Tag: Nail polish obsession

14.10.15


Imi plac ojele si am mult mai multe decat am nevoie, dar imi face placere sa am de unde sa aleg, sa ma joc cu culori si cu texturi, asa ca ma bucur de mica mea mare obsesie cat de des pot, chiar daca eu lucrez mult cu mainile si am deseori parte de mici accidente fara urmari, dar care nu-mi lasa unghiile, respectiv oja, in cea mai buna stare. Adina mi-a pasat tagul asta si m-am gandit ca n-ar fi rau sa va arat ce-mi place mie, desi unele intrebari m-au pus in dificultate.

Care este firma ta de oja preferata?

Raspunsul a venit rapid si e simplu - Nubar. Ador ojele lor, as vrea sa le pot lua fara sa am batai de cap, dar oricum merita sacrificiul. Insa nu pot sa nu mentionez ca in ultima vreme imi plac tot mai mult ojele de la Zoya si de la Orly.


Oja cu sclipici sau fara?

As fi ipocrita sa spun intotdeauna fara. Cateodata e chiar indicat, insa nu in doze mari si ales cu grija. I love my glitter sometimes!

OPI, China Glaze sau Essie?

Greu de ales, am inceput cu China Glaze si am o gramada de oje de la ei. Am la fel de multe de la OPI (si unele imi plac la nebunie si le port extrem de des), dar cred ca o sa aleg Essie, desi n-am decat 3 oje. Vreau sa mai incerc si alte nuante.


Cat de des iti schimbi oja de pe unghii?

As zice de 2 ori pe saptamana pentru ca-mi cresc extrem de repede si, asa cum ziceam la inceput, eu lucrez mult cu mainile si am des mici accidente gen puncte de ceara care se iau cu oja cu tot, unghii agatate in cine stie ce nebunie.

Care este culoarea ta preferata pentru unghii?

Cred ca intrebarea asta e cea mai grea - imi plac in egala masura (dar nu numai) nuantele de mov si cand zic mov ma gandesc la zeci de posibilitati, insa imi plac la fel de mult ojele nude si cele cu nuante pamantii. Cred ca selectia de mai jos reprezinta bine ceea ce-mi place mie.


Culori inchise sau culori deschise?

Si asta e o intrebare grea pentru ca-mi plac si ojele inchise la culoare, dar si cele deschise. Depinde de situatie si de dispozitie.

Ce ai pe unghii in momentul asta?

Nimic. Aseara am reusit sa-mi rup o unghie si trebuie sa la aranjez un pic si oscilez intre cele 2 oje de la Kiko pe care vi le-am aratat ieri. Nu stiu care va fi invingatoare.

Oja mata, in or out?

Nu m-am innnebunit dupa ojele mate in trecut si nici acum nu ma atrage ideea, insa vad ca se poarta texturile semimate si am de gand sa incerc si eu sa vad daca ma prinde sau nu.


Manichiura frantuzeasca, iti place sau nu?

Da, desi n-am purtat de cativa ani, insa nu cred ca as spune nu daca as ajunge la un salon (ca eu singura nu prea-s capabila sa-mi fac una care sa arate bine) si m-ar "lovi" vreo idee de genul.

Culoarea preferata pentru toamna?

Nu pot sa ma limitez la una, asa ca nici n-o sa incerc. Imi plac mult cele de mai jos si le-am tot purtat, insa clar n-o sa ma rezum doar la ele, pentru ca am o gramada de oje pe care vreau sa le incerc.


Mi se pare ca din tagul asta lipseste ceva - produsele de ingrijire pentru unghii, degeaba ai oje minunate daca nu ai si grija de unghii, asa ca v-am aratat mai jos cateva dintre preferatele mele.


As vrea sa-mi spuneti in comentarii care este firma voastra preferata atunci cand vine vorba de oja si daca aveti o oja preferata - a mea clar e Spark de la Nubar. N-am mai stat sa mentionez fiecare oja ce nuanta e, dar daca va place ceva anume si vreti detalii va raspund in comentarii (am impresia ca este destul de ametita postarea asta, nu stiu de ce, daca am uitat ceva sa-mi spuneti).

