Azi vad ... bleumarin

4.12.15

Daca ma urmariti pe Facebook probabil ati vazut ca ieri am primit doua colete si ca am cateva chestii noi, care mi-au placut de la prima atingere (ca sa zic asa). Printre produsele de ieri am primit si un cardigan bleumarin, moale, calduros, cu gluga, care imi place la nebunie (nu e chiar ca pe site, dar imi place mult, poate o sa vi-l arat intr-o postare sa-l vedeti mai bine) si care mi-a "declansat" o placere mai veche, bleumarinul fiind una din culorile care ma face sa zambesc, dar pe care nu prea o gasesc in sifonierul meu, asa ca azi-noapte - cand nu ma lua somnul - m-am uitat putin pe Shein si am zarit cateva chestii care mi-au placut.

Geanta nu e chiar stilul meu, dar e ceva la ea ce-mi place, ponchoul e poncho, ce sa zic, mi se pare perfect pentru zilele cand n-am chef de vreo tinuta festiva, vreau sa-mi fie cald si sa ma simt si comod. Iar esarfa e bleumarin, ce sa zic mai mult, n-am nici una in carouri bleumarin. Puteti sa radeti ... e de ras. Oricum am realizat ca am o "problema" cu esarfele in carouri, ieri am primit doua si parca tot as mai vrea ...


geanta - AICI
poncho - AICI
esarfa - AICI

Cerceii ma tenteaza rau de tot, genul asta de cercei mereu imi atrage privirea, o sa ma uit dupa ei si pe alte siteuri poate ii gasesc la un pret mai bun, dar nu mai comand nimic pana la anu' ca nu vreau sa prind vreo nebunie pe la posta/ vama in perioada sarbatorilor. Dupa niste ani buni cand n-am mai purtat camasi deloc, parca in ultima vreme au inceput sa ma intereseze iar. Mai am vreo doua coliere cu camera foto si le port cand si cand, insa la asta imi plac detaliile, in special obiectivul care iese in afara.

cercei - AICI
camasa - AICI
colier - AICI

Voi ce culoare visati astazi? Ce parere aveti de bleumarin?

4 comentarii

  1. Eu visez in argintiu si in auriu... tot timpul. Pe principiul "o pereche de cercei in plus nu strica niciodata" :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cerceii si camasa imi plac mult si mie :D In general bleumarinul mi se pare frumos si il prefer in fata negrului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am amintit cu ocazia asta de un fard superb pe care il am, de-abia astept sa am ocazia sa-l port. :)

      Ștergere