Giveaway - Tu ce cadou vrei de la Optima Shop?

15.12.15

Mie imi place sa daruiesc, imi place sa fac cadouri, imi place sa vad bucurie, imi place sa aduc bucurie ... de multe ori insa oamenii uita sa aprecieze, uita sa se bucure, uita ca in viata asta nimic nu ni se cuvine, uita pur si simplu ... ceea ce-mi place la cei de la Optima Shop este ca nu uita de oameni, de asta i-am ales astazi sa va facem impreuna o bucurie.

Au pregatit pentru sarbatori sapte "terapii" de rasfat pentru trup si suflet cu nume foarte inspirate (Christmas must be something more sau Hapiness in a Jar), atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar n-au uitat nici de cei mici. Puteti castiga pachetul care vi se potriveste cel mai bine - fie ca vreti sa fie un rasfat pentru voi, fie ca vreti sa oferiti cuiva drag un cadou, o sa gasiti ceva care sa se potriveasca. Detalii despre toate pachetele gasiti aici, o sa va spun si eu pe scurt ce contine fiecare si cum au fost gandite pachetele: 

Baby it's cold outside - Rasfata-ti partenerul cu un meniu de beauty de care tenul sau se va indragosti negresit! (Rivadouce Men Gel de dus pentru corp si par, Rivadouce Men Fluid Hidratant si SVR Spirial Roll-on)

All I want for Christmas is YOU - O declaratie de dragoste autentica, care cu siguranta va fi intampinata cu zambetul pe buze de iubita, logodnica sau sotie (SVR Hydraliane BB Cream, SVR Physiopure gel de curatare pentru ten, Rivadis Lapte de corp hidratant)

Your Ticket for Wrinkles Express - Ofera-i mamei tale o calatorie fantastica pe taramul frumusetii, acolo unde trecerea anilor nu se reflecta in oglinda fermecata. (Noreva Noreane 3D Ser intensiv anti-age, Rivadouce Lapte demachiant hidratant, Ecrinal lac de unghii)

Christmas must be something more - Mai mult decat un cadou special in preajma Sarbatorilor, setul va fi perceput de catre tatal tau ca pe un semn de apreciere si de pretuire extrema (fluid antirid hidratant si deodorant Rivadouce Men, pasta de dinti BlanX)

Turn every day into a Holiday - Magia Craciunului invaluie mai cu seama sufletele copiilor (Rivadouce Sapun lichid cu miere, Rivadouce Crema hidratanta pentru fata si corp, pasta de dinti Biorepair Junior)

Happiness in a jar - De cea mai buna prietena te leaga probabil tot atatia amintiri dragi cate basme de Craciun sunt reunite in volumele tematice, insa cea mai frumoasa poveste este intotdeauna cea care urmeaza a fi scrisa (Rivadis Contur ochi anti-age, Rivadis Apa Micelara si Rivadis Lapte hidratant pentru corp)

Jingle all the way - V-ati bucurat impreuna si v-ati sustinut in egala masura in cele mai dificile momente. Pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste si pentru ca titlul de cel mai bun prieten nu se acorda aleator (Rivadouce Gel de dus, Rivadouce Men Fluid hidratant, pasta de dinti BlanX Med White Teeth)


Ca sa va inscrieti aveti de facut 2 lucruri simple:

- sa fiti cititoare a blogului - fie ca ma urmariti prin GFC, fie ca ma urmariti prin bloglovin', fie ca o faceti anonim (in cazul astazi lasati si o adresa de mail la sfarsitul comentariului ca sa va pot identifica) - si sa lasati un comentariu cu linkul catre setul pe care il doriti si sa-mi spuneti cui vreti sa-l oferiti (sau daca vreti sa-l pastrati pentru voi sau poate chiar sa-l impartiti cu cineva)

- sa dati like paginii de Facebook a celor de la Optima Shop (https://www.facebook.com/Optima-Shop-631579516881664/?fref=ts) si sa-mi spuneti cu ce nume ati facut asta

Aveti timp pana pe 22.12 sa va inscrieti (in cazul in care dati share concursului pe Facebook lasati linkul de share in comentariu si o sa primiti o sansa suplimentara) si pe 23 anunt castigatoarea printr-un update la aceasta postare. Bafta! Dar din dar se face rai ...

Later edit: castigatoarea acestui concurs este Honey, felicitari! Astept mail sau mesaj pe Facebook cu datele tale si setul dorit. Dar stati ... v-am zis ca dar din dar se face rai si ca cei de la Optima Shop pun accent pe oameni ... mai avem un premiu si cea de-a doua norocoasa este Cristina Cocoreanu. Astept mesaj/ mail si de la tine.

