TRESemme Root Boosting Spray

9.10.15


M-am tot gandit in ultima vreme ca in nebunia asta cu lansari peste lansari, firme noi, produse care fac si dreg am uitat de produse pe care le-am descoperit in urma cu ceva vreme (in cazul asta vorbim de vreo 5-6 ani) si care mi-au placut la nebunie si in loc sa le cumpar din nou am tot incercat altele care nu m-au multumit sau nu au fost la fel de bune. Asa ca postarea de astazi marcheaza inceputul unei noi rubrici pe blog Oldie, but goodie pentru ca sunt produse care sunt mai mult decat misto si care merita sa ajunga din nou in viata mea si astfel sa aflati si voi de ele.

Astazi vreau sa va povestesc despre Root Boosting Spray de la TRESemme de care am mai amintit in treacat pe blog in urma cu mult timp, dar pe care nu l-am laudat niciodata asa cum merita. Din gama 24 Hour Body am incercat si samponul si balsamul (ok, nu mi s-au parut spectaculoase), dar si cateva produse de styling (spuma mi-a placut mult din cate imi amintesc) printre care si sprayul asta pentru volum la radacina. Cand l-am vazut la Hello Free Z One Discount pe pagina mi-am amintit cat de misto e si m-am dus la magazin sa-l iau. Din pacate la raft mai era doar unul, insa eu sper sa-l mai aduca si sa puteti sa-l luati si voi daca sunteti in cautare de produse de genul asta.

O sa incep cu ambalajul care mi se pare perfect pentru tipul asta de produs, este usor de tinut in mana, pompa distribuie exact cat trebuie (fiind un produs umed daca nu-l folositi o perioada e posibil sa se blocheze pompa, o simpla clatire cu apa calduta rezolva imediat problema) si-mi place combinatia de culori. Se aplica pe parul umed, dupa spalare si stergere cu prosop, inainte de a usca parul cu foehnul sau peria. Eu il aplic atat la radacina (mai mult la radacina), cat si pe lungimea parului si ofera volum, fara sa incarce parul deloc. Are un miros extrem de placut si-mi place mult.

Am incercat alte sprayuri pentru volum la radacina si nimic nu m-a multumit, singurul care mi-a placut a fost cel de la John Frieda (dar care are probleme mari cu pompa, s-au stricat 2 la rand cand mai aveam jumatate din cantitate in recipient, asa ca n-am de gand sa-l mai cumpar, mai ales ca trebuie comandat de afara si e mai scump decat cel de la TRESemme). Nu va ganditi ca e acelasi lucru cu un sampon uscat sau cu sprayul de texturare de la VO5, e un produs de styling care se foloseste pe parul umed si care ofera volum. Nu merge folosit pe parul uscat, deci nu incercati. In cazul unui par lung care nu are volum la radacina datoriat greutatii parului (daca mai aveti si parul cret stiti despre ce vorbesc) e exact ceea ce trebuie.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Ati facut si voi vreo redescoperire incantatoare in ultima perioada?

6 comentarii

  1. Nu il cunosc, dar cred ca mi-ar prinde bine. De cand mi-am pus extensii parul meu arata ca naiba la capitolul volum la radacina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici parul meu nu arata foarte bine, il simt foarte uscat (desi n-ar prea avea motive), imi da batai de cap.

      Ștergere
  2. Sper din suflet să-l găsesc la raft la următoarea vizită în magazin, că am neapărat nevoie de așa ceva! Chiar m-am tot enervat în ultima vreme cu părul meu, că nu mai vrea să stea în niciun fel, iar e tot timpul pleoștit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici parul meu nu e intr-o stare foarte buna si nu prea are motive, cred ca vremea asta e de vina. :))

      Ștergere
  3. Buna, de unde ai achizitionat produsul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mentionat numele magazinului in postare si e si link catre pagina lor de Facebook, unde gasesti si datele daca nu ai auzit de magazin pana acum.

      Ștergere