Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick - Lolita

19.12.15


Nuanta Lolita mi-a placut de cand a aparut si m-am intrebat de ce naiba cele 3 variante scoase nu seamana intre ele (cei de la Kat Von D au scos 3 loturi diferite si fiecare e alta nuanta, desi numele e acelasi), asa ca n-am stiut ce varianta am nimerit cand am cumparat rujul asta lichid. L-am luat de la cineva deci nu stiu sa va indrum spre un magazin de unde sa le luati (stiu ca multe vreti sa le incercati), dar pot sa va spun sa aveti grija ca e plin peste tot de fakeuri ale acestor rujuri.

Imi place ideea de ruj mat, imi place cum arata, insa nu-mi place cum se simt pe buze (cel putin cele mai multe pe care le-am incercat, o sa va povestesc zilele urmatoare de unele care chiar imi plac si merita incercate) si nici rujul asta nu face exceptie. Nu ma simt ok cu el pe buze si dupa ce-l folosesc buzele mele sunt extrem de uscate.

N-o sa-l etichetez ca fiind o dezamagire pentru ca e doar o preferinta personala, dar eu sunt total neimpresionata de el si de banii aia puteam sa-mi iau 2 rujuri care sa-mi placa mult mai mult si pe care chiar sa le port. Daca ati incercat vreunul dintre rujurile lichide de la Kat Von D astept si parerea voastra. Eu m-am convins dupa incercarea asta ca nu e cazul sa mai experimentez, clar nu sunt de bine, caut sa "simt" altceva pe buzele mele.

21 de comentarii

  1. Pe mine ma tenta mult, dar avand in vedere pretul, am zis ca voi cauta alternative mai accesibile, mai ales ca nu l-am incercat niciodata pe buze, sa vad exact ce si cum.

    In schimb, mie imi plac rujurile lichide pentru ca mi se pare ca le aplic mai usor. Dar poate pur si simplu n-am nimerit inca rujul mat (la tub) perfect, care a si stea la locul lui si sa se si aplice uniform.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult si de preferinte, sunt multe de luat in calcul. :)

      Ștergere
    2. Mat si confortabil si totodata usor de aplicat mi se pare Astor 16h transfer proof, nu usuca la fel ca altele si eu in general am problema asta, in schimb linia asta imi place mult, am 2 nuante si e pacat ca nu sunt mai multe optiuni, dar Forever Plum si I'll stay nude sunt foarte frumoase

      Ștergere
    3. Cred ca am avut si unul d-ala, nu mai stiu sigur, pentru o perioada m-am lecuit. :)

      Ștergere
  2. Eu am nuanta Bauhau5 de la Kat Von D si imi place. Nici eu nu ma inteleg cu toate rujurile mate, dar formula asta mi se pare chiar buna, fata de altele incercate, si culoarea e frumoasa si ea. Lolita mi-o doream si eu, dar nuanta ta de Lolita arata foarte diferit de cea / cele pe care o stiam eu.. e adevarat e pacat ca nu exista o cosnsitenta cu nuanta asta la cei de la KatVonDBeauty.

    Ca ziceai de rujuri mate care se simt cam neplacut pe buze, cele de la Sleek (matte me) intra in aceasta categorie pentru mine, iar pana acum Nyx Soft Matte Lip Creams sunt cele mai confortabile pe care le-am incercat. Astept sa vad si care sunt preferintele tale in urmatoarea postare.

    Kisses
    Andreea
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Matte Me mi s-a parut ingrozitor, eu am avut Birthday Suit, pacat de culoare ...

      Ștergere
  3. Am și eu momente când nu-mi place senzația de la lip stain-uri, dar și momente când o ador. Cu uscatul buzelor am însă mereu o problemă, evit să port două zile la rând un astfel de ruj.
    Oricum, atâția bani n-aș da pe el dacă nu e ceva cu mult mai deosebit decât altele mai accesibile, deocamdată pe cele de la Sephora la mai am pe wishlist, sunt lăudate că fiind printre cele mai confortabile (până acum Nyx lip cream mi se par cele mai lejere, dar sunt și mai slăbuț pigmentate).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad sensul sa port un produs d-asta si dupa aia sa ma chinui 2 zile sa-mi hidratez buzele sa se simta normal ... in conditiile in care eu nu prea am probleme cu buzele. :)

      Ștergere
    2. Mie nu mi le usucă chiar așa de rău, după doar o zi de purtare. De asta încerc să fac „pauză”.
      Și mai nou apelez la balsamul ăla de buze Max Factor, din pasul doi de la Lipfinity, în caz că încep să-mi simt buzele uscate (indiferent ce lip stain am, merge super).

      Ștergere
    3. Prea mare bataie de cap, serios :))

      Ștergere
  4. Mie doar Maybelline Creamy Matte imi plac ca si textura si modul in care se simt pe buze, stiu ca sunt altceva insa dintre cele lichide incercate nu m-a cucerit nimic. Parca ma dor buzele numai cand vad swatch-uri cu astea super mate la altcineva :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac rujurile lichide mate maxim!! De la Kat von D, n-am dar imi plac mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu încă aştept să îmi vină comanda, aşa că momentan nu mă pot pronunţa. Sunt foarte curioasă, fiindcă nu am mai avut niciodată rujuri lichide mate destinate purtării pe perioade îndelungate, şi am comandat acum două (de la mărci diferite, nu doar Kat Von D), care m-au dus la o sumă frumuşică de bani, aşa că am aşteptări mari!

