere