Gama cu lapte de capra de la Ziaja

8.10.15


Despre Ziaja si produselor lor v-am mai povestit de cateva ori pe blog anul asta (aici puteti citi prima mea postare cand am descoperit brandul si gasiti pe blog si pareri si recomandari pentru o parte din produsele pe care le-am incercat, unele mi-au placut atat de mult incat le-am luat din nou), intre timp am avut ocazia sa incerc si alte produse de la ei si parerea mea este una mai mult decat buna. Produsele sunt mai mult decat rezonabile ca pret, miros foarte bine (nici una din arome nu mi s-a parut sintetica), sunt o gramada de produse disponibile (inclusiv pentru copii si barbati) si au inceput sa se gaseasca in mai multe magazine (inclusiv on-line) si farmacii, daca nu le gasiti sau aveti nevoie de detalii puteti sa ii contactati pe cei de la Face Bucharest direct pe pagina de Facebook. Stiu ca multe dintre voi ati descoperit produsele lor in ultima vreme si asta nu poate decat sa ma bucure. Este un brand care merita mai multa atentie.

Astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse din gama cu lapte de capra, cea mai cunoscuta gama a lor, gama care pe mine m-a intrigat de la inceput si am incercat crema de maini imediat cum am ajuns acasa. Mi-a placut mult, de la ambalaj (imi place cum au gandit gamele si sunt coordonate dupa culoare, singurul lucru pe care l-as schimba ar fi grosimea pentru cele de dus/ corp, plasticul este cam subtire, dar astea-s doar detalii) pana la textura si efect. Am laudat-o atat de mult incat mi-a fost "subtilizata" discret (zambesc cand scriu asta), dar intre timp am primit alta, asa ca am putut s-o folosesc din nou si-mi place la fel de mult. Vreau neaparat s-o incerc pe cea cu unt de cacao (am inceput recent sa folosesc lotiunea de corp din gama asta si aroma mi se pare delicioasa).

Gelul de dus si lotiunea de corp au acelasi miros specific gamei (si pe care nu stiu sa-l descriu, este placut, curat as zice, nu mi se pare ca poate fi asemanat cu ceva anume) si eu le-am tot folosit atat in vara, cat si acum cand e mai frig (desi pentru vremea asta mi se pare mai potrivita gama cu unt de cacao). Mi se par foarte potrivite pentru pielea uscata, intra repede in piele si o hidrateaza in profunzime, iar mirosul ramane pe piele ceva vreme de la aplicare.

Gama pentru par (sampon, balsam si masca) am primit-o de ziua mea si am tot amanat sa o folosesc (habar n-am de ce, cred ca nu mi s-au parut mie foarte atragatoare produsele pentru par) si rau am facut. Samponul are 400 ml, iar balsamul 200 ml (nu stiu de ce au gandit asa ambalajele, eu folosesc balsamul la fel de mult ca samponul, daca nu mai mult - ati vazut in postarea de ieri cat de lung am parul acum, asa ca la un sampon trebuie sa cumpar 2 sticle de balsam ca sa le pot folosi impreuna) si le folosesc - impreuna cu masca - de cateva saptamani si am vazut o diferenta dupa prima folosire. Produsele au acelasi miros specific si produselor pentru corp (miros care ramane in par zile bune, eu m-am spalat acum 3 zile si inca simt mirosul in par) si contin keratina. Imi simt parul mai matasos, pot sa-l pieptan mult mai usor, parca e mai usor de asezat si are un pic mai mult volum. Dar cel mai important e ca nu se mai incurca, am avut grave probleme cu asta undeva in partea dreapta a capului, ajunsesem intr-un punct in care mi-era groaza sa bag peria in par si nimic nu parea ca functioneaza.