22 de comentarii

  1. Frumoasa colectie ! :)
    Eu aleg OPI , desi nu sunt foarte rezistente au o mare diversitate de culori si ce e mai important , nu se ingroasa !!
    Nu pot sa zic ca am una preferata, imi plac mai multe si ma plictisesc repede de o culoare anume . Imi plac doar ojele colorate ( roz rosu mov) nu imi plac cele inchise la culoare .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu o perioada cu OPI, dar acum intind mai rar mana dupa ele, dar imi place sa le stiu acolo. :)

      Ștergere
  2. Nuuu, n-am o obsesie, dar deloc!! Am o tona de oje, unele inca nedesfacute si tot mi-ar mai trebui alte nuante si texturi. Si culmea e ca de cele mai multe ori nu apuc sa-mi fac unghiile, desi e o chestie care ma super binedispune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de le-ai folosit, am si eu mult mai multe decat imi trebuie, dar macar le folosesc. :))

      Ștergere
  3. Ahhh, tie iti datorez nebunia cu Nubar Spark! Inca visez la ea, de cand am vazut-o prima oara pe blogul tau, dar nu o gasesc si pace :( One day, o sa am bafta sa ma intalnesc cu ea!
    Imi plac mult alegerile tale; am mai vazut tag-ul asta pe cateva bloguri, insa la tine chiar observ 99% compatibilitate cu gusturile mele :) Not good, pt ca acum am Pixie Dust pe lista..of..

    Mia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am gasit-o acum vreo 3 luni pe ebay, n-am avut bani si cand s-o iau n-am mai gasit-o. Sper sa rezolv asta. :)

      Ștergere
  4. Frumoasă colecţie, însă pe mine nu mă atrag deloc, nu suport să am ojă pe unghii o dau jos cu dinţii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, nici n-are sens sa incerci. Spui NU ojelor si asta e. :)

      Ștergere
  5. Awwww ce de Nubar :)))),ce de mov-uri :)))) si Milani pfuuuu eu am 4 dar MOV nuuuuuu,treebuie sa-l am si eu :))))),te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai o colectie impresionanta , Camelia. Am regasit si cateva dintre preferatele mele acolo, cateva OPI de exemplu. Imi place Farmec Ultrarezistent, OPI, de curand am descoperit Zoya si Moyra. Dar sunt departe de obsesie pentru oja. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Farmec, Zoya e o tentatia constanta pentru mine. :)

      Ștergere
  7. E minunata colectia ta. Am ramas cu gandul la nuanta Lava de la Melkior, sper sa ajung la magazin curand! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac nuantele pe care ni le-ai aratat! Sunt pe gustul meu :)
    Din pacate, nu am incercat multe dintre firmele mentionate de tine si nici nu am o colectie bogata. Din ce am incecat, cel mai mult mi-a placut Rimmel London 60 Seconds, o nuanta de lila deschis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat putine oje de la Rimmel, insa am auzit pareri bune despre ele. :)

      Ștergere
  9. Ojele mele preferate sunt cele de la L'oreal si Golden Rose, adevarul e ca nu am incercat niciodata oje Nubar. Imi plac nuantele corail, rosii, rose, visinii, mov, beige. Vreau sa te intreb daca ai descoperit o acetona buna care sa i-a de pe unghii tot sclipiciul, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, stiu ca sunt niste baze speciale pentru sclipici, dar nici pe alea n-am apucat sa le incerc.

      Ștergere
  10. Cât poți să mă oftici cu ojele Nubar și cu texturatele de la Zoya! :))
    Sunt superbe ojele puse la preferate, mai ales cele mov/lila (și evident că pe Zoya mi-au picat ochii prima oară, abia apoi le-am văzut și pe celelalte).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai oftica ca faci riduri, dar trebuie sa recunosti ca arata bine de tot. :)

      Ștergere
  11. Eu sunt fana Sally Hansen si am cateva :)) acum caut o oja rosie...un rosu aprins 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat decat produsele de ingrijire de la Sally Hansen, chiar ieri m-am uitat in DM la cateva nuante, dar ...

      Ștergere