Feel so good - varianta The Body Shop

22.10.15


Am vrut (si-am rezistat cu greu) sa nu pun titlul "Pastrati-va banii pentru The Body Shop!" pentru ca au pregatit o gramada de chestii misto pentru sarbatori si tentatiile sunt foarte multe si foarte mari. O sa incerc (nu promit ca si reusesc) sa nu scriu extrem de mult si sa las pozele sa vorbeasca.

Cele 3 editii speciale pentru sarbatori sunt Frosted Plum - noutatea de anul asta, care mie mi-a placut cel mai mult, desi nu stiu sa o descriu, am simtit prune coapte, dar si bujor si magnolie, interesant si tentant, mergeti in magazine si vedeti cum e (produsele vor fi disponibile in curand) si Glazed Apple si Frosted Cranberry, pe care sigur deja le stiti. Sunt cateva produse noi in game - Bath Fizzers, un scrub pe baza de zahar si ceva produse cu sclipici, o selectie intreaga din care sa aleaga fiecare ce i se potriveste mai bine. Nu lipsesc nici cadourile cu ambalaje mai mult decat ispititoare, se gasesc variante si pentru bugete reduse si pentru bugete mai mari, genul asta de cadou nu prea are cum sa dea gres.

O alta noutate (una care pe mine ma incanta in mod deosebit) este noul parfum lansat - Black Musk, il gasiti deja in magazine si pe site - aici. Mi se pare parfumul perfect pentru vremea asta, dulce, dar obraznic, incitant, dar nu vulgar, cat sa te intrige si sa te faca sa intrebi ce e. Piper roz, bergamota, radacina de lemn dulce, vanilie neagra, mosc negru si patchouli combinate intr-o explozie de arome. Poti fi exact asa cum vrei cand porti parfumul asta. Promit sa va povestesc mai multe despre el pentru ca am primit varianta Perfume Oil si de-abia astept sa-l port.


Colectia de machiaj pregatita pentru sarbatori e si ea interesanta, nuante alese special pentru perioada cand vrem sa ne simtim bine, dar sa fim si stralucitoare - doua palete de farduri (Grooving Gold si Swinging Silver), sase nuante de oja, Lip & Cheek Scarlet Starlet, doua rujuri si Glitter Eyeliner si, nu in ultimul rand, The Sparkler in variantele Gold si Silver.


Pe langa cadourile din gamele de sarbatori sunt o gramada de seturi cadou, care de care mai misto - atat ca si continut, cat si ca aspect. Am facut mai jos o selectie cu cele care mi-au placut ca sa va faceti o idee ( daca as primi cutia Secrets of The World as dansa putin de incantare), sunt multe pentru doamne, dar se gaseste cate ceva si pentru domni. The Body Shop intotdeauna a avut pachete misto de tot in perioada sarbatorilor, dar parca anul asta s-au intrecut pe ei.


Am lasat la final cireasa de pe tort - Advent Calendar, pretul este unul pe masura (496 lei), dar pentru cine isi pemite poate fi un cadou superb. 24 de produse (probabil in variante mini, dar nu numai) care sa-ti bucure primele 24 de zile din luna decembrie (asta daca rezisti sa nu le deschizi pe toate in aceeasi zi) nu poate sa fie decat minunat.


Cum vi se par noile produse? Dar cadourile pregatite pentru Craciun?

17 comentarii

  1. Ma tenteaza frosted Plum, dar si Blak Musk, dar eu inca nici Red Musk n-am apucat sa-l miros :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiu restul moscurilor. :)) Pana recent nu m-au interesat deloc parfumurile TBS, am usoare regrete. :))

      Ștergere
  2. Vai ce bine arata produsele !! Doar uitandu-ma la poze imi dau o buna dispozitie:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am simtit si eu azi intre atatea chestii colorate si frumos mirositoare. :)

      Ștergere
  3. Arata demential de bine! Chiar ca anul asta au pregatit cele mai interesante cadouri, sa vedem replica celor de la Yves Rocher pentru ca si ei scot editii misto de Sarbatori. Sunt tare curioasa de gama Frosted Plum in special de body butter si de noul parfum, eu sunt fana Red Musk, mi-a placut si White Musk dar mi-a trecut :), debia astept sa testez sa vad daca mi se potriveste Black Musk. Foarte faine ideile de cadouri Body Shop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apar in noiembrie si cele de la YR, insa cred ca vor fi mai putine produse - stiu sigur ca apare o gama cu mar (si vanilie, daca imi amintesc bine) care pare extrem de interesanta. Eu nu stiu moscurile deloc, chiar ziceam intr-un comentariu mai sus ca pana recent nu m-au pasionat parfumurile lor, pentru mine e o lume noua. :)

      Ștergere
    2. La YR am primit catalogul de Sarbatori si au Vanilie picanta, Portocala confiata cu ceva si inca una tot cu ceva vanilie/portocala si migdale (parca..)si ceva cu mar. Nu se compara cu TBS, de fapt nici nu trebuie facuta vreo comparatie intre cele 2. Preturile... cam ridicate si in timp ce pe magazinele online din alte tari TBS au reduceri mari, la noi abia se pune un 25%, chiar si in perioada de BF.

      Sunt curioasa cum e parfumul, sper sa nu fie gurmand, sper sa nu fie lesinator si sper sa nu aiba doar vanilie. Astept postul tau cu detalii concrete, nu inteleg nimic prin obraznic, descriere oficiala o gasesc la ei. Vreau o parere obiectiva si in ce categorie intra (am citit pe alte bloguri bloguri, dar una n-a fost in stare sa lege 2 cuvinte despre cum este parfumul.

      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Exista clienti atat pentru YR, cat si pentru TBS, nu era vorba de nici o comparatie, si pura curiozitate. In ceea ce priveste parfumul nu cred ca e pe gustul tau, detalii concrete cand e vorba de un parfum sunt greu de dat pentru ca n-ai cum sa iti pastrezi obiectivitatea aia pe care o vrei tu, iti sau sau nu-ti place, automat e ceva subiectiv.

      Ștergere
    4. Ma refeream la ceva de genul: "parfum floral, sau lemnos, sau ciprat, sau pudrat, sau dulce/picant, sau gurmand, sau ...etc, etc.' - asta e obiectivitatea "aia" pe care o vreau. Ca sa imi fac o idee cam cum este.

      Mihaela I.

      Ștergere
  4. Oh...My....GOD! Ce de bunatati!!!!! Can i eat them?

    RăspundețiȘtergere

  5. mmmm....ce-i acolo!!! nici nu am cuvinte!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie să-mi bag puțin nasul și degetele prin noile produse lansate! Parfumul l-am mirosit, mi s-a părut interesant, dar nu e pentru mine (sau cel puțin asta a fost prima impresie, poate mai fac o probă totuși).
    Eu aș dansa puțin mai mult dacă aș primi calendarul ăla! :)) Singură nu mă lasă inima să mi-l fac cadou, prefer să știu pe ce dau atâția bani. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult parfumul, chiar mai mult decat ma asteptam, desi am stiut de la prima adulmecare ca o sa ne intelegem. :))

      Ștergere