3 rujuri nude pentru toamna asta

1.10.15


Rujurile nude sunt preferatele mele, am mai spus asta pe blog de multe ori. Sunt persoane care adora rujurile in culori puternice, eu prefer nuantele cuminti si care imi dau o anumita stare de bine. Am adunat in ultima perioada si rujuri in culori mai puternice si nu spun neaparat ca nu-mi sta bine, doar ca nu ma simt eu relaxata cand le port, asa ca pana la urma ma intorc la nuantele mele preferate. In ultimul an am fost destul de cumpatata in ceea ce priveste produsele de machiaj pentru ca am destule si vreau sa ma bucur de ele, dar pentru toamna asta am vrut cateva noutati si astazi vreau sa va arat 3 dintre ele.

Cu produsele Melkior m-am intalnit anul asta, nu stiu de ce a durat atat pana sa fac pasul asta, insa incep sa-mi doresc sa incerc tot mai multe. Despre rujurile lor v-am mai povestit pe blog (mai am cateva nuante), asa ca am vrut sa incerc si o nuanta de nude si asa a ajuns la mine nuanta Nude (o gasiti aici) din gama Clasic. Rujurile sunt pigmentate, rezista foarte bine si nu usuca buzele. Singurul lucru care nu-mi place la rujurile astea este mirosul, mi se pare prea puternic, insa dureaza doar cat aplic produsul, deci nu este o problema care sa ma impiedice sa le folosesc.

Creionul de buze Movie Star a fost o curiozitate si ma bucur ca l-am ales. Este cremos (nu l-as recomanda insa pentru vremea calda, datorita texturii se poate topi usor), extrem de pigmentat si se vede foarte frumos pe buze. Eu am ales o nuanta cu o tenta rozalie, insa aici puteti sa vedeti si celelalte nuante disponibile. Cei de la Melkior au mereu oferte 1+1 pe site (si uneori si transport gratuit), iar daca nu prindeti nici una dintre oferte dar vreti sa va luati ceva codul melkior10coltul va ofera o reducerede 10% si transport gratuit.

Cel de-al treilea produs de care vreau sa va povestesc este de la Yves Rocher si este rujul-creion stralucitor de care am tot citit pe bloguri. La ultima comanda data pe site (cea de care v-am povestit aici) l-am pus in cos si nu regret deloc. Am luat nuanta roz deschis (aici puteti sa vedeti si celelalte variante disponibile) si-mi place, culoarea este destul de pala, insa hidrateaza buzele si le ofera un luciu discret. 

Trei nuante diferite de nude, trei texturi diferite, fiecare imi place in felul sau. Mai am pe drum o comanda cu doua rujuri (nu va zic inca de la ce brand, s-ar putea sa va surpind) si de-abia astept sa vad cum sunt. Voi purtati nuante nude? Care sunt preferatele voastre?

14 comentarii

  1. Bune ssfaturile tale. O sa incerc si eu, macar unul

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a suprins rujul de la Yves Rocher, am luat unul pt mama, un roz superb pe care i l-am cumparat mai demult, dar a uitat de el si l-a descoperit ieri si arata atat de bine si rezista toata ziua incat...a hotarat sa i-l faca (virgulaaa) cadou surorii ei. Care inca nu se machiaza, desi ducem munca de lamurire amandoua (e un proces similar celui pe care il faci cu mama ta) Si daca n-am reusit cu vorbe, incercam sa o punem in fata faptului implinit. :)
    A promis mama ca si-l recumpara fix in nuanta asta si nu oricand, ci cu ocazia comenzii de Craciun :)) Putin santaj n-a omorat pe nimeni :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, ce-mi plac planurile voastre. Sa va iasa! Ce mai e pe lista cu comanda de Craciun?

      Ștergere
  3. Imi plac mult alegerile tale, am si pus rujul Melkior pe wishlist!
    Iubesc rujul Essence primit cadou la o revista anul trecut, e nude-ul perfect! De asemenea, Clinique, Astor si...sa nu uitam de Nyx :)
    Ce ai alege intre un MAC si cele de mai sus? Dau tarcoale de mult rujurilor lor, insa nu imi pot justifica inca pretul lor. Daca aud pareri pozitive, poate imi fac curaj, in sfarsit!

    Mia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am multe rujuri de la M.A.C., inclusiv niste nude-uri superbe. Ca si rezistenta ti-as recomanda Melkior, mai ales daca vrei culori puternice, cele de la M.A.C. au o rezistenta medie, insa au o finete pe care rar o intalnesc la alte rujuri.

      Ștergere
    2. Multumesc de recomandare!
      Ma tenteaza de mult timp Melkior, de cand l-am tot vazut in blogosfera, poate imi fac curaj sa dau o comanda, mai ales ca am vazut ca au mereu promotii :)

      Mia

      Ștergere
  4. Mie imi plac rujurile colorate, pentru ca am tenul palid, si mi-e greu sa gasesc un ruj nude care sa nu ma faca sa arat stearsa sau bolnava.
    Trebuie sa-ti marturisesc rusinata ca n-am absolut nici un ruj nude. Am mai avut tentative sa-mi cumpar, dar fie ma facea sa arat prea palida, fie desi parea nude pe buzele mele prindea culoare (fie roz, fie portocalii, numai nude nu). Acum mi-am comandat un nou ruj de la Avon, care sper sa fie nude... sa vedem cum arata in realitate.
    Ah, am un creion de buze nude, pe care-l folosesc uneori pe post de ruj, fiind foarte cremos; se pune? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pune, am dar si eu gres la inceput cu cateva nudeuri pe care am mai dat si o gramada de bani, in timp insa am invatat ce sa aleg. :)

      Ștergere
  5. Vai, cât m-am chinuit și eu să fac niște swach-uri așa, cu pupici pe foaie. N-am reușit! :)) Nu știu ce fac, dar ba ies strâmbe, ba incomplete... cred că nu mă pricep la pupat foi.
    Mă bucur că-ți place rujul YR, eu sunt total cucerită de astea creion, rezistă fantastic cele pe care le am eu. Cred că iau cu prima ocazie și nuanța asta nude, e foarte drăguță.
    De Melkior nu mai zic... ți-am zis deja că mie și mirosul îmi place la nebunie! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a fost prima incercare, nu seamana intre ele, dar nu e rau, zic eu. :)

      Ștergere
  6. Si eu am o obsesie pentru machiaje... Dar tu Camelia, 3 de-un fel? Totusi.. :)) haha glumesc! Si eu am asa :(... Dar de ce nu ajunge unul? :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3 noi, am mult mai multe rujuri nude, nu stau sa numar ca n-are sens :)

      Ștergere
  7. Am avut un nude Melkior dar imi usca buzele, nu ne-am inteles. Imi plac rujurile YR in general, poate la urmatoarea comanda incerc varianta ta.

    RăspundețiȘtergere