7 intr-o saptamana #39

11.10.15



Saptamana asta as putea sa spun ca a fost saptamana descoperirilor si nu ma refer neaparat la produse noi, desi clar e vorba si de ele, ci la ceva mult mai complex si mai intens pentru mine. Nu am trecut peste disparitia Bellei si constientizez asta cu fiecare zi care trece si incerc, din rasputeri, sa gasesc un punct de echilibru. Nu stiu cat se simte in ceea ce scriu (tind sa cred ca nu pentru ca am incercat sa nu aduc subiectul asta pe blog, desi daca ma cititi de cativa ani s-ar putea sa fi observat ceva), dar trec ... nu vreau sa vorbesc despre durere si suferinta, sunt ale mele si o sa gasesc o cale - la un moment dat - sa traiesc cu ele ... sa zicem printr-o perioada confuza si am nevoie sa .. nu stiu sa ce, sa fiu eu. Am incercat multe lucruri in ultimele saptamani, poate o sa va povestesc despre cateva, nu stiu inca ...

Sa revin la postarea de astazi ... am primit cateva (multe) comenzi date in ultima vreme si sper sa am timp sa vi le arat in perioada urmatoare, ma gandeam sa fac o saptamana de shopping, n-am renuntat la idee. Pana atunci vreau sa va arat niste cercei luati de pe ebay cu cativa lei (si cand zic cativa ma refer la 5-6 lei) si care imi plac la nebunie si doua produse noi pe care le-am primit de la InstaNatural si carora n-am putut sa le spun nu - serul si crema cu retinol. O sa va povestesc despre ele dupa ce le folosesc o perioada, sunt extrem de curioasa si eu daca o sa-mi placa si ce o sa vad dupa folosirea lor, lista de ingrediente arata destul de bine.

Am inceput sa scot produsele de care uitasem din sertar si sa le folosesc (colierul e nou si-mi place la nebunie) si incepe sa-mi placa sa ma joc iar cu culorile. N-am mai mancat de ceva vreme hummus, asa ca am facut saptamana asta si am mancat cu morcovi si ardei gras. Lumanarea Frosted Vanilla & Cupcake Delight am mirosit-o cand am fost la Hello Free Z One Discount, dar n-am luat-o desi mi-a placut la nebunie. Cineva m-a auzit cand am zis ca mai era una care mi-a placut si am primit-o. O tin pe birou si o adulmec din cand in cand, singurul cuvant pe care il pot folosi s-o descriu este ... delicios.

Vineri am ajuns la lansarea noutatilor pentru toamna a celor de la Optima Shop, despre care nu stiam prea multe, desi informatii am tot primit, dar nu le-am dat mare atentie si recunosc asta. Am zis ca e momentul sa schimb ceva si am descoperit cateva game mai mult decat interesante, am si primit cateva produse sa le incerc (saptamana viitoare o sa va si povestesc despre alte doua dintre noutati pentru ca le am de ceva vreme si am avut ocazia sa le incerc), deci s-ar putea in viitor sa va povestesc mai multe despre produsele pe care le au pentru ca am cateva pe lista de dorinte. Am primit si de la Apimond un produs nou lansat si probabil ca o sa va povestesc si pe blog dupa ce il incerc.

Ultima chestie de care vreau sa va spun este ca ieri am decis sa particip la o conferinta - Femeia Viitorului - si am stat in sala 9 ore, ceea ce pentru mine este o premiera. As vrea sa va povestesc mai mult pe blog in zilele urmatoare, nu neaparat despre speakeri (desi am descoperit cativa oameni de care vreau sa aflati si voi), ci mai degraba despre lucruri si informatiile cu care eu am facut click. 

Ar mai fi multe lucruri de spus despre saptamana asta, dar ma opresc aici si va intreb ce lucruri frumoase ati trait in ultima saptamana. Si va spun ca maine pe blog urmeaza ceva ...

10 comentarii

  1. Wow, 9 ore ? Nu stiu daca puteam sa rezist , dar te felicit oricum :) asta inseamna ca a fost foarte interesant pentru tine.
    De la tine am auzit de promotiile de la Topline si am dat saptamana asta o comanda online la ei . Am ramas dezamagita, din 3 produse am primit doar unul . Mai exact mi-am comandat o oja OPI, o crema pentru maini cu ananas si o sticluta de dizolvant fara acetona , ambele de la Alessandro .Am primit doar crema pt maini , celelalte doua produse ma gandeam ca nu au mai fost pe stoc, am intrat pe site sa vad...cand colo ce crezi ? Erau ambele in stoc dar preturile marite :) ...in fine .Un lucru am apreciat totusi ca nu au pus taxe pentru curier . Te pup si sa ai o saptamana mai frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca a fost totul extrem de interesant, insa m-am dus acolo sa stau pana la final si am facut-o. A fost si un test, am vrut sa si aud anumite lucruri, sper sa am si inspiratie intr-o zi sa va povestesc. Urata situatia cu TopLine, sa ai si tu o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  2. Da, printre cuvinte, s-a observat.
    As vrea sa stiu vreun secret care sa faca mai usoara perioada asta. Dar nu stiu.
    N-au fost intamplari memorabile saptamana asta. Dar azi, am desenat pe gipsul omuletului un omulet, o floricica si cateva stelute - si asta l-a bucurat :) ( are gips acum deoarece a suferit o interventie chirurgicala, o tija intr-un femur - speram sa-l ajute, adica doctorul spera, eu vreau sa fie fericit cat poate el de tare )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista secrete, ar fi bine sa fi fost, asta e ... sa fie bine!

      Ștergere
  3. Aștept cu interes postarea despre conferința la care ai participat, sună interesant, iar faptul că ai stat 9 ore confirmă asta.
    Să ai o săptămână și mai bună și la fel de bogată în descoperiri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de bunatati ai acolo! Cerceii arata grozav! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata lumanarea aiaaa!!! Cred ca miroase yummy

    In acest moment al vietii mele n-as putea sa stau sa ascult pe cineva ore, nici daca mi-ar da reteta fericirii absolute. Pe cuvand daca nu i-as zice sa zica mai repede. :)) Nu am fost mereu asa, dar acum n-as putea, cu toata bunavointa. Prin urmare, felicitari! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca n-a vorbit un om 9 ore ca o luam la fuga, au fost si pauze si chestii antrenante. Cred ca ar trebui sa te supui la un test si sa te surprinzi tu pe tine. :))

      Ștergere