Cumparaturi ... multe, dar misto

18.10.15

Saptamana asta a stat sub semnul cumparaturilor, nu ca alea dinainte n-ar fi stat ... doar ca ... doar ca nimic. Realitatea e ca mi-am luat o gramada de chestii (inca mai am sa va arat cateva dintre comenzile facute on-line pentru ca vreau sa va si povestesc despre siteurile respective in caz ca vreti sa comandati, curand ... sper) si unele din ele ajung astazi pe blog.

O sa incep cu cumparaturile cozy (nu-mi place folosirea cuvintelor in alta limba in mijlocul unui text in romana, dar confortabil nu suna asa bine si alta idee nu mi-a venit) - cum le-am numit eu in mintea mea - si vreau sa va arat 3 lucruri: o patura subtire, moale si extrem de calduroasa si niste papuci de casa, ambele imi plac la nebunie si sunt absolut incantata de ele si le-am gasit la magazinul cu produse confiscate de la Piata Minis, patura a fost 49 si papucii 19 (m-am intors a doua zi sa mai iau o pereche de papuci, ii vedeti mai jos si am vazut ca mai bagasera cateva modele de imprimeuri la papuci, stiu ca v-au placut mult cand vi i-am aratat pe Facebook). Mi-am luat din Lidl (de fapt eu l-am vazut si l-am primit cadou, deci teoretic nu face parte din cumparaturi, dar sunt doar detalii neimportante) un halat pufos si calduros, ar fi mers si mai lung, dar e atat de calduros incat m-am obisnuit sa-l car dupa mine prin toata casa (imi place ca e usor, mai am unul calduros, dar care atarna prea greu) si sa ma infofolesc in el in din in cand.


Urmatoarele doua produse au o poveste de cumparare despre care n-o sa scriu pe blog (pentru ca degeaba as spune-o, o sa zic doar ca mi-am asumat un risc si a fost un succes), insa pot sa va spun ca tot ce-ati citit despre produsele Hourglass e adevarat. Textura e de vis, produsele arata pe ten extraordinar, eu sunt extrem de incantata si tot ce pot sa spun e ca zambesc ca tuta cand ma uit la ele. Cele doua produse sunt Ambient Lighting Edit Palette si pudra Ethereal Light.
 

Nici nu stiu cum sa incep povestea asta scurta (sper) cu ghetele ... de cand s-a schimbat vremea am din nou probleme cu circulatia limfatica (si destul de mari, am incercat tot ce m-a dus mintea si ce mi s-a sugerat, degeaba) si m-am trezit in situatia ca n-am cu ce sa ma incalt. Mi se umfla laba piciorului atat de tare incat nu reusesc sa strecor piciorul in nimic, asa ca singura varianta a fost sa iau magazinele la rand si sa caut ceva cu calapod lat (desi eu n-am piciorul lat, dar ce sa gasesc in Romania?) si am ramas socata de ce NU am gasit in magazine. Pana la urma mi-am luat niste ghete de la Deichmann, care nu sunt nici pe departe ceea ce as fi vrut si pe care am dat si o gramada de bani, insa sunt singurele pe care le-am gasit (cat de aiurea poate sa sune asta in anul 2015?). Vi le-am aratat ca poate se mai confrunta cineva cu problema asta si nu stie ce sa faca. Si daca tot am fost acolo am luat si sprayul pentru incaltaminte de care tot auzisem si care protejeaza impotriva umezelii, nu stiu daca stiti de el, asa ca l-am pus in poza ca sigur o sa fie persoane interesate.


Dupa ce-am colindat o gramada de magazine si m-am mirat de anumite chestii (si am ramas profund dezamagita de altele) m-am ales si cu cateva (mult mai multe decat in poza) haine si accesorii noi. Am gasit cateva pulovare extrem de moi (cel de la Black Swan din lana de angora l-am "pescuit" de la SH-ul unde l-am gasit si pe cel de la Marc Jacobs, nou, cu eticheta - 25 lei, pretul original e de vreo 15 ori mai mare), niste esarfe misto (mi-am luat si o geanta pe care n-am mai fotografiat-o si o palarie Fedora mare bej pe care nu stiu daca o sa am curaj s-o port, vom vedea), o gramada de chestii. Daca va intrebati ce e cu avalansa asta de cumparaturi in ultima vreme o sa va spun (cine vrea sa inteleaga bine, cine nu nici nu conteaza) ca incerc sa rezonez cu eu de acum, cu corpul meu actual, cu ceea ce sunt azi. N-o sa intru in detalii ca nu e cazul, cel putin nu acum, nu e un subiect usor si e ceva ce trebuie sa fac ca sa pot sa merg inainte.