38 de comentarii

  1. Vreau sa ii ofer mamei mele acest set http://www.optimashop.ro/your-ticket-for-wrinkles-express.html, mai ales ca e si ziua ei la inceput de ianuarie ❤️
    Numele cu care am dat like paginii Optima Shop pe Facebook este Madalina Radu

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html acest pachet mi l-as darui mie pentru ca merit :))
    adresa mea de mail este simonasorina82@yahoo.com
    numele de pe fb - Amalia Gabriel Simona

    RăspundețiȘtergere
  3. FB, GFC: Andreea Sirba
    E-mail: deeea.ablog@gmail.com
    Setul dorit: http://www.optimashop.ro/baby-its-cold-outside.html
    Il vreau pentru sotul meu, ca mereu imi zice ca eu particip la concursuri unde castig premii doar pentru mine. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. As imparti cu mama http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html.
    bloglovin': Anca Ipate
    Like: Anca Ipate
    Share: https://www.facebook.com/anca.ipate.1/posts/979233558782620?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  5. All I want for Christmas is YOU imi doresc acest cadou pentru mine pentru ca a fost ziua mea pe 11 Dec si eram in spital.

    RăspundețiȘtergere
  6. All I want for Christmas is YOU imi doresc acest set pentru mine ca a fost ziua mea pe 11 Dec si eram in spital .Asa am sarbatorit.elenaramonacojocariu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. FB: GFC: Adriana Elena Stanescu
    share: https://www.facebook.com/adrianas18/posts/10207766677505717?pnref=story
    setul preferat este Turn every day into a Holiday pe care l-as darui fetitei mele http://www.optimashop.ro/turn-every-day-into-a-holiday.html

    RăspundețiȘtergere
  8. All I want for Christmas is YOU http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html ar putea fi un cadou minunat pentru prietena mea cea mai buna!

    Link-ul unde am dat share:
    https://www.facebook.com/90AnneMarie

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi doresc setul All I want for Christmas in You pentru mine și mama mea. http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html
    Te urmăresc pe GFC și Bloglovin cu numele de Iulia Negoescu.
    Am dat like paginii de facebook de pe contul Iulia Negoescu.
    Link-ul de share: https://www.facebook.com/iulia.negoescu.1/posts/1092056897480162?pnref=story

    Mulțumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/elena.ghelbere.9/posts/659399674203158 like la Optima shop cu numele Elena Ghelbere iar cadoul vreau sa-l impart cu sora mea Lacramiarahttps://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.optimashop.ro%2Fhappiness-in-a-jar.html&h=LAQEbqkQX

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-ar place setul http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html .de ce?? are produsele perfect necesare ,,,apa micelara pentru mine,laptele hidratant pentru corp pentru prietena mea si emulsia contur pt. ochi pentru mama mea . toata lumea e happy !!! :)) :D
    Like FB ; Corina Cosa
    GFC; Corina Corina
    share;https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/956331654447824?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  12. A-si darui acest set : http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html , scumpei mele surori .
    fb: alexandra elisabet
    share:https://www.facebook.com/AlexandraElisabetD/posts/1712115072340344?pnref=story
    Te urmaresc pe Bloglovin : melek32

    RăspundețiȘtergere
  13. As pastra setul "All I want for Christmas is YOU- http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html" pentru mine.
    Am dat like paginii Optima Shop pe Facebook cu numele Daniela Bunea Sandu
    E-mail: jessy_wer@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place enorm http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html - Happiness in a jar. Mi-as dori sa il impart cu mamica mea!
    Like la pagina pe facebook : Diana Lepşa
    Email: dlepsa@yahoo.com
    Share concurs pe facebook prin link : https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2015%2F12%2Fgiveaway-tu-ce-cadou-vrei-de-la-optima.html&display=popup&ref=plugin&src=like

    RăspundețiȘtergere
  15. Când am văzut „cadouri”, la mama m-am gandit imediat!
    Ei i-aș pune sub brad setul acesta http://www.optimashop.ro/your-ticket-for-wrinkles-express.html


    FB: Cristina Maria Moldovan

    RăspundețiȘtergere
  16. Happiness in a jar este setul care mi-l doresc.
    e-mail: georgianacam@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Doresc sa ofer setul http://www.optimashop.ro/your-ticket-for-wrinkles-express... mamei mele ,daca tot i am ,,furat,,ani la rând din cremele ei preferate cate putin ..sa i fac o bucurie acum !! Like la pagini cu numele FB Mihaila Carmen. Share https://www.facebook.com/nicoleta31/posts/1292675867425276?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  18. As dori acest set http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html pe care sa il ofer mamei mele.
    Facebook: Oana Trofin
    e-mail: oanatrofgmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Happiness in a jar mi a plăcut și l-as oferi cadou mamei , am dat share dar nu știu din ce motiv nu pot da paste acuma încerc.
    Am dat like pe fb tot sub numele acesta corina Maria

