6 pe 12 ... si inca ceva

12.10.15


M-am gandit mult daca sa scriu ceva astazi sau nu, daca sa las ziua asta sa fie una ca oricare alta sau s-o fac intr-un fel mai speciala ... va spun sincer ca n-am un raspuns nici acum. Azi se fac 6 ani de cand am publicat prima postare pe acest blog (o postare in care va spuneam ce produse folosesc in perioada aia, fara poze, fara detalii). A fost inceputul unui drum care m-a adus azi, aici, cu voi. Un drum care ma reprezinta si care a fost o buna oglinda a lucrurilor pe care le-am trait in ultimii ani. Blogul asta e o bucata din mine, insa eu reprezint mult mai mult decat ceea ce cititi voi aici. 

Motivul pentru ca entuziasmul meu nu este la cote extrem de inalte este ca in ultima vreme am vazut multe lucruri in lumea asta a blogurilor si unele mi-au lasat un gust amar. Mi se pare ca se uita tot mai des ca in spatele unui blog sta un om, un om care nu e si nu tinde sa fie perfect. Observ tot mai des ca solidaritatea e ceva extrem de rar si in loc sa ne concentram pe ce e frumos ne legam de tot ce e mai putin reusit sau mai urat. Nici mie nu-mi plac multe lucruri si multi oameni, insa nu ma duc sa le dau in cap, nu arunc cu vorbe doar ca sa ma aflu in treaba, nu fac multe lucruri pe care as putea sa le fac pentru ca ma gandesc si la ala de langa mine, nu doar la ce-mi convine mie.

Mie blogul mi-a adus multe experiente frumoase si, in egala masura, oameni frumosi, oameni care m-au inspirat si m-au facut sa dau ce-am mai bun in mine. N-am incercat sa pretind ca sunt altceva decat ceea ce sunt, am scris/ vorbit despre ce-am putut si cand am putut, sunt lucruri despre mine de care nici macar nu aveti idee (si vor ramane ca atare), iar faptul ca am impartasit aici cu voi emotii si trairi (gandindu-ma ca poate asta va ajuta pe cineva candva) nu inseamna ca am permis cuiva sa-si bage nasu' in viata mea si sa ma judece sau sa-mi dea sfaturi atunci cand nu le-am cerut. Replica asta poate sa para cam dura, insa ascunde un mare adevar. Si cine vrea sa inteleaga bine, cine nu sa nu inteleaga. Am ajuns intr-un punct in care explicatiile sunt inutile.

Blogul va continua atata timp cat voi simti ca am ceva de spus, s-ar putea sa fie totusi o schimbare de atitudine pentru ca eu sunt eu, sunt diferita (asa cum suntem toti) si sunt lucruri care imi plac si lucruri care nu-mi plac, am slabiciuni, mofturi, am parti mai putin bune, dar inainte de orice altceva sunt ... EU. Daca va place de mine cititi-ma, daca nu n-a pierdut nimeni nimic. In viata sunt oameni care fac click si oameni care nu fac click oricat s-ar chinui. Vreau ca blogul sa ramana coltul meu, ala in care ma simt bine, ala care imi aduce zambete, ala in care va povestesc despre chestii frumoase, despre chestii superficiale (uneori), despre chestii serioase (alteori), ala in care eu va tratez cu prietenie si respect si ala in care voi ma tratati cel putin la fel. 

Din cand in cand va mai fac si bucurii, din cand in cand imi mai faceti si voi bucurii, uneori ne mai contram ca asa e in viata, alteori radem impreuna (posibil sa mai varsam si cate o lacrima uneori pentru ca mie nu-mi place sa prezint o viata perfecta care nu exista), s-ar putea sa invatam si sa descoperim uneori si lucruri noi, s-ar putea uneori sa ma considerati un pericol pentru buzunarele voastre, s-ar putea uneori sa va arat lucruri care nu va plac, dar de cate ori o sa intrati aici o sa ma gasiti pe mine, Camelia, care traieste, iubeste, sufera, rade, se bucura, plange, pe mine cu momentele mele de genialitate (si modestie), cu greselile mele, dar de fiecare data eu, aceeasi si, totusi, mereu diferita. 

