7 intr-o saptamana #46

13.12.15


Am avut o saptamana frumoasa, o saptamana care m-a facut sa iau niste decizii si sa-mi doresc niste lucruri pentru anul viitor, o saptamana cand am inceput sa-mi fac planuri, o saptamana care mi-a amintit multe ... si care m-a facut sa simt multe. 

Probabil ca ati vazut deja prima poza, dar n-am putut sa n-o pun si aici - Nivea mi-a trimis o cutie uriasa (in care era o cutie mai micuta cu o surpriza) si m-a indemnat sa am grija de cei dragi, iar Alma, care este o curioasa, a vrut sa vada ea ce e acolo. Asa ca a ajuns pe cutie, cu funda albastra pe langa ea, cu un mesaj care pare ca ii atarna la gat si m-am gandit ca e pacat sa nu vedeti si voi ce moaca are. Cand Alma a aparut in viata mea acum 2 ani si ceva am zis, glumind, ca a cazut din cer sa ma caute, pe zi ce trece sunt tot mai convinsa de asta si sunt constienta ca perioada asta ar fi fost si mai grea fara ea (nu ca n-ar conta si ceilalti catei ai mei, insa Alma are ceva special si e un monument de iubire ... si de curiozitate), mi se pare atat de ciudat si atat de frumos in acelasi timp sa vad ca face lucruri pe care le facea Bella ... as putea sa scriu mult despre asta, ma opresc si revin la poze ...

Luni seara am fost la Makeup Secret Santa (v-am povestit ieri ce si cum) si am ales bleumarin si auriu pentru cadoul pe care l-am dus, iar zilele ce-au urmat au fost pline de cadouri si de surprize pentru mine. Am primit Resist Super Antioxidant Concetrate Serum de la Paula's Choice, am primit lumanari parfumate si ciocolata, am primit o cutie surpriza de la o cititoare a blogului si m-am bucurat extrem de mult, am primit o surpriza frumoasa de la Tupperware si nu numai, dar despre restul va povestesc cu alta ocazie.

Aseara am fost la concert si v-am povestit mai devreme de ce mi-a placut atat de mult, iar peste cateva ma duc la altul pentru ca norocul a tinut iar cu mine si am castigat 2 bilete la concertul lui Alessandro Safina oferite de Stella pe blogul ei (am fost si in 2012 la concertul lui Safina si mi-a placut mult, de-abia astept sa merg iar). O plimbare tarzie m-a facut sa-mi amintesc de ce n-am vrut sa plec niciodata din Bucuresti ...

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Tot frumoasa si tot cu dorinte pe anul viitor :) Alma e minunata si sunt convinsa ca (si ea) a venit cu un scop in viata ta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie din ce in ce mai frumoase saptamanile care urmeaza. :)

      Ștergere
  2. Poza cu Alma e de pus în ramă! E o scumpă, mă topesc când îi văd privirea!
    Sunt curioasă cum o să ți se pară serumul PC, mie mi-a plăcut, dar miniatură a fost cam prea mică pentru a-mi forma o părere completă.
    Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă și-ți doresc să fie și următoarea la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e un caine deosebit si n-am cuvinte sa o descriu, ochii eu spun totul ... trebuie doar sa te uiti. Primele impresii sunt bune, trebuie sa ma obisnuiesc cu textura lui siliconata, eu am tot folosit seruri mai lichide, dar imi place cum imi simt tenul. Sa fie! :)

      Ștergere
  3. Ce bine arata lumanarica aceea cu ciocolata. Iti vine sa o mananci!
    Sa-ti fie de bine saptamana frumoasa care a trecut si urmatoarea sa fie si mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai o saptamana la fel de frumoasa si sa te bucuri de tot ce ai primit . O pupicesc pe Alma :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie toate saptamanile, toate zilele la fel de pline de surprize ca saptamana care tocmai a trecut.

    RăspundețiȘtergere