Cosmetice, targuri, cumparaturi si altele

2.10.15

De obicei (si e un obicei mai nou si cand zic nou ma gandesc la ultimii ani) evit sa ma duc la targurile de beauty pentru ca experienta din trecut imi spune ca am o tendinta (nesanatoasa) sa cumpar multe produse pentru ca-s curioasa din fire. Anul asta insa am decis ca e cazul sa fac o exceptie si ieri am umblat aproape toata ziua, am ajuns la Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo si la Top Beauty Trade Show de la Top Line. Am plecat sa ma uit, prin urmare n-am plecat cu bani multi la mine pentru ca stiam ca o sa ma fure peisajul si o sa vreau multe. Nu m-am descurcat rau, dar nici cu mana goala nu am venit acasa.

La Cosmetics Beauty Hair era agitatia destul de mare cand am ajuns eu, lume multa cu sacose multe, asa ca am luat-o la pas cu Ella sa vedem ce e interesant (la ea pe blog gasiti mai multe poze - si mai bune - ca ea a venit cu aparatul din dotare, eu doar cu telefonul) si ne-am plimbat ceva prin pavilioanele C1, C2 si C4. La standul Beauty One era agitatie mare, o gramada de oferte interesante, m-am invartit pe langa niste produse de la Label.m si Biosilk, m-am uitat la CHI, dar n-am luat nimic, am prea multe produse pentru par. M-am oprit la Yankee Land si nu m-am uitat deloc la lumanari, desi am vazut niste semne care anuntau reduceri de 50% pentru anumite produse, insa n-am rezistat mini tartelor de ceara de la Bomb Cosmetics UK si mi-am luat cateva.

Am vazut o gramada de oje si as fi plecat acasa cu o sacosa plina. Standul Golden Rose m-a facut sa ma opresc cateva minute bune si sa admir ojele (celelalte produse recunosc ca nu m-au interesat). Nu cred ca aveau reduceri, mi s-au parut preturile pe care le-au in mod normal, insa, fiind expuse toate culorile, mi-a placut mult sa ma uit. Ojele Holiday mi-au placut mult si plecasem decisa sa-mi iau un set Prodigy Gel Duo, dar acolo m-am razgandit si n-am mai luat nimic. Cei de la Orly aveau oje la 21 lei, insa nuantele nu m-au incantat foarte tare, am mai vazut cateva oferte interesante la ei, insa n-am plecat cu nimic acasa.

O gramada de standuri cu produse de corp am vazut, insa firmele nu-mi sunau deloc cunoscut, nici nu mai stiu tot ce-am vazut, insa standul Cuccio mi-a atras atentia, unturile alea de corp numai a cosmetice nu aratau - am incercat pe mana unul cu vanilie si mirosea divin (daca nu ma uit la pret). Mi-a placut mult prezentarea si am zis ca merita sa vi le arat si voua. Melkior avea reduceri de 10% la toate produsele si am stat ceva si la ei, cand am vazut ojele insirate asa frumos mi s-au trezit o gramada de pofte, dar am rezistat.

Standul Ziaja merita drumul pana acolo, au oferte 1+1 la majoritatea produselor si o gramada de mostre pentru vizitatori (daca vreti sa incercati produsele inainte de a le cumpara). Pachetele cu gel de dus (500 ml) si lotiune de corp (400 ml) sunt la 19,99, cremele de maini le-am vazut 2 bucati la 11,99, pachetele cu sampon si balsam la 15,99, BB creamurile 2 bucati la 21,99 si multe altele. Si cei de la Cosmetica Verde aveau o gramada de oferte, unele chiar mai bune decat cele din magazinul din Mega Mall - produsele cu preturi incepand de la 3 lei.

Ce nu am prins in poze (sau - ca sa fiu sincera - pozele sunt sub orice critica si nu am putut sa le folosesc)? Standul celor de la Sysmed cu produse Greenland, Dermasel, Salthouse, Village si multe altele era aglomerat si n-am putut sa ma uit bine la oferte, desi produsele Greenland imi plac mult si as fi vrut sa-mi iau ceva. Cei de la Gabrini aveau oje la 5 lei 2 bucati si multe alte oferte, nici nu stiam ca au si produse de machiaj. Floritene avea un stand intreg si mi s-au parut foarte bune preturile - fiolele erau intre 4 si 5,5 lei, iar eu anul trecut am dat in Plafar 7-8 lei pe una. Cei de la Gerovital erau prezenti cu gama Equilibrium care se gaseste numai in saloane si am luat si eu 2 mostre (o crema si o masca) pentru ca m-au facut curioasa. Cam asta imi amintesc, desi sunt sigura ca am uitat multe. Am si un regret - n-am vazut standul celor de la AdHara (am uitat efectiv ca sunt acolo si l-am ratat) si as fi vrut sa vad produsele Numeric Proof, acum e prea tarziu.


Mi s-a parut fenomenal Info Point-ul celor de la Top Line (din cadrul Cosmetics Beauty Hair) care anunta expozitia lor proprie din magazinul din Bd. Regina Maria 14, unde am si ajuns destul de tarziu si cand deja incepusera galelele de premiere asa ca poze n-am mai reusit sa fac, insa merita sa va duceti pana acolo sau sa intrati pe site daca nu sunteti din Bucuresti (sunt oferte cu reduceri de pana la 80%). Mi-au atras atentia ofertele la produsele Allesandro (oje cu preturi incepand de 8 lei, multe tratamente), am vazut oje O.P.I. de la 24 lei. Produsele pentru par aveau oferte bune, la unele chiar erau reduceri de 50-70%. N-am apucat sa studiez bine partea de ingrijire a corpului si a tenului, dar dupa ce public postarea asta intru pe site sa ma uit si nu exclud inca o vizita maine in magazin.