Pe mine ma defineste sufletul, in unele momente ma defineste mintea, ma definesc multe (si multe nu se vad si nu se stiu niciodata), dar n-o sa ma defineasca niciodata culoarea de pe unghii sau rujul pe care il port sau nu-l port, la fel cum n-o sa ma defineasca hainele pe care le port. Toate astea pot sa-ti faca o impresie despre mine, asta nu inseamna ca stii ceva despre mine si viata mea, ca stii ce ma bucura si ce ma face sa sufar, ca ai habar despre ce traiesc eu zilnic. Si nu ma refer doar la mine, ci la noi toti. Azi imi doresc sa nu mai judecam atat si sa ne vedem de viata noastra, sa ajutam atunci cand putem si suntem rugati, sa incercam sa bucuram atunci cand putem si sa ne controlam atunci cand n-avem nimic bun de spus. Critica e buna, mai ales cand e constructiva, dar mai conteaza si cand o oferi si cum o oferi. N-are legatura cu ceva anume tot ce-am scris, asta am simtit sa va spun astazi.

Si pentru ca la aniversari se lasa cu cadouri am pregatit o surpriza pentru una dintre voi, cateva produse care sa va faca viata un pic mai frumoasa si care sa fie un mic rasfat: lotiunea de corp de la Palmer's, gelul de dus Creme Smooth, demachiantul bifazic si lotiunea micelara de la Nivea, parfumul So Elixir Bois Sensuel (varianta de poseta de 15 ml) si crema de fata Elixir 7.9 de la Yves Rocher, balsamul de buze cu cirese de la Nivea si o esarfa care mie imi place mult.


Tot ce aveti de facut este sa urmariti blogul (ca e GFC, ca e bloglovin', ca e intr-un mod constant si anonim - daca ma urmariti asa nu uitati sa lasati o adresa de email la finalul comentariului ca sa stiu cine sunteti in caz ca va loveste norocul - chiar nu conteaza) si sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce vreti voi, folosind doar 6 cuvinte ca tot face blogul 6 ani (daca dupa cele 6 cuvinte simtiti ca mai aveti lucruri de spus n-o sa va impun limite, exprimati-va liber, dar tineti cont de 6). Aveti timp pana duminica si luni 19.10 o sa anunt printr-un update la postarea asta cine e norocoasa. Nu-mi doresc neaparat urari de la multi ani, ci doar cuvinte din suflet.

Later edit: Va multumesc pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate, insa n-am energie sa raspund (si stiu ca ma intelegeti), conteaza, asa cum voi aveti nevoie de cuvintele mele cateodata, asa am si eu nevoie de-ale voastre, asta e partea frumoasa a ceea ce se intampla aici. Premiul va merge catre Cristina Cocoreanu. Felicitari, astept mail cu datele pentru a-ti expedia premiul!

39 de comentarii

  1. Ai facultate cu master in blogging.

    Asta ca sa fie 6 cuvinte la inceput... dar nu ma pot abtine sa nu-ti urez o aniversare frumoasa si cat mai multe zambete sincere de acum inainte. Iti trimit imbratisari virtuale, pentru ca nu stiu cand/daca ne vom intalni.

