Probleme cu acneea? Am patit-o si eu!

16.10.15


Va mai amintiti cum ma laudam eu acum vreo doua saptamani ca fata mea nu mai stie ce e ala cos? Mai bine taceam! Nu stiu daca au trecut 2 zile dupa ce am scris cuvintele astea pe blog si m-am trezit cu un cos deasupra buzei, iar in ziua urmatoare cu unul si mai oribil in barba. Nu stiu cauzele, am niste banuieli, dar nu sunt sigura (de fapt banuiesc o combinatie de factori care mi-au produs cele doua cosuri care mi-au tulburat existenta, nu bagati in seama exagerarea). Cert este ca nu aveam nici un produs in casa care sa ma ajute (sau cel putin asa stiam eu), pana mi-am amintit de doua produse primite de la Optimashop. V-am si intrebat pe Facebook cand le-am primit daca ati incercat ceva de la Noreva sau SVR pentru ca eu nu am incercat nimic pana acum, desi am mai vazut pareri bune despre produse. Ma si gandeam sa fac un concurs si sa vi le ofer sa le incercati, dar s-a nimerit sa apara buba si sa fie nevoie sa le incerc eu.

Gelul intensiv de ingrijire anti-imperfectiuni de la Noreva face parte din gama Actipur, o gama conceputa fara AHA si fara agenti foto-sensibilizanti (este o intreaga poveste cu studii si de ce au ales varianta asta, n-o sa ma apuc eu sa va povestesc ca oricum nu ma pricep). In afara de gelul tratament mai sunt inca 5 produse in gama, gandite sa se bata cu acneea. Nu ma pot pronunta in privinta lor, insa gelul tratament mi-a placut. Nu este deloc agresiv cu tenul, nu are vreun miros ciudat, intra imediat in piele, eu l-am folosit atat dimineata, cat si seara pe pielea curata si m-a ajutat mult cu monstrul din barba. 

Celalalt produs pe care l-am primit si l-am si incercat cu ocazia asta (face Universul ce face si aduce ce trebuie cand trebuie in viata fiecaruia, mi se demonstreaza asta in fiecare zi, zice partea sceptica din mine) este Cicapeel - tot un gel tratament, dar pentru cicatricii si semne lasate de acnee - din gama Sebiaclear de la SVR (si in gama asta mai sunt tot inca 5 produse), pe care l-am aplicat de mai multe ori pe zi, mai exact de cate ori mi-am amintit cand eram acasa.

Combinatia asta s-a dovedit reusita pentru mine (si va spun sincer ca ma mir pentru ca m-am uitat un pic la formule si ambele au alcool - tinand cont ca le-am folosit ca o solutie de urgenta nu e mare lucru, dar am zis ca e bine sa stiti) si a reprezentat si o premiera pentru ca, asa cum v-am spus la inceput, nu incercasem nici un produs de la Noreva sau SVR, iar acum mi-au starnit curiozitatea (una din partile extrem de frumoase ale bloggingului este ca descoperi firme si produse de care altfel n-ai fi avut habar si daca se nimereste sa dai de niste produse care sa functioneze cu atat mai bine) si vreau sa aflu mai multe.

Ati incercat produse de la Noreva sau SRV? Cum vi se par?

Later edit: intre timp am si aflat mai multe pentru ca am fost la lansare gamelor noi de la Optimashop si am trecut pe lista de dorinte cateva produse. Am descoperit ca au o gramada de alte game in afara de cele de care am mentionat mai sus, mi-au atras atentia niste suplimente si cateva produse pentru picioare, dar si alte cateva pentru ingrijirea tenului.  Va las cateva poze ca sa va faceti si voi o idee si daca ati incercat deja produse de la Optimashop si v-au placut astept recomandari.

4 comentarii

  1. hmm.. eu am o crema de ochi SRV.. dar se comporta ciudat.. parca s-a derpartit in lichid incolor si crema.. si nu prea ma mai tenteaza sa o folosesc desi mai am o groaza din ea si nici u e defacuta de mult timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si-a schimbat textura/ culoarea/ mirosul n-o mai folosi, clar nu mai e buna.

      Ștergere
  2. In poza, ambalajul produselor arata perfect. Este clar ca te indeamna sa le cumperi :) .
    Asa cum am inteles din prezentarea ta, se pare ca sunt si eficiente.

    Multumesc pentru pont :) !

    RăspundețiȘtergere