Ultimele cumparaturi sunt de la Hello Free Z One Discount si ma incanta peste masura (pe pagina de Facebook am pregatit o surpriza pentru una dintre voi, o sa aflati detalii mai pe seara) pentru ca am gasit chestii misto si la preturi si mai misto. Nu stiu daca am iesit vreodata de la ei fara sa iau ceva pentru par - de data asta am vazut masca Give Me Moisture de la VO5, doua produse noi din gama Frizz No More de la Creightons - Smooth&Shine Blow Dry Cream si Sleek&Shine Miracle Serum (despre celelalte 3 produse incercate din gama asta v-am povestit pe blog acum ceva vreme) si, nu in ultimul rand, mi-am luat niste creta colorata pentru par. Ma bate gandul sa-mi fac niste suvite mov/ grena in par si m-am gandit ca asa pot sa ma joc putin si sa vad daca imi place sau nu rezultatul. Daca-s bune de ceva va spun si va arat si cum se vad pe par. Nu ma intrebati de preturi ca n-am tinut minte nimic de data asta.

Lotiunea Vanilla & Ice Cream de la I love ... (la asta am tinut minte pretul ca stiam ca o sa ma intrebati - 8,99 lei) miroase demential si imi place la nebunie, stiti ca eu sunt cu aromele gurmante si vanilate si asta se potriveste la fix. Tot din seria chestiilor mirositoare si dulci am luat o rezerva Moonlight Vanilla (am mai avut-o si e ok) si niste mini lumanari extrem de aromate - Strawberries & Cream si Bubblegum. 

M-am dus sa mai iau o lumanare d-aia mare (v-am aratat ca am luat 3 variante cand am fost ultima data la ei - cea Leaves nu stiu cum miroase superb) si n-am mai gasit nici macar una. In schimb adusesera cateva arome noi de la Airwick si nu se putea sa nu le iau - n-am avut ce sa nu iau ca mi-au placut toate. Pretul a fost in jur de 16 lei, insa merita din plin banii, chiar daca nu-s foarte mari - 141 grame. Din gama Enchanted Holiday incercasem deja Frosted Vanilla & Cupcake Delight, asa ca am profitat si am luat si Mrs.Claus Apple Pie si Evergreen Adventure, nu stiu sa va zic care e preferata mea, toate miros extrem de bine si de apetisant. Nici Homemade Preserves si Iced Gingerbread Cookies nu sunt mai prejos, arome delicioase, perfecte pentru vremea rece, asa ca au ajuns si ele in cos.

Ultimele doua chestii pe care vreau sa vi le arat n-au treaba cu ce cumpar eu de obicei, insa in magazin sunt o gramada de produse (cu licenta) pentru copii si stiu de la nepota'miu ce fascinat e si mereu cate vrea, de data asta doua au ajuns in cosul meu - un set lingurita si furculita (eu nu le-am luat pentru vreun copil, ci pentru pisoiul cu probleme care a rupt deja cateva de plastic si am nevoie de ceva care sa nu-mi dea emotii de cate ori il hranesc) si niste gume de sters (din nou nu le-am luat sa sterg, imi trebuie pentru niste poze), care cred ca ar fascina orice fetita - funda se scoate, pantofii se modifica, m-as juca si eu cu ele. Bineinteles ca am uitat sa va arat ceva - am luat o carafa - cu 6-8 lei, nu mai stiu - perfecta pentru ceai/ suc/ apa infuzata, era ultima la raft, dar mereu au chestii d-astea misto. Gasiti forme de silicon, chestii pentru copt, diverse ustensile, magazinul asta e plin de comori, timp sa ai sa ajungi si sa cauti.


Intre timp am baut doua cani de ceai, am aprins si-o lumanare parfumata, am vorbit si la telefon si am terminat si postarea. Sper sa va inspire si sa va ajute sa alegeti inteligent atunci cand cumparati ca pana la urma asta e rostul postarilor de genul asta. Si daca v-ati rasfatat si voi cu chestii misto saptamana asta astept sa citesc in comentarii.

31 de comentarii

  1. Imi plac la nebunie papucii, sunt superbi. Si eu ador halaturile calduroase, am si eu unul pufos si usor care il port peste tot prin casa. Sper sa se extindaHello Free Z Discount sa ajunga si in Constanta , sa ne bucuram si noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut de cum i-am vazut. Mie nu-mi plac chestiile grele, halatul asta e usor de tot si asta-mi place mult. O sa aveti ocazia sa le luati on-line, nu stiu cat de multe magazine vor putea deschide in tara, dar macar on-line sa fie mai repede.

      Ștergere
  2. camelia in ce zona este sh-ul de unde ai cumparat pulovarele?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne spui cum e creta, sunt chiar curioasa daca functioneaza :D
    Sa le folosesti cu placere pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa va spun, mai era un spray, prima data pe ala am pus mana, dar am ales creta pana la urma.

      Ștergere
  4. Nici nu stiu cu ce sa incep :)
    Paleta aia de la Hourglass arata intr-un mare fel. nu am testat pana acum produse de la ei . Ce pret bun pentru lotiunea de la I love !! Si eu care ma gandeam ca am facut azi o afacere buna, am gasit-o in DM redusa de la 29 la 19 si am luat-o pe cea cu capsuni. Am avut gelul de dus vanilla and icecream , cred ca ti-am mai spus de el , e unul dintre preferatele mele , iar acum am unul tot de la ei de care sunt indragostita Lemon sorbet, ti-l recomand, miroase a prajitura cu lamaie , sincer:) Sa folosesti cu drag tot ce ai luat/primit.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am vazut si eu aseara in DM la oferta (cred ca 3 variante erau) si chiar ma gandeam ce pret bun e la Hello (vor mai aduce cateva produse din gama Vanilla & Icecream, eu de-abia astept, imi place si mie mult). nu stiu daca l-am mirosit pe ala cu lamaie, o sa ma uit. Multumesc, seara frumoasa sa ai!

