...

7.10.15


Am facut pozele astea - mai mult in gluma - in weekend cand am petrecut ceva timp cu mama si, desi nu am plecat cu intentia sa le folosesc pentru blog, m-am gandit ca pana la urma o informatie in plus nu strica. V-am zis ca programul ei si al meu nu mai coincid de nici un fel si sunt destul de rare momentele cand avem efect timp sa stam impreuna si le cam duc lipsa. Duminica am profitat de vremea frumoasa si am iesit sa ne plimbam putin, fara caini, fara griji, cu mainile in buzunar (eu - nu cred ca v-am spus ca-mi place sa ma plimb cu mainile in buzunar), fara machiaj, cu unghiile fara oja, pur si simplu cateva ore normale din viata unor oameni care vor sa petreaca timp impreuna (aparatul l-am luat cu mine pentru ca am facut poze la bratara pe care o am pe mana).

S-a nimerit ca eu sa-mi iau pe mine o rochie lunga si subtire cumparata recent de AICI (la care m-au atras buzunarele in mod special, nu prea am vazut rochii lungi cu buzunare, acum ca ma uit la poze imi dau seama ca la spate rochia e un pic mai lunga, trebuie sa vad ce ii fac), cam decoltata in partea de sus, asa ca ceva deasupra era absolut necesar si am ales un pulovar tip poncho luat si el recent de AICI, care imi place la nebunie. Stiti deja ca mie imi plac capele, poncho-urile, chestiile asimetrice, iar asta negru e chiar misto. Materialul e foarte moale, nu este gros, imi place cum vine, ma bucur ca l-am luat si stiu sigur ca o sa-l port des (mai ales ca cel negru pe care il am de anii trecuti l-am cam agatat si nu-mi mai place).


I-am zis mamei "ai grija sa nu-mi apara moaca in poza" (de bine ce m-am laudat ca n-am avut un cos de nu stiu cand m-am trezit cu un monstru in barba care mi-a facut zile negre - trebuie sa va povestesc despre niste produse pe care le-am incercat cu ocazia asta), dar nu m-am gandit ca o sa-mi taie capu' de tot. M-a prins ba cand ma uitam la cer, ba cand vorbeam la telefon, iar poza de mai jos nu pot sa nu vi-o arat - ma pregateam sa-mi iau zborul, habar n-am ce-am vrut sa ii arat si nici habar n-am avut ca-mi face poza, dar nu puteam sa nu va arat "aripile" mele. Mai am o poza tare de tot cand m-am asezat pe o banca si mi-a facut mama o poza artistica, dar nu s-a uitat ca sub banca erau numai coji de seminte care arata jalnic in poza (mereu ii spun sa fie atenta la detalii - mi-a facut o poza cu bratara pe mana in care tin un deget de zici ca e rupt, atat de atenta e), asa ca o pastrez numai pentru mine.


Mama a purtat tot un pulover de tip poncho, luat tot de mine si tot recent de AICI (cred ca a fost in aceeasi comanda cu rochia, nu mai stiu exact) si am zis ca nu e rau sa vi-l arat ca sa stiti cum e in caz ca vreti sa-l luati ca l-am tot vazut pe diverse siteuri in diverse combinatii de culori. Nu-l luasem pentru ea, ci pentru mine, insa e destul de scurt si mie mi se mula pe piept si nu mi-a placut deloc cum arata, asa ca i l-am dat ei. E mult mai bleu (eu pe site l-am vazut spre gri) decat in poze si mai mic, marimea e universala, insa pe manechinul de pe site pare mai larg in timp ce realitatea e alta (puteti sa vedeti cat de mic e si in pozele puse de cliente pe site). Nu e urat, dar nu merita banii aia, mai ales ca nu mi se pare ca avantajeaza foarte tare cusaturile de pe fata si spate. Si inca ceva ce nu mi-a placut, cu manecile putin ridicate arata ciudat, se umfla cumva la umeri, deci nu merge purtat decat cu manecile jos. Nu pot sa zic ca regret neaparat ca l-am luat, dar pretul e cam mare pentru ce e pulovarul de fapt.


S-ar putea sa mai fac postari de genul asta, nu des, dar cand si cand, cred ca e util sa vedeti si voi cum arata de fapt produsele de pe siteuri pe oameni normali, cu corpuri diferite, chiar daca asta nu e un blog de fashion si nici nu are pretentii de asa ceva. Pozele artistice imi plac si mie, dar de multe ori sunt gandite astfel incat sa arate hainele intr-un mare fel si realitatea e cu totul alta. Astept sa-mi spuneti si parerea voastra, va spun sincer ca nu ma vad pregatind 3 ore haine, machiaj, coafura pentru o postare cu haine (desi le admir pe fetele care fac chestii misto de genul asta si realizez cata munca este pentru cateva poze la care te uiti 1 minut), dar sa fac niste poze intr-o zi cand ma duc sa ma plimb - fara sa-mi bat capu' cu o locatie misto - pot. Nu zic ca n-o sa vedeti vreodata pe blogul asta vreo sedina foto artistica si cu munca in spate, dar nu e asta momentul, dar cine stie ... poate o sa va surprind intr-o zi. Si cu ocazia asta poate constientizez si eu niste lucruri ... e un exercitiu de vointa si pentru mine.

Gata cu atatea cuvinte ... voi purtati poncho? Mergeti cu mainile in buzunar?

11 comentarii

  1. Eu merg cu mainile in buzunar si ador sa stau pe borduri sa urmaresc curgerea lumii si sa dau cu piciorul, daca sunt in mers, in pietre sau castane cazute pe jos :)
    Nici cand m-am maritat nu mi-a luat trei ore sa ma pregatesc, nu am rabdare ptr chestiile astea, deci n-as putea s-o fac nici ptr poze :)
    Imi place foto in care pare ca te pregatesti sa zbori :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand n-am buzunare (si se intampla des) le caut ... si ma asez des pe trepte sa visez la ... luna si stele. :))

      Ștergere
  2. Si euuuuu merg cu mainile in buzunar :)))
    Ps. Imi place si poncho al tau si al mamei!!!❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase amandoua si rochita ta e superba <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult rochia ta. Sunteti tare dragute cand iesiti la poze, mi-as dori sa pot face asta si eu cu mama, sigur ne-am distra teribil :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu mai avem ocazia asa des, dar mereu se lasa cu ras. :)

      Ștergere
  5. Draga Camelia,

    Imi place ponch-ul negru, cel pe care il porti tu :) ! Este foarte dragut! Am vazut acum o saptamana, pe cineva, pe strada, purtand unul asemanator. Chiar am cautat in magazine un model de poncho ca acesta dar nu am gasit.
    Spune-mi te rog, comanda de pe site-ul respectiv, in cat timp ajunge la destinatie ? Ce curier folosesc pentru livrare?

    Multumesc pentru informatii :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am fost foarte atenta la timpul de livrare, cam 2 saptamani as zice, comanda asta mi-a ajuns acasa cu UPS, insa mi s-a intamplat sa-mi ajunge colete de la ei si in vama, nu stiu ce sa-ti zic, oricare din variante e posibila.

      Ștergere
  6. Multumesc mult pentru raspuns :) !
    Cu drag !

    RăspundețiȘtergere