Cumparaturi de pe CNDirect

21.10.15


A doua colaborare la care am spus da a fost cu CNDirect si sunt sigura ca de ei ati auzit ca au tot aparut pe alte bloguri. Recunosc ca in cazul meu a fost pura curiozitate si d-asta am spus da. M-am intrebat cum vor arata produsele tinand cont de preturile extrem de mici de pe site, mai mult costa transportul decat produsele, nu stiu ce afacere e sa comanzi, dar am zis ca o sa aveti nevoie si de o parere sincera. Desi valoarea produselor a fost mica coletul a ajuns la vama in vreo luna de la expediere, ceea ce nu m-a incantat deloc.

Am ales tot o geanta, una bej cu franjuri (cred ca mi-am facut o fixatie sa verific siteurile cumparand o geanta, trebuie sa renunt la obiceiul asta), cu un pret extrem de mic - aici puteti sa vedeti ce preturi au gentile de la ei, de ras. Gentile de genul asta n-arata deloc bine in poze, in realitate este o geanta ieftina, dar decenta, care a venit cam sifonata si care dupa ce isi revine o sa poata fi purtata. Uitati-va si voi la ce pret e acum - aici (puteti sa simulati costul transportul pe site ca sa vedeti cat ar fi in total), cred ca va faceti o idee mai buna despre cum arata de fapt. Culoarea imi place mult si inca imi plac franjurile, n-am ce sa cer mai mult la cat a costat.

Al doilea produs este un tricou cu un pret la fel de caraghios - aici - dar care nu prea are vreo treaba cu modelul de pe site. Ar fi trebuit sa fie un tricou lung si larg (si nu e deloc, n-are nici o treaba cu ce poarta fetele alea pe site), asimetric cu partea de jos usor rontujita (d-asta am si facut pozele de detaliu) si care sa pice intr-un anumit fel. Spre surprinderea mea materialul nu e deloc rau pentru cat a costat, dar sigur n-o sa ajung sa-l port vreodata pe strada. Probabil ca o sa stau cu el in casa sau o sa dorm in el.

Cum vi se par preturile? Dar produsele (tineti cont de pretul lor)? Ati comandat vreodata de pe siteul asta? Va tenteaza s-o faceti? Eu imi declar curiozitatea satisfacuta, nu cred ca o sa mai comand de la ei ca nu-s genul de lucruri potrivite pentru mine. V-a folosit la ceva postarea asta sau m-am "sacrificat" degeaba?

9 comentarii

  1. Buna Camelia . Din experianta ta care ar putea fi cel mai bun site in genul celuia despre care ai scris mai sus de pe care pot comanda haine in materie de raportul calitate-pret si durata de livrare . Multumesc . :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare site are avantaje si dezavantaje, nu cred ca am gasit unul pe care sa-l recomand 100%, depinde mult de ce cauti, de buget, de marimi.

      Ștergere
  2. Cred ca eu ar trebui sa incep sa comand produse de pe site-uri de gen.. In tara imi e foarte greu sa gasesc pe marimea mea (port undeva intre xxs si s.. in functie de firma) dar am impresia ca pe site-urile asiatice am sanse sa gasesc ce trebuie.. Imi e frica doar de calitatea materialelor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine e sa uiti la siteurile unde clientii isi exprima parerea despe ce-au primit, unii pun si poze, asa vezi exact cum arata, daca sunt aceleasi culori (am patit-o si eu recent cu o camasa, poate va povestesc zilele urmatoare), daca materialele sunt ok.

      Ștergere
  3. Eu sunt un cumpărător înrăit am probat mai multe site-uri gen aliexpress am avut și probleme cu ei gen marfa primită după 6 luni , la haine am comandat exact măsurat pe corp și Intradevar veneau fix pot zice dacă mă orientam după eroarea de 2-3 cm și luam cu un număr mai mare veneau perfect.Calitatea lasă de dorit.De pe site-ul ăsta am comandat mai multe cam în valoare de 60 euro cu tot cu transport. Aștept sa vina coletul sa văd Cum arata.Baza rămâne ebay dar haine nu mai cumpăr deoarece calitatea e slaba pot zice ca îl loc sa vina o bluza din dantela parcă era din perdea sa nu mai zic de lenjerie sau croială!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt un cumparator online am probat multe site-uri dar asta cndirect lasa de dorit,si o spun din ce cauza.....am comandat de vreo 35 euro in jur de vreo 19 produse,deci un pachet de 3kg...am platit direct suma de 68 euro (din care 33 euro era Shipping & Handling) prin paypal.Comanda urma sa fie expediata prin FedEx in termin de 11 zile.La jumatea perioadei primesc email sa confirm plata si continutul coletului la aeroport prin email.Zis si facut,in a 11 zi cand era estimat sa ajunga ma trezesc cu coletul la usa si ma pune sa mai platesc inca 18 euro.Per Total am platit suma de 86 euro.DECI dezamagitor mai bine comandam de pe ebay,sau alt site decat sa am atata pierdere,si complicitate! Sper ca am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am comadat de 2 ori pana acum si a fost totul OK!

    RăspundețiȘtergere