    RăspundețiȘtergere
  2. rodicagranpier@ymail.com FB: Rodica Granpier
    LA MULTI ANI cu mare drag <3 Gandeste ca pentru noi sunt lasate toate, bucurii, tristeti, urcusuri, coborasuri....Viata te incearca, viata ti-e data sa fi incercat, nu sa plutesti tot intr-o bunastare. Fa-ti curaj si accepta toate incercarile! Doar sfidandu-le poti castiga pariul cu viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti fenomenala! Fii TU in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am sa definesc blogul tau in 6 cuvinte: suflet, frumusete, ingrijire, generozitate, sinceritate, regasire.
    Nu pot, chiar nu pot sa nu-ti urez si un sincer La multi ani!, pentru ca eu vreau sa te mai citesc mult timp de acum inainte. Am mai spus-o mai demult aici, pe blog, ma regasesc in multe din postarile tale si e tare bine sa vezi ca nu esti singura, ca si altcineva simte la fel ca tine.
    Gfc: Andreea Sirba
    E-mail: deeea.ablog@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu particip la concurs, dar vroiam sa-ti multumesc pt faptul ca scrii pe blog pentru ca aici m-am bucurat, m-am intristat, am descoperit, am fost surprinsa, am fost rasfatata, am fost inteleasa, am inteles si eu la randul meu, mi s-au dat sugestii, sau le-am aplicat singura, am ras si am reusit sa descopar lucruri marunte care-mi fac viata mai frumoasa. :) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur ca exiști ,Coltul Cameliei !
    Te urmăresc de la început și vreau sa știi ca am asociat multe evenimente din viața mea cu postari de ale tale pe acest blog. De exemplu, abia mă mutasem cu Omul meu în calitate de proaspăt însurăței când am citit primele articole ,și noi am sărbătorit luna trecuta 6ani de la nunta :)
    Ești parte din rutina mea , sa te citesc și sa trăiesc emoțiile tale ! La mulți ani blogului și ție !

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, ne atingi la suflet mereu, iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te citesc, te urmăresc, îmi placi! La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu particip la concurs, dar daca tot e ceas aniversar, mna, ma bucur ca mi-ai iesit in drum :) Cred ca sunt mai mult de sase cuvinte :) Ma si mir de mine cum de pot intra zilnic pe un blog de beauty - oare ptr ca nu e doar blog de beauty? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vreau sa particip la concurs, vreau doar sa iti spun ca esti un om extraordinar, atat cat mi-am dat seama in anii in care te citesc postare cu postare (si cele vesele - d'ale Cameliei, si cele triste, si cele de shopping). Stiu la ce si la cine te referi, o sa zic doar ce ii spun unei bune prietene care analizeaza prea mult, si pune prea mult pret pe ce cred/zic altii : nu te defineste parerea lor, asa ca fericirea ta nu trebuie sa depinda de ideile lor crete. Lasa-i pe unii sa se creada perfecti in lumea lor, o sa isi franga gatul cand o sa cada de acolo sus unde s-au plasat singuri, si tu fa ce stii tu mai bine .... bucura-te de viata in modul tau unic.
    Wow...nu am scris niciodata un comentariu atat de lung pe un blog, dar ma doare cand oamenii buni si frumosi sunt pusi la zid de cei aroganti, urasc nedreptatea (pot sa dau vina putin si pe hormonii de sarcina, am plans cand am citit postarea).

    Te imbratisez strans! Capul sus, tu stii mult mai bine cat valorezi :*

    Mia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai o sarcina usoara si un bebe care sa va bucure in fiecare clipa! :)