      Ștergere
  5. Creta aia nu e bună de nimic, mi-am luat-o și eu la ultima vizită. Arată foarte artificial și nici nu rezistă culoarea. Văd că iar ai scăpat în lumânări. :-)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi taia elanul, vreau suvite colorate, poate la mine functioneaza. :))
      Mereu dau iama in lumanari, mai mira pe cineva? :)

      Ștergere
  6. Buna! Paleta Hourglass arata demential! De unde ai luat-o si cat ai dat pe ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul oficial al paletei este 80 dolari, am mentionat si in postare ca nu e de povestit pe blog cum am pus eu mana pe ea, n-am de unde sa va recomand sa o luati pentru ca nu stiu, la mine a fost o ocazie.

      Ștergere
  7. Mamaaa, cum arata paleta aceea! M-am indragostit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, eu ma mai uit din cand in cand la ea asa doar s-o admir. :))

      Ștergere
  8. Ce de lucrusoare frumoase ai cumparat sa le porti si sa le folosesti cu drag.Imi place mult paleta Hourglass <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e misto rau paleta, ma bucur ca am pus mana pe ea. :)

      Ștergere
  9. Eu m-am rasfatat doar cu fructe (majoritatea acre - nu stiu cum am avut norocul sa nimeresc cele mai acre rosii, cei mai acri kiwi si cel mai acru grapefruit) si muuulte ceaiuri; sunt racita si n-am avut pofta de mancare...
    Te invidiez un pic pentru lumanarile parfumate... eu ma pot bucura de parfumul lor doar daca sunt stinse; daca le aprind, mi se activeaza alergia. Ultima experienta a fost cu o tarta Yankee Candle Black Coconut care m-a fascinat cu parfumul sau; dupa 3 minute de la aprindere, a trebuit sa o sting si sa o scot din camera, ca ma sufocam de la parfum, apoi am aerisit intr-o veselie, am deschis toate geamurile si usile sa se faca repede curent, sa scap de tot parfumul :)) erau -15 grade afara, muream de frig, dar n-aveam aer :)))
    In ceea ce priveste schimbarea hainelor pentru a rezona cu tine, te inteleg perfect - si eu trec printr-o astfel de perioada; dau deoparte haine care nu ma mai reprezinta, care nu-mi sunt dragi, si fac loc altora, mai pe sufletul meu. Am si slabit cateva kg, asa ca e un motiv in plus sa-mi revizuiesc garderoba; incerc croieli noi, indraznesc sa ies din zona mea de confort vestimentar, si chiar am descoperit niste combinatii foarte faine, in care ma simt foarte bine, desi acum ceva vreme nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa le incerc.
    Sa ai o seara frumoasa si o saptamana plina de soare, oameni buni si clipe memorabile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu e cu schimbat, e cu acceptarea realitatii, cu viata in corpul meu actual, probleme multe ... n-am cuvintele bune de povestit. Ma incearca si pe mine o raceala, asa ca sper sa scap. Sanatate multa! :)

      Ștergere
  10. Papucii ăia sunt mortali, vreau și eu! Mor de ciudă că-mi e foarte greu să ajung la magazinul ăla.
    La paleta Hourglass salivez... nu mai zic nimic. :)) La fel și la loțiunea I love, sper să fie stoc generos, că ajung și eu curând la magazin și la banii ăștia e de neratat!
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca ajungi la Hello, ieri 235 si vii si la ei, iti arat unde e si daca mai sunt papuci te papucesti. :))

      Ștergere
    2. Hai că ai fost tare cu papucitul! :))))
      Super dacă e mașină de acolo (se vede că eu nu cunosc zona), sper să-mi fac timp să vin cât mai curând!

      Ștergere
  11. Prea mult chestii misto in postarea asta. :)) Ti-as fura tooooot!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai de mine,iar simt o dorinta arzatoare sa merg la Hello Free Z One :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de frumoasa poate sa fie paleta de la Hourglass:D Singurul meu regret este ca in TM nu este Hello Free Zone si vad ca au tot felul de oferte si produse. Papuceii sunt to die for, fooarte draguti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, de mult timp poftesc si eu la produsele lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. De cate ori vad lumanarile delicioase pe care le iei de la Hello Free Z imi vine sa plang de frustrare. Mai ales ca nu mai am deloc lumanari pe stoc si toate aromele gurmande ma striga pe nume!:( Sa folosesti cu placere tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai zis ca nu te mai atrag? Sau visez eu? Multumesc :)

      Ștergere
    2. Pai nu ma mai atrag dar cand intru pe blogul tau si le vad...ma atrag iar!:)) Simple as that!

      Ștergere