Pentru ca va stiu curioase am facut cateva poze cu "prada" mea. De la Melkior am venit cu fardul Volcano, creionul de buze Mystic (in postarea de ieri v-am aratat nuanta Movie Star) si crema de maini de-abia lansata de cei de la Melkior (o gasiti la oferta si pe site). De la Ziaja as fi plecat cu multe produse, dar m-am limitat la BB cream (chiar sunt curioasa cum e), un set cu gel de dus si lotiune de corp cu unt de cacao (varianta asta n-am incercat-o si sunt curioasa), iar din gama aniversara cu frunze de maslin am luat gelul exfoliant (de-abia am terminat unul si mi-a placut mult, asa ca l-am vrut din nou) si un produs pe care nu l-am mai vazut pana acum - apa tonica cu extract din frunze de maslin si vitamina C.

De la Top Line am o oja O.P.I. rosie ca focu' care imi place mult (sper ca observati ca i-am dat rosului o sansa in ultimele luni) - Big Red Apple - si cateva mini produse de la Guinot. Am luat 5 mini tarte de ceara de la Bomb Cosmetics UK (daca ajungeti acolo mirositi neaparat White Chocolate Truffle, nu stiu daca-s bune sau nu, dar asta miroase fenomenal) si cateva produse de la Cosmetica Verde: o masca de par cu 15% ulei de argan (contine si ulei din samburi de caise, ulei de masline si vitamina E) de la Planeta Organica, doua creme pentru picioare (una cu efect de incalzire si una tonifianta cu extract de alge marine), o crema de maini cu unt de cacao si un exfoliant cu cafea (este de fata, insa eu l-am luat pentru maini) pentru mama si am recumparat exfoliantul pentru maini cu ulei de avocado de la Planeta Organica, pe care il am si-mi place mult (si am dat doar 4 lei pe el)


Imi imaginam ca va fi o postare lunga, dar parca m-am intins prea mult, insa cred ca v-am spus tot ce-am avut in minte. Ajungeti la vreunul dintre targuri? Sau ati fost deja? Vreau sa stiu ce aveti de gand sa va cumparati sau daca va duceti doar sa va uitati.

8 comentarii

  1. Dar ai lucrat ceva la articolul asta, nu gluma :) felicitari .
    Ce pot sa spun ? Ca mi-ai facut viata mai grea :))
    Voi cele din Bucuresti sunteti niste norocoase.Ojele de la Orly arata intr-un mare fel , ma mir ca ai rezistat in fata lor .M-am uitat pe Topline si am vazut ceva oferte , e posibil sa dau o comanda .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar asa mult, ma misc repede. :) Nu stiu cum am rezistat, dar am rezistat. :)

      Ștergere
  2. Mulțumesc pentru aprecierile legat de poze, dar mie mi se par foarte reușite și ale tale, multe chiar mai reușite ca ale mele! :))
    Sunt mișto ofertele de la Top Line, mă pun în dificultate că nu aș vrea să mai cumpăr nimic... dar am ochit pe site ceva tentant (cine m-a pus să intru iar?).
    Eu aștept impresii despre BB Cream, ți-am zis că mi-a plăcut textura și mirosul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am ajuns la Cosmetics si am plecat acasa cu multe produse de par. De la Beauty One am ales setul de hidratare de la Chi pe care inca nu l-am testat. Am testat Label M, si Biosilk din farmaciile Sensiblu. Aici nu aveau oferte la ele. Apoi la standul Divahaircosmetics.ro am ales un alt sampon Oyster de caderea parului si o masca pt pastrarea culorii. Am mai avut un sampon Oyster de sebum si mi-a placut mult. Am vrut si sampon Keune, dar nu mi-a placut amabilitatea lor si nu mai retineam ce sampon exact am mai luat si in plus le gasesc si online mai scump. Am mai descoperit enviecosmetics.ro din Milano si am luat sampon de sebum si o masca cu cheratina travel. Apoi iar am trecut pe la Kinetics si am plecat in sfarsit cu o oja si o crema de maini de frangipani care miroase demential. Poate imi fac timp sa trec pe la Top line ca acele oje si creme de maini Alessandro sunt dementiale. Greu cu traficul weekendul acesta ca este si maraton international. Am vazut si standul Adhara dar nu mi-a facut nimic cu ochiul. Cat ai dat pe mostrele de la Guinot? Inca nu am testat produse de la ei sau Babor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, daca nu aveam atatea produse pentru par sigur imi luam si eu ceva. Am primit cutia de la Guinot, n-am platit, gasesti insa pe ebay variante mini ale produselor Guinot la preturi bune, in trecut imi iau si eu des (nu stiu daca sunt seturi cu mini produse in magazin).

      Ștergere
  4. Eu as fi mers doar pentru Ziaja dar cred ca mai mult ma torturam singura vazand toate produsele. Am acasa suficiente pentru lunile urmatoare si incerc sa fiu potolita (in asteptarea Black Friday), dar imi iau eu revansa incepand cu ianuarie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te duci? Ha ha, acum sunt curioasa ce iti doresti asa tare de Black Friday de rezisti la atatea oferte. :)

      Ștergere