Cumparaturi parfumate la ceas de seara

3.10.15


De cateva zile bune tot zic ca ajung la Hello Free Z One Discount sa iau sprayul pentru volum de la TRESemme si m-am mobilizat mai devreme (recunosc ca mi-a dat un impuls o poza cu niste lumanari parfumate pusa pe pagina lor de Facebook) si am ajuns. Am cam exagerat putin la capitolul lumanari, dar in rest am fost destul de cuminte.

Am luat sprayul de care ziceam - Root Boosting Spray - de la TRESemme, pe care l-am avut acum cativa ani si mi-a placut la nebunie. Din pacate a ramas unul singur la raft, dar sa speram ca-l aduc din nou pentru ca e bun si pretul chiar nu e mare (19,99 lei). Am vazut manusa din microfibre pentru demachiere de la DermaV10 si mi s-a parut interesanta, asa ca am pus-o si pe ea in cos. Gelul antibacterian de la Kingsley House a fost 6 sau 7 lei si are 500 ml, iar eu consum pe banda geluri d-astea, asa ca n-aveam cum sa-l las acolo. Paleta In The Nude de la W7 n-a fost in plan (mai aveau si varianta In The Buff si am inteles ca vor mai primi inca un model - pret: 29,99 lei), dar s-a lipit de mana mea.

Lumanarile de la Airpure au 105 grame si au fost 7,99 lei/ bucata. Eu am luat French Vanilla, Cherry Berry si Fresh Linen (mai era si Exotic Fruits, dar nu mi-a placut mirosul) si imi place tare mult cum miros. Cred ca o sa mai iau cateva cand mai ajung (ma gandesc ca sunt foarte misto de adaugat la cadourile de Craciun pentru doamne si domnisoare).

Lumanarile mari (sunt de marimea celor medii de la Village/ Yankee Candle) sunt mai mult decat interesante si costa doar 15 lei. Au 425 grame si sunt produse in USA de Hanna's Candles, sunt o combinatie de 3 arome si au doua fitiluri. Eu am aprins deja una cand am ajuns acasa si miroase foarte bine. Eu am luat 3: Pumpkin Spice/ Pumpkin Bread/ Pumpkin Maple (desi nu-mi place dovleacul, lumanarea asta miroase bine, a toamna, a chestii misto scoate din cuptor, a caldura), Caribbean Retreat/ Tropical Breeze/ Tranquil Surf (miroase a mare, a vara, a proaspat, n-am putut s-o las acolo) si Harvest Leaves/ Autumn Pear/ Woodland Walk (toamna intr-o lumanare, ce sa mai). Varianta pe care n-am luat-o miroasea foarte bine, dar parca nu merg astea florale acum - Flower Bouquet/ Garden Daydreams/ Dew Kissed Petals. Nu garantez ca nu ma mai duc sa iau cateva. Si sper sa mai aduca si alte arome pentru ca sunt misto si pretul e mai mult decat bun.

Va tenteaza ceva? Ati fost recent pe la ei? Ce v-ati luat?

20 de comentarii

  1. Chiar imi pare rau ca nu am fost azi :((. Luni sigur fac o vizita. Par foarte interesante lumanarile Hanna, sper sa fie pe plac si nasului meu. Si paleta w7 o sa ajunga in cos. Am vazut ca au adus iar gelul de curatare cu grapefruit de la Neutrogena, sper sa il mai gasesc; am luat mai demult varianta verde si e super. De asemenea au paste de dinti la tub vidat de la colgate si aquafresh si o varianta de lenor pe care nu am vazut-o prin supermarketuri. Din pacate, nu prea au produse de ingrijire pentru barbati
    Pe blogul tau am citit prima oara despre acest magazin si iti multumesc pe aceasta cale, nu credeam ca o sa gasesc produse ieftine si de calitate. Ioana V.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la gelul de la Neutrogena, dar am deja cateva geluri care asteapta sa fie folosite, asa ca mi-am folosit ratiunea. Ma bucur ca ai gasit produse care iti plac la ei. :)

      Ștergere
  2. Cum de am ratat manusa?! Ah!! Data viitoare ma duc fara copil si sot. Maine fac poze la ce am cumparat si postez si eu. Sa ne zici cum e paleta ca si pigmentatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E in fata, langa gama aia cu ulei de argan de par, poate d-aia n-ai vazut-o. :)

      Ștergere
  3. lumanarile alea cu 3 arome chiar par foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat una in weekend si se simte mirosul in casa cateva ore dupa ce o stingi, eu sper sa aduca si alte arome.

      Ștergere
  4. Oh Doamne! Imi "trebuie" lumanarile mari dar mi-e frica sa merg, sigur mi se lipesc de mana si cosmetice si nu vreau sa iau noutati in perioada asta :))
    Sa te bucuri de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Weekendul urmator se pare ca o sa ajung si eu pe acolo:D Abia astept!:) Tot imi cascam ochii de cand s-a deschis magazinul si postezi tot felul de lucruri faine cumparate acolo:) Mi-am facut deja o lista in gand cu tot ce-mi doresc sa iau:) Lumanarile sunt si ele pe lista,fiindca asa cum scri si tu,ma gandesc si eu ca merg de minune pe post de cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Paleta aia îmi face cu ochiul.... Și n-ar trebui ca și asa am destule :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesante arome......si frumos articol. BRAVO !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna tentant mai ales ca trebuie sa fac doua cadouri cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lumanarile acelea cu 3 arome m-au dat pe spate. Am fost instant " Vreau , vreau, vreau!" :)) De cand ma chinui si trag de mine sa mai ajung pe la ei, dar imi e frica ca iar ajung sa cumpar mult prea multe :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu o patesc si eu cand ma duc la ei, o singura data cred ca am intrat si n-am cumparat nimic. :)

      Ștergere
  10. Mă bate gândul să le mai fac și eu o vizită, special pentru niște lumânări și refăcut stoc la Batiste. Iar acum am și spray-ul pentru volum pe wishlist, sper să-l mai găsesc, l-am reținut de când mi-ai zis joi de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu la Batiste am stoc serios, nu-mi fac probleme, nici n-am mai folosit atat de des, e adevarat. :)

      Ștergere