7 intr-o saptamana #40

25.10.15


Mi-a fost greu sa ma opresc la doar 7 poze de saptamana asta pentru ca sunt o gramada de lucruri despre care n-am apucat sa spun nimic si de care as fi vrut sa aflati, dar asta e - respect traditia. Am avut o saptamana plina, cu multa alergatura, cu multe lucruri de terminat, cu multe alte lucruri incepute, o sa incerc sa fiu scurta ca nici azi nu e zi de relaxare (asa cum mi-as fi dorit eu, dar diseara tot imi rezerv ceva timp numai pentru mine).

Am primit de la Pupa un colet care mi-a adus un zambet mare pe chip si care mi-a amintit ca unele lucruri sunt posibile, pe langa bucuria de a descoperi produsele unei firme cu care simt ca am o legatura si entuziasmul de a incerca produse noi, am simtit multe alte lucruri si am decis cu ocazia asta si multe alte lucruri (n-are sens sa intru in detalii). Un alt produs recent intrat in viata mea si pe care l-am folosit saptamana asta este un roll-on Neobulle Energie (detalii gasiti aici) de la Rangali, sunt chiar curioasa ce impresie o sa-mi lase. Produsele Herbagen (gasiti aici magazinul lor daca va intereseaza) m-au dus si ele cu gandul intr-o alta perioada din viata mea, o sa va povestesc despre ele pe blog pentru ca preturile sunt bune si produsele sunt chiar interesante.

Nu mai stiam cum sa mananc cartofii dulci, asa ca mi-am folosit imaginatia si a iesit ce vedeti in poza - am dat doi cartofi mici pe razatoare, i-am combinat cu un ou si ceva condimente si am facut niste gramezi (n-am cum sa le zic altfel) care au ajuns direct in tigaie (fara ulei, fara nimic altceva). Rezultatul? Delicios!

Una din combinatiile mele preferate in ultimele zile este formata din fondul de ten Active Light de la Pupa si o pudra de la Hourglass, intre pudra asta si Ambient Lighting Edit Palette nu prea am mai intins mana dupa alte produse. Schauma a scos o gama noua - Power Volume 48h - si o s-o incerc sa vad cum e, nu-mi amintesc sa fi folosit vreodata produse Schauma pana acum. Daca ati incercat-o sa-mi spuneti cum vi s-a parut. Bath Fizzers sunt un produs nou de la The Body Shop si le veti gasi in colectiile de Craciun, eu am primit varianta Frosted Plum si am de gand sa incerc una chiar in seara asta.

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Iar nu stiu cu ce sa incep mai intai, ai tu stilul asta sa ne ispitesti cu tot felul de produse noi .Gata, m-am decis...incep cu inceputul :) (cred ca suna aiurea) .Abia astept sa ne povestesti despre produsele de la Pupa si cele de la Herbagen .Sa stii ca si mama mea face aceasta combinatie de cartofi cu ou si o numeste placinta de cartofi, a ei e putin mai mare si rotunda si mie imi palce la nebunie :)
    Bath fizzers de la TBS imi aduc aminte de cele de la YR .Saptamana mea a fost una ok, nu stiu de ce dar anul asta astept cu nerabdare Black friday ....doar la el visez :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mici placinte, nu suna rau, desi nu prea sunt. :))

      Ce ai in plan de BF de astepti cu atata nerabdare?

      Ștergere
    2. Pai ma tenteaza foarte tare TBS , Kurtmann, in general cosmetice genti si hainute :P
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. TBS o sa aiba 25% reducere, o singura zi, sa te pregatesti. :)

      Ștergere
  2. Ce idee bună mi-ai dat cu cartofii dulci! Arată super mișto grămăjoara aia.
    Despre produsele Pupa abia aștept să ne povestești mai multe, mi-am tot zis că trebuie să mai ajung prin magazinul lor ca să le studiez, dar îmi e cam peste mână să ajung prin Mega Mall. Cândva, totuși...
    La Chocolate Dream de la Herbagen am înghițit în sec. Cred că mă duc să iau un cub de ciocolată. :))
    O nouă săptămână la fel de încărcată cu lucruri frumoase îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o saptamana frumoasa, cand vii la Hello tragi o fuga si la Pupa. :)

      Ștergere
    2. Da, exact la asta mă gândeam și eu după ce ți-am scris, că aș putea să profit atunci dacă tot trec pe acolo.

      Ștergere
    3. Asa, le rezolvi pe toate dintr-o vizita. :)

      Ștergere
  3. Oh arata demential gramajoara de cartofi dulci si mi-ai dat o idee, caci data trecuta cand am luat i-am facut la cuptor si am stat o vesnicie dupa ei. Cand mai cumpar incerc neaparat varianta ta :) Sa te bucuri de noutati si saptamana aceasta sa iti aduca multe momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se fac mult mai repede asa si parca-s si mai buni. Sa incerci, poti sa combini si cu alte legume, eu am incercat cu morcov si zucchini si mi-a placut rezultatul.

      Ștergere