10 ani de feeluniqe si cateva oferte

5.10.15


10 ani a implinit feelunique - AICI puteti sa vedeti toate ofertele de pe site, au multe promotii, oferte speciale, produse noi, asa ca m-am gandit sa va povestesc putin ce mi s-a parut mie interesant pe site pentru ca am avut ceva timp sa casc ochii. Transportul este gratuit pentru comenzile de pe 10 lire, mie toate coletele din ultimii 2-3 ani mi-au venit la posta de cartier, insa am mai citit si cazuri cand au ajuns in vama (asta daca n-ati comandat de la ei si nu stiti unde ajung coletele).

Sunt oferte 3 la pret de 2 pentru produsele Rimmel (m-ar tenta niste rujuri, dar ma mai gandesc), Tanya Burr si Zoella (se pot combina produsele de la cele 2 firme, am vazut ca sunt pe site si noile palete cu bronzer, blush si iluminator de la Tanya Burr, asa ca se pot face niste combinatii interesante), dar si pentru Trilogy si Sonic Slim. 

Ofertele cu un cadou la achizitia produselor de o anumita valoare de la un anumit brand sunt de cele mai multe ori super misto. Lancome ofera un demachiant bifazic Bi-Facil (125 ml) la achizitionarea unei mascara Hypnose Volume a Porter, L'Occitane ofera Jolie Mains Collection daca se cumpara produse L'Occitane in valoare de minim 35 lire si multe altele.

Am vazut si niste kituri de produse create special pentru feelunique de NUXE, Murad, Emma Hardie, Elemis, bareMinerals, Gatineau si Philip Kingsley. Rujurile de la  Topshop au reducere 10%, am vazut un set de la Orofluido cu tratamentul pentru par la 100 ml si crema de corp la 125 ml (nici nu vreau sa ma gandesc cum miroase, uleiul este bestial si e printre preferatele mele) la un pret bun, dar si reduceri de 40-50% la cateva produse Shiseido, Lancome sau Yves Saint Laurent. 

Produsele OGX sunt din nou disponibile si am vazut din nou kitul Glow and Go! de la REN pe care l-am mai avut si-l vreau iar. Murad are cateva starter kit-uri la preturi bune (reduceri si de 30%), dar si alte kituri de produse cu reduceri si mai mari, iar la achizitionarea de produse de minim 40 lire ofera cadou 3 produse in valoare de 30 lire. 

Multe tentatii ...

6 comentarii

  1. Multumim de pont, Camelia! am inceput sa frunzaresc site-ul. Ce "urati"sunt :( nu trimit Benefit in Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ei sunt vinovati, nici Asos nu trimite, e politica de vanzare Benefit. :)

      Ștergere
  2. Multumesc! Acum ma uit si eu pe site. Chiar am vazut cateva oferte tentante. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Recomand balsamul de par de la Oro Liquido, presupun ca e acelasi cu Orofuido de care zici tu. Eu nu folosesc balsam pt ca am parul foarte drept si daca folosesc balsam ii tAie tot volumul de arat ca si cum m-ar fi lins o vaca :)) Asta in schimb, nu taie din volum, doar il face mai moale si il descurca. Si miroase genial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu despre ce produs vorbesti, mie samponul si balsamul Orofluido nu mi s-au potrivit, am si scrie pe blog despre asta. Nu le vand potrivite pentru parul lung, in schimb tratamentul imi place mult.

      Ștergere