Farduri Glazel Visage

28.10.15


Produsele Glazel Visage (este un brand polonez profesional, daca nu stiti despre el AICI puteti sa vedeti ce produse sunt disponibile si sa aflati mai multe) mi-au starnit interesul dinainte de a avea ceva informatii concrete. Cum s-a intamplat asta? Am vazut pe pagina de Facebook a celor de la Makeup Shop ca vor aduce un nou brand, in exclusivitate, peste 200 de farduri si am fost chiar curioasa sa vad despre ce e vorba. Si cand am vazut despre ce e vorba am fost si mai curioasa pentru ca preturile sunt foarte bune, este 16 lei o rezerva de fard, iar paletele magnetice de 6, 8 sau 15 farduri iti ofera posibilitatea sa alegi exact ce ai nevoie si sa creezi o paleta exact dupa gustul tau.

Exact asta am facut si eu, am creat o paleta care mi se pare perfecta pentru toamna. Am ales 6 farduri - 15 (metalic), 107 (satinat), 321 (mat), 28 (satinat), 72 (satinat) si S4 (mat) - culori si finishuri diferite astfel incat sa-mi pot face o parere despre farduri si sa va povestesc si voua. Fardurile sunt foarte pigmentate si cremoase (cele mate sunt usor mai prafoase, insa e de asteptat la orice fard mat datorita formulei), dar se lucreaza foarte usor cu ele si se pot blendui fara mari batai de cap. Eu le-am incercat atat cu primer, cat si fara si au rezistat foarte bine pe pleoape, nu s-au strans in pliu, n-am avut nici un fel de probleme. Intentionam sa va arat un machiaj facut cu aceste farduri, dar "talentele" mele fotografice si-au spus cuvantul, asa ca poate cu alta ocazie o sa vedeti si cum arata in actiune. 

Daca sunteti in cautare de farduri pigmentate cu care sa lucrati usor si care sa nu va coste o avere va recomand sa va uitati pe site la ce au si sa cautati swatchuri/ poze inainte de a comanda (mie mi se pare ca ce e prezentat pe site la fiecare nuanta nu prea se pupa cu realitatea), produsele sunt ieftine, misto si merita din plin.

Am incercat si un fard pulbere (G7) si un fard cameleonic (C4) si mi se par foarte misto, desi sunt un pic mai greu de manevrat si trebuie putina atentie cand lucrezi cu ele, efectul e de vis. G7 e genul meu de fard (imi aminteste de ceva cunoscut, dar n-am descoperit inca la ce ma duce cu gandul), insa nici C4 nu e de ignorat.


Am mai primit sa testez si un gloss si un corector (imi plac, poate o sa va povestesc de ele cu alta ocazie) si mai am pe lista de dorinte cateva produse de la ei (ma gandesc ca vor avea o promotie misto de Black Friday si sa-mi satisfac atunci curiozitatea), mai ales ca au adus si cateva noutati. 

Ati incercat produsele Glazel Visage? Cum vi se par? Va plac alegerile mele?

8 comentarii

  1. Și eu aștept BF ca sa îmi pot lua mai multe produse. Deși nu cred ca vor fi reduceri mai mari de 20% cât am deja.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohhh nu stiu ce suma ar trebui sa am disponibila sa-mi iau de Black Friday tot ce imi doresc eu! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mișto e fardul ăla vișiniu! După atâtea păreri bune citite, la așa prețuri bune, mai că-mi vine să adaug pe wishlist-ul pentru makeup shop (tot pentru BF, evident) și o paletă din asta, dar cred că pentru început o să mă rezum la un pigment, poate și un mono.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt chiar misto fardurile si preturile sunt foarte bune, daca mai vine si reducerea de BF cu atat mai bine. :)

      Ștergere
  4. Nu am incercat produsele lor, ma tot gandesc de ce nu am cumparat cand au avut promotia de lansare. Sunt frumi nuantele alese si daca spui ca sunt si cremoasa o sa imi iau si eu insa astept reducerea de BF pt ca nu am nevoie urgent.
    Nu cred ca or sa aiba reducere mare pt ca produsele se vand oricum iar si la pret intreg sunt mai mici decat ce e pe piata de calitate.
    Adevarul e ca de cand am desoperit magazinul asta online si cu fiecare produs incercat nu am mai pierdut timpul prin magazine dupa produse de machiaj - exceptand pudrele bronzante si iluminatoare.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere