Branduri (re)descoperite in 2015 (produse de machiaj)

29.12.15

Asa cum va spuneam ieri, astazi am revenit cu partea a doua a produselor descoperite sau redescoperite in 2015 si astazi e vorba numai despre produse de machiaj, iar pe fata mea (in momentul in care scriu aceste randuri) e un zambet mare si larg. Imi plac cosmeticele, sunt incantata sa ma joc cu ele, imi place sa descopar texturi si culori noi, iar arta machiajului m-a fascinat intotdeauna.

O sa incep cu produsele Hourglass, mi-am dorit mult sa le incerc si mi-am indeplinit dorinta. Am adunat Ambient Lighting Edit Palette, vreo cinci pudre si un blush, ma declar multumita ... pentru moment. Glumesc, un blush poate mi-as mai lua (asa pentru sufletul meu), dar ce am imi e mai mult decat suficient. Am fost fidela pudrei de la Laura Mercier atatia ani (am mai tradat-o doar cu cea de la M.A.C. pe perioade scurte), acum m-a cucerit Hourglass si am actionat in consecinta.


Produsele Pupa au reintrat in forta in viata mea si m-a bucurat mult lucrul asta pentru ca ma leaga niste amintiri atat de frumoase de perioada cand foloseam produsele lor. Fondul de ten Active Light l-am purtat extrem de des, rimelul Vamp este foarte bun, ojele m-au cucerit, fardurile m-au facut sa ma joc iar cu culorile, iar iluminatorul din colectia Stay Gold! imi place mult de tot, pana si rujurile lichide I'm Matt imi plac, n-am apucat sa va povestesc despre ele, insa nu e timpul pierdut.


Max Factor este un alt brand cu care nu prea am mai avut tangenta in ultimii ani, dar am recuperat din plin pe sfarsit de an. Daca in trecut am experimentat doar cu fondurile de ten si cu rimelurile de la ei, de data asta am mai multe produse care imi plac mult si de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare.


Kiko nu stiu unde sa-l incadrez, am mai avut cateva produse de la ei in trecut, dar simt ca de-abia am descoperit brandul asta. Unele produse n-am apucat sa le folosesc mai deloc (dar urmeaza), asa ca n-am inca o parere clara, dar cele ce m-au cucerit din prima sunt rujurile, pot sa merg atat de departe incat sa spun ca-mi plac mai mult decat cele de la M.A.C.


Despre Melkior tot citeam pe bloguri si imi puneam intrebari, pana la urma o cititoare a blogului s-a gandit ca e momentul sa ma corupa si mi-a trimis doua oje si ... asa a inceput. Intre timp am mai si cumparat, am mai si primit produse de la ei si-mi plac in continuare produsele pentru unghii (Lava este superba si imi place mult de tot), fardurile (extrem de pigmentate, multe culori), dar si produsele pentru buze (rujurile mi se par foarte misto, insa eu am o problema cu mirosul lor, de fapt ficatul meu, nu eu, si le port mai rar).


Pensulele Zoeva imi plac mult de tot, am primit una cadou la inceputul anului, iar recent am primit setul de mai jos si le-am tot folosit. O sa va povestesc mai mult despre ele saptamanile viitoare, insa va spun clar ca mai vreau, de fata nu prea am nevoie de nici o pensula (cele de la RT isi fac bine treaba), insa pentru ochi chiar am nevoie si alegerea mea vor fi clar cele de la Zoeva.


Am lasat la final produsele de machiaj marca proprie Douglas, pe care le-am descoperit anul asta si care m-au surprins extrem de tare. Rimelul Devil Eyes e extrem de misto, bronzerul si primerul la fel (v-am si povestit cred la un momentul dat de ele pe blog), sunt curioasa sa incerc si celelalte produse.


As fi putut sa fac o categorie speciala cu cateva produse de la diverse branduri, dar m-as fi lungit prea mult si v-am aratat destule, am ajuns intr-un punct in care am exact ce produse mi-am dorit (cu mici exceptii, dar se rezolva si alea) si am de gand sa ma bucur de ele (atat de noutati, cat si de produsele pe care le am de ceva vreme si care inca imi plac mult sau de cele carora nu le-am gasit loc in postarea asta). Voi ce descoperiri in domeniul machiajului ati facut anul asta?

13 comentarii

  1. Ce drăguțe sunt produsele de la Hourglass! Și mie mi-au plăcut produsele de la Melkior anul acesta. Am câteva farduri și un tuș de la ei. Produsele KIKO sunt de mult timp pe wishlist-ul meu.

    Să ai un an nou productiv!
    https://makeupftw.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si al tau sa fie la fel, cu cat mai multe descoperiri interesante. Bafta cu blogul. :)

      Ștergere
  2. Sa te bucuri de ele si asteptam review-uri .
    Iar m-ai zapacit intr-un mare fel :)
    Blush-ul ala de la Hourglass arata atat de bine !!
    Nu am foarte multe produse cosmetice descoperite in acest an, dar ti-am zis in postarea trecuta ce mi-a placut .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd că ai pus mâna pe Creme Puff - cum ți se pare? :D
    Melkior, Kiko și Zoeva ai văzut că au fost și pe lista mea, iar Hourglass și Pupa la mine sunt pe wishlist, pe cel pentru anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele impresii sunt bune, insa mai trebuie sa ma joc cu ea sa-mi fac o parere ca lumea, voi sunteti de vina cu Max Factor - ba imi place aia, ba aia, trebuia sa ma conving si eu. :))

      Ștergere
  4. Hourglass, Pupa, Kiko arata foarte bine si stiu ca sunt produse bune, sa le folosesti cu placere. Pupa ma atrage cel mai mult si sper anul viitor sa imi i-au ceva de la ei. Anul asta si eu am descoperit super rimelul Devil Eyes de la Douglas. Am redescoperit La Roche Posay si m-a impresionat la maxim fondul de ten Toleriane Teint Fluid Corector cu spf 25. Imi plac tare mult tusurile negre de ochi si am descoperit cateva de la Flormar, dar cel mai tare m-a impresionat creionul gel Ultra Black Eyeliner de la ei, are finish mat si da un look retro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa folosesti si tu cu placere ce ai descoperit. N-am incercat nici un fond de ten de la La Roche-Posay, cred ca am niste mostre pe undeva, o sa le caut ca nu e prima data cand aud pareri bune. :)

      Ștergere
  5. Anul asta an descoperit: Pensulele Zoeva... setul pentru ochi sunt atat de moi si f.f. bune. Melkior pentru mine a fost reveletie...atat de bune si accesibile, pentru ten m am indragostit de Ivatherm...am luat cam tot ce mi s a potrivit...pentru par am descoperit produsele de la Joico, Chi, Artego dar pentru la anul imi doresc cremele de la Lierac foarte foarte mult. In rest Kiko si Pupa ma tenteaza foarte tare dar cam greu le gasesc.
    Te pup Ioana Suliman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Setul pentru ochi de la Zoeva il vreau si eu, clar o sa-l iau in 2016. Mie produsele Ivatherm nu mi-au placut in mod deosebit, cel putin ce-am incercat eu anii trecuti, iar de la Artego n-am incercat nimic. :)

      Ștergere
  6. Buna! De unde ai achizitionat produsele Hourglass? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris si in postarile trecute ca le-am luat de la cineva, nu am un site pe care sa vi-l recomand ca sa le cumparati, din pacate.

      Ștergere
  7. Buna, de unde pot achizitiona pensulele zoeva?

    RăspundețiȘtergere