      Ștergere
  11. La cât mai mulți ani în blogging, cu multe momente frumoase și cu și mai mulți oameni frumoși! Și nu e o urare doar ca să fie, la fel cum nu spun mecanic că vreau să te citesc și peste încă 6 ani, că de spus sigur încă vei mai avea multe!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am invatat multe de la tine !...si iti multumesc ca nu trece saptamana in care sa nu adun informatii noi si sa plec la shopping cu lectia invatata. La multi ani !!! Mihaela Elena : miustefan21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Im glad that i met you !
    Nu particip la concurs dar vroiam sa iti spun asta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani pentru blog, la multi cititori care sa inteleaga exact ce ai scris tu acolo.... pentru mine personal descoperirea blogului tau a insemnat un fel de oftat de usurare. Cam asta e tot, restul sa lasam sa vina de la sine, tu mi-a reamintit ca trebuie sa reinvat sa spun nu, asta e mare lucru. Credeam ca blogosfera de beauty e asa un spatiu roz unde toata lumea prin prisma subiectului, frumusetea exterioara, are si frumusete interioara..... intr-un fel incerc acum sa vad partea buna la treaba asta, mi-a fost mult mai usor sa te identific, cum am identificat si alte suflete luminoase, si sa te indragesc de la primele articole citite la tine, de la discutiile din grupul tau cu Lupta cu kilogramele si tot asa. Doamna draga, ai grija sa nu mai ramai desculta, in rest.... sanatate si virtute!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. tot ce pot spune e că ți-ai ales ccuvinte frumoase
    îți admir perseverența

    ale-ella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  16. tu esti o sursa de inspiratie !

    :* la multi ani si la cat mai multe articole
    emma.alexandra92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu vreau sa iti urez "La multi ani!" si sa te felicit pentru munca ta din tot acest timp, ai creat o comunitate minunata si atingi sufletele multor oameni prin ceea ce scrii, inclusiv pe-al meu. Sunt zile cand fac totul pe fuga si nu citesc blogurile mele dragi, dar pe al tau nu ratez nici o postare.

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani! Sper sa ma primesti multi ani de acum incolo aici in "Coltul Cameliei" la fel cum m-ai obisnuit: cu povesti vesele si mai putin vesele, cu franturi din viata, produse cosmetice si surprize pt trup si suflet! Sa ai parte de o seara deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! Te pup, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  20. Blogul reflecta personalitatea, sufletul ,sentimentele tale!

    Te citesc cu mult interes! Cristina

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu mai țin minte cum te-am găsit, probabil căutam recenzii despre produsele Yves Rocher, sunt mare fan. :) Mă bucur de ceea ce scrii și de lucrurile noi pe care le aflu de la tine. Multă inspirație în continuare și cât mai mulți anișori blogului tău!
    Te urmăresc prin Bloglovin, cu numele Flaviana (ganduristinghere.blogspot.ro).

    RăspundețiȘtergere
  22. Camelia .Leu. Sinceritate.Sensibilitate. Hotarare.Perseverenta.

    GFC ; Corina Corina
    e-mail; ccorina3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Sensibila, curajoasa, sincera, calda, sufletista, neinvinsa. Asa cred eu ca esti, chiar daca azi nu trebuie sa "judecam", chiar daca nu poti cunoaste un om din cateva randuri pe care le scrie ocazional, mie imi place sa citesc printre randuri si mi se pare ca acele 6 cuvinte de mai sus te caracterizeaza destul de mult. Este aproape imposibil sa iti asterni gandurile pe un blog fara sa lasi o bucatica din tine, eu asa consider, de aceea mi-am permis sa te descriu astfel, sa te descriu asa cum te vad

    RăspundețiȘtergere
  24. Keep up the good work, baby!
    georgianadragoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim pentru 6 ani de postari!
    La cat mai multi, tot la fel!
    Esti primul blogger de beauty din tara pe care l-am descoperit, iar de la tine a inceput pasiunea mea pentru blogging si bloguri. Si pentru asta, iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  26. Un sincer LA MULTI ANI DE BLOG....eu acum 6 ani nici macar nu stiam cu ce se papa acela "blog"....abia de vreo 4 ani am descoprit si eu ce vra sa zica blogul :)....asa ca draga mea Camelia la inca foarte multi ani de inspiratie si de prezenta ta in aceasta lume a informatiilor utile pentru noi femeile...sa nu te schimbi niciodata.Pupici colorati :*

