O ora de liniste la Eden Spa

30.10.15



O vizita la Eden Spa era in planul meu de ceva vreme, am vazut niste oferte interesante si chiar imi doream sa ajung la ei, dar timpul nu m-a ajutat deloc. Acum mai bine de o luna am vazut pe pagina celor de la Buzzstore ca au o serie de concursuri in colaborare cu Chic Elite si m-am inscris la concursul din prima zi, al carui premiu era Spa Aromatic Facial Treatment, gandindu-ma ca mi-ar prinde bine o ora de relaxare combinata cu masaj facial, dar fara sa ma gandesc serios ca s-ar putea sa si primesc ce-mi doresc. Nu stiu ce m-a indemnat sa ma inscriu pentru ca nu prea particip la concursuri, insa nu mare mi-a fost mirarea cand m-am vazut castigatoare in ziua urmatoare. M-am gandit ca daca tocmai eu am avut noroc din sutele de inscrieri e semn ca trebuie sa ajung la Eden Spa.

Si era sa nu ajung ... mi-am amintit la inceputul saptamanii de tratamentul castigat si am avut noroc sa gasesc ceva liber saptamana asta (voucherul era valabil pana pe 31.10 si eu habar n-aveam). Asa ca aseara, desi nu ma simteam extrem de bine - raceala m-a terminat, s-a tot jucat cu mine in ultimele saptamani si azi zac, a trebuit sa-mi anulez tot programul ca sunt letargica si stranut ingrozitor - m-am indreptat spre Televiziune. Eu am ales sa merg la centrul spa din Primaverii, strada Ion Negulici, mai este unul pe Calea Victoriei, La Grand Hotel Continental.

De cand am intrat pe usa am stiut ca am ajuns in locul potrivit, totul te indeamna la relaxare si la liniste ... de mine s-a ocupat Flori care are niste maini atat de usoare, incat a reusit sa ma faca sa uit de tot ce era in jurul meu (au contribuit si luminile si muzica si aromele din centru, mi-a placut tot, se combina atat de frumos, incat n-ai cum sa nu te bucuri de experienta). Tratamentul a durat o ora si am avut parte de demachiere, exfoliere, curatarea porilor, masajul fetei, gatului si decolteului (pe care l-am savurat, a fost minunat) si la final mi s-a aplicat o masca hidratanta. Produsele folosite au fost Pevonia si mi-a placut tare mult cum le-am simtit pe ten, dar si mirosul placut, natural.

Am reusit sa ma relaxez atat de tare incat era sa adorm, am savurat fiecare moment al tratamentului (si asta e cea mai buna dovada ca am reusit sa ma deconectez de lume, am facut doar 2 poze si alea amarate, pur si simplu m-am bucurat de moment) si am plecat de acolo cu o stare de bine si cu promisiunea facuta mie ca o sa ma intorc sa mai incerc si alte proceduri. Recunosc ca am fost si extrem de incantata cand Flori m-a felicitat pentru cum imi ingrijesc tenul si mi-a spus ca este hidratat, elastic, are tonus si in afara de liniile fine de sub ochi nu a observat nimic altceva. 

N-as spune ca a fost un tratament facial, ci mai degraba un tratament spa multisenzorial, ceva ce fiecare dintre noi ar trebui sa incerce din cand in cand. Daca aveti nevoie de putin rasfat si o stare de bine sau daca vreti sa faceti cuiva un cadou deosebit eu va recomand cu incredere Eden Spa (au o gramada de pachete care de care mai misto, o gramada de terapii), mie mi-a placut mult de tot ce-am experimentat acolo in calitate de client (n-a stiut nimeni ca am un blog sau ca voi scrie ceva), m-am simtit atat de relaxata cand am plecat de acolo incat am vrut sa va povestesc si voua. Iar cand am iesit pe usa m-am gandit ca cine a ales numele a fost extrem de inspirat ... chiar m-am simtit intr-un colt din rai.

6 comentarii

  1. Și eu am câștigat un voucher la ei. O întreagă oră de masaj. A fost divin. Mi'a plăcut foarte mult atmosfera de acolo, cât și personalul. O experientă ce merită repetată. Recomand!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru concurs , ma bucur foarte mult ca ai castigat acest rasfat si ca ti-a placut . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te-ai simtit bine, as avea si eu nevoie de o asemenea relaxare :) Pupici

    RăspundețiȘtergere