Bratara de suflet

28.10.15


Daca ati citit postarea asta in care va aratam bratara de la Kogayon si va spuneam cat de mult imi place (am purtat-o de nenumarate ori de atunci si n-am renuntat la ideea de a mai avea una) probabil ca bratara asta va aduce aminte de ea si nu degeaba ... ala a fost punctul meu de inspiratie. M-am simtit atat de bine cu ea pe mana, insa am vrut ceva de genul asta care sa aiba legatura cu Bella, cu legatura noastra. Am cautat eu niste variante, am gasit ceva destul de scump si care nu era exact ceea ce voiam si am vazut intamplator la Ioana de la Traistuta cu zale o lucrare veche de-a ei in care modelase un catel din sarma si a inceput inima sa-mi bata tare. La mine asta e semnul ca trebuie sa fac acel ceva. 

Pe Ioana am cunoscut-o la Beauty Swap-ul organizat de Beauty Barometer si am facut click din prima, stiam deja ce ii iese din maini si stiam si ca daca ma poate ajuta cineva sa fac ceea ce vreau Ioana e persoana indicata. Ideea asta mi-a venit intr-o noapte cand nu aveam somn si am inceput sa caut bratari din matase si am ramas putin dezamagita de ce am gasit si de preturi, insa imi doream prea tare bratara ca sa nu ma ajute si universul putin, asa ca dupa ceva timp petrecut pe Aliexpress am gasit exact ce voiam, am comandat fara sa ma gandesc ca poate Ioana imi zice ca nu poate sa faca ce vreau eu, nici nu m-am gandit la asta.

A doua zi dimineata i-am lasat Ioanei un mesaj in care nici macar n-o rugam sa ma ajute, i-am zis direct ca o provoc (stiam ca n-o sa poata sa refuze o provocare, stiam oricum ca o sa ma ajute ca stia cat de dor imi e de Bella si cat imi doresc bratara) ... nu stiu ce-o fi gandit cand a citit mesajul meu, dar mi-a zis da. Initial am vrut conturul unui catel, insa suprafata si forma corpului Bellei nu au permis treaba asta, asa ca am ajuns la varianta cu numele, care mi se pare de vis.

Ioana a avut ceva de munca, insa rezultatul e minunat. Imi place mai mult decat pot sa exprim in cuvinte si sentimental e ceva ce n-as fi putut sa cumpar de nici unde. Ioana a simtit cat de mult imi doresc bratara asta, asa ca a pus si un pic din sufletul ei acolo si rezultatul spune tot. I-am zis multumesc cand ne-am intalnit si ii spun multumesc si acum. Si bonus m-am ales si cu o Bella mai mare (prima incercare de modelare a Ioanei pentru bratara) pe care o s-o transform in colier.


Cum vi se pare bratara mea? Si de talentul Ioanei ce ziceti? Eu de-abia astept sa pot purta bratara, daca nu ati citit pe Facebook mi-am facut tatuaj pe mana stanga (cea pe care eu port bratarile) si momentan sunt intr-un soi de recuperare, asa ca nu pot sa port nimic pe mana, dar nu cred ca va exista zi in care sa port bratara asta si sa nu zambesc ... si sa nu iubesc ...

8 comentarii

  1. M-ai terminat cu propozitia asta: " nu cred ca va exista zi in care sa port bratara asta si sa nu zambesc ... si sa nu iubesc ..."
    N-am nimic, da' nimic de spus. Doar zambesc, asa, intr-un fel, cred ca stii tu cam cum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ma faci sa ma simt extrem de inteligenta! :)) Bella a scos la suprafata tot ce e mai bun in mine, nu pot sa las sa se piarda asta oricat de grea imi simt inima ... o sa iubesc si o sa iubesc si o sa tot iubesc ...

      Ștergere
  2. Exact la bratara Kogayon m-a dus gandul cand am vazut-o pe aceasta . Este foarte frumoasa, sa o porti cu mare drag :)
    ps : wow, tatuaj ?? Abia astept sa -l vad !!!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, da, tatuaj, 3 luni am incercat sa ma decid ce ma reprezinta cel mai bine. Si cred ca am reusit, sunt multumita, simt ca a fost intotdeauna cu mine ... o sa va povestesc mai multe cand o sa pot sa fac poze. :)

      Ștergere
  3. Este putin spus minunata si ca realizare si ca semnificatie. Iti doresc sa o poti purta cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât de frumos a ieșit! Dincolo de semnificația care o face din start o bijuterie frumoasă și valoroasă, îmi place mult și ca aspect, combinație cromatică, tot. E foarte talentată Ioana!
    Abia aștept să văd tatuajul! :D Să înțeleg că acum ești la faza cu Bephanten și înfășurat în folie alimentară? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand faci ceva cu drag se vede si bratara asta e dovada clara a acestui lucru. Fara folie, doar cu o crema pe care mi-au dat-o de la salon, oricum zona arata impecabil, eu ma asteptam la ceva mult mai ... cum sa zic ... dificil, dureros, jenant. O sa va povestesc mai multe, poate mai sunt doritoare indecise ... cum am fost si eu o perioada.

      Ștergere