Gel igiena intima Apimond

22.10.15


Am discutat eu cu voi multe pe blog, v-am recomandat si produse care v-au facut sa strambati din nas si sa va puneti intrebari, insa nu-mi amintesc sa fi povestit vreodata despre vreun gel pentru igiena intima. Si probabil ca nici n-as fi facut-o (nu din motivele la care v-ati putea gandi in prima faza), daca cei de la Apimond nu ar fi scos un gel nou cu apa de mare si propolis (aici gasiti detalii despre produs) si nu m-ar fi intrebat daca vreau sa-l incerc si sa va povestesc despre el si daca n-as fi avut niste neplaceri de la hartia igienica pe care am incercat-o cand am fost intr-o vizita.

Cred ca am mai mentionat pe blog ca-s foarta atenta ce hartie igienica folosesc pentru ca stiu ca pot sa ma irit extrem de usor (mi-am educat mintea sa nu prea am nevoi de nici un fel cand nu sunt acasa, oricand de ciudat ar parea gandul, nu ma refer ca ma abtin, pur si simplu nu simt nevoia sa merg la toaleta), insa mi s-a intamplat sa folosesc o hartie parfumata (singura la indemana la acel moment) si s-a intamplat ce banuiam, asa ca gelul asta a picat intr-un moment bun.

Gelul contine apa de mare, extract de propolis, extract de galbenele, aloe vera si acid lactic, toate cu binecunoscute proprietati antibacteriene, antifungice si antiinflamatoare, care protejeaza zona in mod eficient, fara a afecta PH-ul si este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Eu nu pot sa zic ca pana acum am vazut mari diferente intre gelurile astea pentru igiena intima sau m-a convins vreunul sa ii raman fidela, asta mi-a placut si parca nu mi-a placut, e bland, calmeaza iritatiile, curata eficient, dar nu m-a incantat prea tare ambalajul si nici mirosul. As fi preferat o sticla opaca si cu pompa si nici mirosul nu m-a incantat din prima - in sticla nu miroase deloc bine, insa cand il folosesc se transforma intr-un miros usor floral, chiar placut (nu stiu sa explic fenomenul dar asta se intampla, oricum ma bucur ca nu emana mirosul din sticla). Detalii, preferinte, stiti voi ... fiecare cu piticii sai.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Aveti vreun gel preferat atunci cand e vorba de igiena intima?

19 comentarii

  1. Nici pe mine nu m-a fidelizat vreun gel pentru igiena intima, dar aleg de obicei geluri de dus blande si le folosesc si acolo, fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac si eu de obicei, din cand in cand ma mai "loveste" cate o sclipire si mai incerc ceva, dupa care revin la altceva si tot asa. :)

      Ștergere
  2. L-am avut dar nu mi-a placut deloc, nici consistenta si nici mirosul . L-am aruncat dupa cateva folosiri pentru ca nu l-am mai suportat :)
    De foarte mult timp le folosesc pe cele de la Favisan de care sunt foarte multumita, rareori ma apuca sa incerc si altceva cum a fost acesta prezentat de tine, dar tot la Favisan ma intorc:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consistenta nu m-a deranjat, cand l-am mirosit in sticla nu mi-a placut deloc, dar cand il folosesc e ok. N-am incercat nimic de la Favisan, nici nu stiu ce produse au, am tema de studiat. :)

      Ștergere
  3. Nu prea am folosit astfel de geluri dar chiar as incerca. Am prietene care-si cumpara foarte des, deja devenisem curioasa de ce "miracole" poate sa faca. O sa-l incerc, sper sa-l gasesc pe undeva cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as zice ca fac miracole, dar in unele cazuri pot face diferenta. :)

      Ștergere
  4. eu il folosesc pe cel de la Eucerin si e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am acum unul de la Ziaja cu acid lactobionic si imi place mult (are sticla opaca si pompita).

    La_vie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu zic ca ma uit la asta de la Ziaja si cand ajung la raft ma iau cu altele si de gel si de gelurile alea de dus pentru copii mereu uit.

      Ștergere
  6. Gelul intim pe care il recumpar mereu este cel de la Nivea cu musetel, de cateva luni am descoperit Jessa din Dm,e fooarte fain! Preferatul meu este Infasil, varianta roz sensitive, l-am vazut numai in Italia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mi-a mai fost recomandat asta de la Nivea, dar n-am apucat sa-l incerc. N-am auzit de Infasil, mai au si alte produse?

      Ștergere
    2. Da, mai au antipersirante tip spray si stick, foarte bune, cateva geluri de dus pt adulti si copii cu probleme dermato ( astea nu le-am folosit). Ei sunt specializati mai mult pe geluri pt igiena intima, sunt produse recomandate de medici ginecologi, se gasesc in supermarket-urile din Italia.

      Ștergere
    3. Interesant, merci de informatii. :)

      Ștergere
  7. Eu folosesc de ani de zile gelul intim cu echinacee de la Herbagen (n-am incercat decat de la nivea, carefree si avon pana acum, nu mi-au placut). Desi de peste doi ani nu mai locuiesc in tara, e printre lucrurile ca nu lipsesc din bagaj. Mirosul e foarte subtil (de ex. mirosul celui de la avon imi facea greata) iar senzatia de dupa e ... de curat, fara sa simti ca au ramas resturi de sapun neclatite (intelegeti voi), dar si calmanta. Pana si mama il foloseste de ceva ani si are stocul facut pe urmatorii 2 ani :-)) (e foarte sensibila, se irita ingrozitor si de abia a indraznit sa il incerce). Eu recomand tuturor macar sa il incerce (eu tot la recomandare unei prietene l-am incercat). E foarte bun, accesibil ca pret (11-13 lei in functie de oferta), produs romanesc ;-) si nu e prea cunoscut. Din pacate se gaseste cam greu, doar in Kaufland si in cateva farmacii :-(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu pe siteul celor de la Herbagen, am vazut 3 variante - pret 16 lei, tu pe care il recomanzi?

      Ștergere
    2. http://www.herbagen.ro/catalog-produse/produse-pentru-baie/sapun-lichid-intim-cu-extract-de-echinaceea-350ml/
      E singurul pe care l-am incercat.

      Ștergere
  8. Eu l-am folosit si mie mi se potriveste. Mi se pare ca ingrijeste mult mai bine decat altele pe care le-am incercat inainte. Poate, la astfel de produse sunt mai importante alte aspecte decat mirosul produsului... Oricum, mie mi se pare ca miroase natural

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are asteptari diferite de la un produs, eu vreau sa-mi faca placere sa folosesc un produs pentru ca ficatul meu nu suporta orice miros, deci pentru mine mirosul este un aspect important. Ma bucur ca tie iti place si ti se potriveste.

      Ștergere