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani!! La cat mai multe posturi.Multa sanatate si sa nu te schimbi pentru nimeni si nimic.
    GFC;crybv
    email: crybv@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. La multi ani tie, la multi ani blogului tau! Ti-am descoperit blogul intamplator si imi place mult ce citesc la tine. Iti doresc sanatate si multe articole la fel de bune, te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. La multi ani tie si blogului tau! Mereu mi-a placut sa citesc articolele tale, mi se par o sursa foarte buna de stiri in domeniul frumusetii, ingrijirii, review-urilor de produse. Tine-o tot asa.
    Email: gr.cristiana@yahoo.com
    GFC: Cristiana Gramescu

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt oameni care ne ating existenta, fara sa-i cunoastem fizic si fara a tine legatura . Pentru mine tu esti unul din acesti oameni si mi-ar fi greu sa-ti simt lipsa. Suntem atat de multi si toti vrem sa ne facem auziti, Camelia. Nu toti reusim s-o facem, ori pentru ca mesajul nu ajunge la noi , ori pentru ca el ajunge dar nu ne captează atentia, si trece. Iti ofer un sfat , cu drag: Lasa vorbele si gesturile mărunte, sa treacă pe lângă tine, nealterate, asa cum trebuie si merita sa rămână! Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani si sper sa continui mult timp cu acest blog si sa ai parte doar de bine , de fericire, de sanatate si de realizari in viata ! Te urmaresc in anonimat, dar te urmaresc de 4 ani, intodeauna cu aceeasi placere. Mai mult decat atat, m-ai inspirat si ma ambitionez sa reusesc sa scriu articole la fel de frumoase ca si ale tale, sa fac poze clare. Esti o persoana speciala, calda si cu un suflet minunat!
    Daca ar fi sa gasesc 6 cuvinte, ar fi foarte greu, pentru ca as vrea sa iti spun o gramada, dar voi incerca. Draga Camelia, esti o adevarata inspiratie! ( Nu numai in domeniul bloggingului, ci in viata de zi cu zi, mereu ne atragi atentia sa ne bucuram de lucrurile marunte in viata, de tot ce avem langa noi).
    Te pup si te imbratisez cu drag!
    malinandraraluca@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  32. GFC: Gavriloiadina
    Bloglovin: Adina Gavriloi
    Continuă tot așa, ne bucuri sufletele!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am tot cautat 6 cuvinte care sa te ajute sa ai un breakthrough, o iluminare, ca sa o poti lua din loc, sa poti merge mai departe, sa treci peste ce te tine in loc, in aceasta perioada. Nu am gasit, in schimb, mi-am adus aminte de mine si de anumite clipe grele prin care am trecut si mi-am dat seama ca toti suntem la fel. Toti trecem prin momente grele, la un moment dat, toti avem si bucurii si suparari. Si le facem fata cum stim si cum putem fiecare. Asa ca, poate te ajuta sa stii ca nu esti singura, ca esti doar un om printre ceilalti. Cele 6 cuvinte pentru tine sunt: "esti un om ca si noi".

    RăspundețiȘtergere
  34. Speranţa şi încrederea să te călăuzească!

    Asta este urarea mea pentru tine, draga mea! Să rămâi o luptătoare, care nu se lasă doborâtă şi găseşte resurse să meargă mai departe, oricât de greu i-ar fi. Aşa cum o "cunosc" eu pe Camelia din spatele cuvintelor, pe care ni le dăruieşti în acest colţişor.
    LA MULTI ANI! cu mare drag, Cornelia
    aşa cum te "cunosc" eu din paginile

    RăspundețiȘtergere
  35. La cat mai multe frumoase postari!
    Nici nu imi mai aduc aminte cand te-am citit pentru prima data, dar stiu sigur ca in ultima vreme esti primul blog pe care il citesc, si mai bucur de fiecare data cand vad un articol nou.
    Ai devenit resposabila de multe din cumparaturile mele :) si sper ca si pe viitor sa ies la cumparaturi cu multe liste de produse adunate de la tine.
    Te urmaresc prin Bloglovin: Ella Coman
    email: coman.ella@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere