Helena Rubinstein Glorious Mascara

27.10.15


Am realizat in ultima perioada ca nu v-am mai povestit despre anumite produse pe care le folosesc, din diverse motive, principalele fiind limitarile mintii mele - nu se gaseste oricum in tara, nu e tocmai un produs accesibil ca pret si multe altele, care la momentul asta mi se par o mare prostie si ma intreb la ce mi-o fi stat mintea atata vreme. Asa ca asteptati-va la o revenire a stilului (imbunatatit) al postarilor mele de la inceputul blogului si probabil si la mai multe reviewuri.

Helena Rubinstein este unul din brandurile care in Romania e ca si inexistent si care are produse cu mult mai bune decat alte branduri care sunt ridicate in slavi aiurea, are o istorie de care nu prea stie nimeni, primele mele amintiri legate de HR cred ca au mai bine de 30 de ani si sunt legate de un produs pe care mama il tinea in masuta de toaleta si pe care eu il admiram periodic. Astazi vreau sa va povestesc despre o mascara pe care am folosit-o in ultima perioada si care imi place mult si care m-a facut sa-mi amintesc de ce unele produse chiar merita termenul de high-end.

Mascara in cauza e Glorious, eu am varianta Star Black si daca nu m-a lasat memoria am luat-o dintr-un Muller cand am fost plecata acum ceva vreme in Austria si a stat cuminte in sertar pana de curand. Am vazut mai devreme aici niste oferte super bune la un pachet cu Queen Lash (diverse variante) tot de la Helena Rubinstein, nu intrati daca nu aveti chef de cheltuit banii, Strawberry tot pune oferte pentru sarbatori si eu am palpitatii si pofte mari de tot. Nu mai stiu cat am dat pe set (tot intr-un set asemanator am luat-o si eu), dar oricum au pret de produse high-end (desi nu-mi place termenul in mod special), insa merita.

De la ambalaj, pana la miros, la perie, la modul in care niciodata nu se ia prea mult produs pe pensula (sau nu ramane gura tubului murdara), totul te duce cu gandul la un produs care le depaseste cu mult pe altele din aceeasi categorie de pret. Si cand scriu asta ma gandesc la cele de la Lancome, despre care as putea sa zic ca-s preferatele mele, dar care in ultima vreme nu mai dozeaza deloc produsul cum trebuie, nu stiu daca e cel mai potrivit termen, dar altul n-am acum. 

Peria este curbata si oricate straturi de mascara aplic niciodata nu-s genele incarcate, le separa extrem de bine, le ofera volum, cred ca doar la capitolul alungire as putea sa cer un pic mai mult, dar tinand cont ca ochii mei sensibili n-au nici o problema cand folosesc produsul asta, ca nu curge, ca-mi place mult efectul, il trec pe lista cu produse care imi plac si pe care vreau sa le mai am candva.

Ati incercat produse de la Helena Rubinstein? Cum vi se par?

2 comentarii