7 intr-o saptamana #38

4.10.15


A fost o saptamana agitata, dar cu multe momente frumoase, la alea mai putin placute nu vreau sa ma gandesc si prefer sa le dau uitarii. Am ales sa incep cu o poza cu Alma pentru ca exact acum 2 ani (pe 4 octombrie) am gasit-o pe strada. N-o sa inteleg vreodata cum a ajuns pe strada, dar mi-e greu sa cred ca cineva a putut sa abandoneze un catel atat de special. Ma uimeste cu puterea ei de iubire si de daruire in fiecare zi si cred ca ar fi trebuit s-o botez Happy pentru ca este imaginea fericiri si a iubirii, n-am vazut caine care sa se bucure atat de tare pentru o secunda de atentie. Am mai zis pe blog ca am impresia ca a picat din cer ca sa o gasesc.

Bratara de la Kogayon de care v-am povestit saptamanile trecute imi place la nebunie si am purtat-o foarte des, ma gandesc deja la urmatoarea, atat de bine ma simt cu ea. Mi-au ajuns cateva pachete de pe diverse siteuri si de pe Aliexpress si trebuie sa va arat intr-o postare ce mi-am luat pentru ca am gasit niste chestii misto la niste preturi super bune. 

Am primit si cateva noutati pentru testare - de la Makeup Shop produse Glazel (le gasiti aici, dupa ce ma joc cu ele o sa va povestesc si voua, primele impresii sunt bune), iar de la Yves Rocher noutatile de toamna. Parfumul il am de ceva vreme, asa ca zilele urmatoare o sa va povestesc cum mi se pare si pregatesc si o surpriza, iar pe celelalte de-abia astept sa le incerc, glossul ala de pleoape pare extrem de interesant.

Nu mai gasesc nicaieri zucchini (daca ati mai vazut prin magazine/ piata spuneti-mi si mie ca tot caut) si mi-am facut morcov cu dovlecel si cartof dulce sa mananc langa somon, dar nu e acelasi lucru. Dovlecelul e apos oricat il scurgi, vreau sa gasesc undeva zucchini, desi n-as fi crezut ca o sa duc vreodata dorul la ceva verde. 

Ultima chestie de care vreau sa va spun (daca nu ati aflat deja de pe Facebook) este ca Bobbi Brown vine in Romania si din luna noiembrie o sa existe un magazin in Baneasa (partea cu Baneasa nu ma incanta), dar produsele Bobbi Brown imi plac mult si am cateva pe care le folosesc si ma bucur ca vor fi mai usor de procurat, dar mai ales ca o sa pot sa testez fondurile de ten, la care visez de ceva vreme.

Saptamana voastra cum a fost? Duminica frumoasa!

10 comentarii

  1. Ce minune de catel blond :) Am zarit geanta aia alb-negru si vreau link, pls :D Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu zilele astea de pe ea, mi-am luat 2 chestii de pe un site descoperit recent si vreau sa va povestesc ce si cum in caz ca vedeti ceva ce va tenteaza. :)

      Ștergere
  2. Alma e minunata si va urez multi, multi ani frumosi impreuna.
    Abia astept sa citesc despre produsele Glazel.
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai zis si pe Facebook, dar trebuie sa ma repet, fardurile alea de la Gemzel arata genial! O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alma e o scumpă și foarte haioasă în poza asta. Eu nu înțeleg în general cum de-i lasă sufletul pe oamenii ăștia să abandoneze un animal, ca să nu mai zic și de copii.
    Abia aștept să ne spui mai multe despre produsele Glazel!
    M-am bucurat la vestea că Bobbi Brown vine și la noi, nu prea mi-a convenit nici mie partea cu Băneasa, dar sigur îi vizitez, de mult vreau să le încerc produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu vreau sa incep discutia asta ca ma apuca nervii. Pe ultima pe care am gasit-o am vazut cum a abandonat-o in fata mea, i-a inchis poarta in nas pur si simplu ...

      Ștergere
  5. Imi vine sa o mananc pe Alma :)
    Saptamana mea a fost una destul de agitata, cei de la Strawberry mi-au facut o gramada de nervi . Am primit pachetul de la ei si imi lipseste un produs , mi-au spus sa le trimit chitanta de la vama, le-am trimis-o si acum astept raspuns .
    Sa avem o saptamana mai buna :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi s-a intamplat pana acum, insa mi-a mai scris cineva recent ca a primit un plic gol de pe feelunique, parca, deci se intampla ceva. Sa fie buna! :)

      Ștergere