    Însă motivul pentru care voiam să te felicit este faptul că ai adresat problema fake-urilor Kat Von D în postarea asta.
    Caut de foarte mult timp produsele în România şi de câte ori am reuşit cu greu să dau de câte o bloggeriţă de la noi care făcea recenzie acestui produs, mă îndruma către un alt vânzător dubios "de pe net". Evident, toate produsele disponibile online la noi sunt falsuri. Nu ştiu cum pot crede oamenii că un ruj lichid KVD care costă 21 de dolari în America poate ajunge în România la 30-40 lei (să ne gândim numai că la cei 21 de dolari se mai adaugă şi costurile de transport!). Ca să nu mai vorbim că aceleaşi persoane comercializează copii ordinare MAC. Nu ştiu cum cumpărătoarele nu înţeleg că persoana care vinde fake-uri (cu titlul de original) de la o firmă, vinde, în cel mai evident mod, fake-uri şi de la restul firmelor.

    Cel mai mult m-a amuzat un anunţ de pe olx (cred că acolo e raiul produselor contrafăcute, unde sunt aşteptaţi toţi cumpărătorii neinformaţi) care făcea reclamă la rujul KVD, fără niciun fel de informaţie referitoare la tipul rujului. Am întrebat de nuanţă (pe sephora.com sunt vreo 29, cu denumirile tipice stilului lui Kat). Răspunsul? "Roşie." :)))

    N-am nicio problemă cu nimeni care alege cu bună ştiinţă să îşi cumpere un produs contrafăcut. O face pe barba sa şi presupun că are motivele sale. Fiecare are dreptul să aleagă.

    Însă când văd swatch-uri şi review-uri detaliate la un produs din ăsta şi la sfârşit, autoarea se mai şi felicită singură că a făcut o afacere bună, fiindcă ştie ea că preţul de pe site-ul oficial este, de fapt, mai mare, mai-mai că-mi vine să le strâng mâna vânzătorilor anonimi pentru puterea lor de convingere. Of.

    Aştept să îmi ajungă şi mie produsele ca să îmi pot da verdictul final asupra investiţiei, însă sper să nu am aceeaşi dezamăgire ca şi tine.

    Sunt chiar utile postările de genul acesta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai abordat problema fakeurilor pe blog, inca de acum vreo 5-6 ani cand era plin okazii de produse MAC care nu se existasera in nici o colectie. Pana la urma e treaba fiecaruia sa se informeze, stii vorba aia "prost nu e ala care cere ...". Sper sa-ti placa ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
    2. Ştiu postarea cu pricina şi mi-a plăcut tare mult felul în care ai abordat problema, pentru că ai fost foarte deschisă şi ai rămas obiectivă în acelaşi timp.

      Chiar am căutat prin toamnă blog-uri care să aibă comparaţii făcute între fake-urile KVD şi produsele originale, însă nu am găsit (îmi propusesem să aduc în discuţie situaţia fake-urilor KVD din RO pe blog şi să fac trimitere la "probele", ca să le zic aşa, aduse prin fotografii sau clipuri, de alte bloggeriţe, fiindcă nu mă lasă inima să cumpăr un fals doar pentru a-l poza şi a-l arunca apoi :/). La MAC, în schimb, sunt o sumedenie de sfaturi extrem de detaliate şi de utile. Aş vrea să scrie cât mai multe persoane review-uri pentru toate produsele care le trec prin mâini atât în varianta originală, cât şi în cea contrafăcută, indiferent de brand.

      Recunosc că mă încing repede la cazurile ăstea de păcăleli/minciuni/furt (nici nu ştiu cum să clasific mai corect situaţia), dar nici oamenii nu pot învăţa unii din greşelile altora dacă nu se vorbeşte mai des despre asta.

      De aceea îmi place să văd câte un blogger online care mai trage lumea de mânecă şi scrie cum stă treaba de fapt. :) Toţi avem de câştigat din asta, până la urmă.

      Şi mulţumesc pentru gândul de bine. Eu sper să ajung la rubrica "Am văzut şi cumpărători KVD fericiţi" şi nu dincolo! :))

      Ștergere
    3. Fetelor e la mintea cocosului ca tot ce se gaseste la noi pe net de la kat von d este fake! Nu exista sa se vanda la pretul de 40-50 lei avand in vedere ca acest ruj costa in jur de 80-90 lei in banii nostri in magazine care-l au...si magazinele care-l au sunt foarte putine in europa...doar in anglia si irlanda se gaseste pe comanda la debenhams sau sephora dar tot pe comanda din sua....deci mi se pare sa fii super naiv sa crezi ca ar putea fi originale cele de pe net in aceste conditii..ca o persoana fizica sa ia en gros, fara firma tocmai din america la preturi de cat ,de 1 leu si sa le dea cu 40 lei? Sa numai vb de transport si profit...deci hai sa fim seriosi...

      Ștergere
  7. Din poza, textura sa pare groaznica. Seamana mai mult cu varul decat cu un ruj :))) Ai reusit sa imi scurtezi lista de dorinte si pentru asta nu pot decat sa iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Încercați rujurile mate rezistente la transfer de la Nouba....mie îmi plac foarte mult...prețul e cam mare din pacate

    RăspundețiȘtergere