In gama asta sunt si produse pentru ten (demachiant, creme de fata si de ochi, masca - am si eu o crema cu factor de protectie si masca, insa n-am apucat sa le folosesc deci nu pot sa va spun cum sunt), dar si alte produse pentru corp (o crema concentrata pentru maini, un balsam si un unt de corp), eu chiar intentionez sa incerc balsamul pentru corp, ma gandesc ca este ceva foarte concentrat care se potriveste la fix pentru zonele extrem de uscate, cum sunt coatele - de exemplu - la mine.

Ati incercat vreun produs din gama asta? Cum vi se par produsele Ziaja? Aveti ceva recomandari? (am incercat produsele cu unt de portocale si unt de cacao pentru corp si produsele cu alge marine si frunza de maslin pentru ten)

14 comentarii

  1. Ieri am studiat si eu gelurile lor de dus la Farmacia Tei si chiar nu stiu cu care sa incep, imi plac mai multe dintre ele. Dupa ce-l termin pe cel de la Hello Free Z dau iama in 2 arome de la Ziaja, asa mi-am propus :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat pe cel cu unt de cacao sa-l incerci, e perfect pentru serile cand vrei sa te incalzesti si sa simti un pic de rasfat. :)

      Ștergere
  2. am incercat niste mostre doar si mi-au placut taaaree, le am pe lista produsele si sunt si ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descoperit si eu gama asta. mi-am luat gelul de dus cu portocale, cacao, si bubble gum :D.. untul de corp, portocale, apa micelara, scrub-ul, o crema de fata cu tea tree (foarte buna) .. gel intim (l-au avut numai in travel size dar am zis sa il incerc). Si acum dau comanda de crema de corp ca a ta. Si daca tot dau, iau si masca de par ca m-ai facut curioasa Nici pe mine nu m-au atras produsele de par, daca ma ispitesti :D:)... gelul de dus bubble gum miroase a duma turbo :D..incearca-l, cel putin ca spuma de baie (incercat si placut). Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat complet de el cand am fost la targ, ca de multa vreme vreau sa-l incerc. Il iau oricum pana la urma, merci de recomandare. Si sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  4. Eu le-am intalnit la Cosmetics B Hair si cel mai mult mi-a placut gama Cashmere si le-am luat la set crema de dus si sapun lichid (care nu cred ca e Cashmere dar nu inteleg ce scrie) - nu stiu cum se percepe gelul de dus (pt ca stand in baie in parfumul acela...) dar sapunul are un parfum persistent muuult timp dupa ce il folosesc.
    In general mi-au placut cum miros, mai putin cele gurmande (cacao si portocale) pt ca nu sunt o iubitoare de parfumuri dulci si/sau gurmande, dar nu miros rau.
    Am mostre din gama prezentata de tine dar inca nu am desfacut vreuna.
    Si mai am si exfoliantul enzimatic pt ten sensibil - aici cred ca m-a cam luat valul pt ca nu prea cred in produse minune (asa cum mi-a fost prezentat) si consider ca o microdermabraziune isi face treaba de 10 mii de ori mai mult decat exfoliantul asta.
    Si daca vreau sa imi cumpar le pot achizitiona pe facebook pe contul prezentat, sau nu am inteles eu bine?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie peelingul enzimatic din gama cu alge marine imi place mult de tot, sunt la al doilea tub, eu nu astept minuni de la nici un produs ca ar fi imposibil sa faca asa ceva, insa chiar imi simt tenul mult mai misto dupa ce-l folosesc. Poti sa ii intrebi de unde le poti cumpara din zona ta, daca vrei ceva si nu gasesti, nu cred ca preiau comenzi pe Facebook.

      Ștergere
  5. Am cumparat crema pentru fata zaja lifting,sunt multumita 😘

    RăspundețiȘtergere
  6. Cunosc aceasta gama de foarte mulți ani o avem la vânzare în plafar ul meu din străinătate sunt excelente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Devin tot mai cunoscute produsele Ziaja pentru ca sunt accesibile la pret si au formule ok.

      Ștergere
  7. Acest produs tine cont de varsta ? Am 22 de ani

    RăspundețiȘtergere