    RăspundețiȘtergere
  20. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=937428089644454&id=100001318144068 aaa iată ca am reușit 1

    RăspundețiȘtergere
  21. Setul pe care doresc sa-l ofer este Jingle all the way: http://www.optimashop.ro/jingle-all-the-way.html. Vreau sa-l dau cuiva drag care imi e alaturi tot timpul.
    FB: Corina Radu

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc si Fb :Anca Vulcu
    Share:https://www.facebook.com/anca.vulcu.9/posts/1522618728067454?pnref=story
    Setul All I want for Christmas is YOU,pe care l-as imparti cu mama :)

    RăspundețiȘtergere
  23. FB: Daniela Zaharia Daniele
    GFC si bloglovin': Daniela Zaharia
    share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/1016335351742169
    Imi doresc acest set Your Ticket for Wrinkles Express pentru mine, pentru ca este potrivit varstei mele.

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi doresc acest set http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html pentru mine, fiindca merit sa ma rasfat la sfarsit de an dupa atata munca. De cei dragi, am eu grija. :)
    GFC: Mikyangel
    FB: Rodica Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.optimashop.ro/rivadouce-bebe-lapte-de-curatare-500-ml.html
    Pentru fetita mea
    Fb Daniela Ionela

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.optimashop.ro/turn-every-day-into-a-holiday.html
    Imi doresc acest set pentfu cele doua printese din viata mea.adresa de mail:ionela_ionela_m@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. FB: Elena Andreea Stefanoiu
    GFC : Elena Stefanoiu

    Imi doresc sa-i fac cadou mamei mele urmatorul set : http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Saluuuut, Cami! :D
    Celei mai bune prietene as vrea sa-i ofer acest cadou http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html. :D Sunt sigura ca-i va placea.
    GFC: Alexandra Gavrilă
    FB: Alexandra Gavrilă - https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta
    Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/1128668973817923?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  29. FB. Lucica Lazar
    GFC. Lucica Lazar
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/854677667985808?pnref=story
    As dori acest set pentru mine. http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html
    E-mail. lazarlucy@yahoo.es
    Multumim pentru concurs! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  30. FB Mihaela Calmatuianu
    GFC Calmatuianu Mihaela
    Share https://www.facebook.com/mihaela.calmatuianu/posts/663051147131921?pnref=story
    As dori acest set pentru mine, insa voi imparti si cu mama mea <3 http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html
    L-as păstra drept cadou pentru mine grin emoticon
    Numele cu care am dat like paginii Optima Shop pe FB este Cris Gbr

    RăspundețiȘtergere
  32. De Craciun imi doresc setul All I Want For Christmas is You:http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html
    As pastra pentru mine bb cream-ul SVR, stiu ca iti place mult. Sorei mele i-as darui gelul de curatare, iar mamei lotiunea de corp. :)
    Adresa de mail: mona1980ro@gmail.com
    Facebook: Cocoreanu Mona
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.facebook.com/claudia.stoica.585/posts/1692625827619308?pnref=story
    FB:stoica claudia
    GFG;stoica
    as dori acest set pentru mine http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html

    RăspundețiȘtergere
  34. Setul care imi place cel mai mult este "Baby it's cold outside" (http://www.optimashop.ro/baby-its-cold-outside.html) si i l-as face cadou tatalui meu.
    Te urmaresc prin e-mail: marin.emiliavalentina@gmail.com
    Facebook: Marin Emilia Valentina

    RăspundețiȘtergere
  35. Anne Marie:
    Imi place foarte mult acesta:
    http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html
    Share pe FB aici: https://www.facebook.com/90AnneMarie
    Abonata la blog cu email, dar nu-l pot da aici.

    RăspundețiȘtergere
  36. Îmi doresc setul acesta http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html mi se pare cadoul potrivit pentru prietena mea. Am dat like paginii după contul de fb Cristina Dumitrache
    E-mail chrisschristin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. GFC Lavinia Suta
    Imi doresc setul http://www.optimashop.ro/all-i-want-for-christmas-is-you.html, pentru a-l face cadou unei bune prietene.
    am dat like pe FB cu numele Lavinia Suta
    share: https://www.facebook.com/suta.lavinia/posts/10204059971619493

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna!
    Eu mi-as dori acest set http://www.optimashop.ro/happiness-in-a-jar.html pe care l-as imparti cu prietena mea Florina :)
    GFC: Raluca Ene
    Am dat like pe FB cu numele Sofy Ene
    Share: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1654803804787275?pnref=story

    Multumim, sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere