Comanda Yves Rocher

20.9.15


Am profitat de oferta de care v-am scris miercuri pe blog si am dat o comanda la Yves Rocher, iar vineri la pranz am si primit-o. Am platit 102,60 lei (am avut o reducere de 100 lei la comanda de minim 199 lei) si am primit tot ce vedeti mai sus. Am facut o super afacere, imi plac produsele pe care le-am comandat si cei de la Yves Rocher reusesc mereu sa ma uimeasca cu ofertele de genul asta ... si sa ma tenteze, dar asta e alta poveste.

Motivul pentru care am dat comanda a fost parfumul nou - So Elixir Bois Sensuel, la care ma gandesc de cand a aparut pe site. So Elixir, varianta clasica, mi-a placut la inceput, dar m-am plictisit repede el. So Elixir Purple imi place mult de tot si mi se pare perfect pentru vremea rece. Iar varianta asta Bois Sensuel (cu note de patchouli si vanilie) mi-a sunat mie intr-un anumit fel. Nu am ce sa spun inca despre el, ma asteptam sa fie o idee mai dulce (asta asa, la prima mirosire), insa astept zile mai reci sa-l incerc, e prea cald pentru el acum. Eu am profitat de oferta la care se ofera cadou si varianta de poseta de 15 ml a noului parfum - aici puteti sa vedeti oferta si parfumurile care intra la oferta, deci practic am primit 65 ml de parfum (din pacate vad ca acum s-a epuizat).

Am mai pus in cos doua oje (una din gama cu efect de gel si una din cea inspirata de culorile naturii), top coatul cu efect de gel, despre care am citit pareri bune si de-abia astept sa-l incerc, un gel de dus cu nuca de macadamia (l-am mai avut si-mi place mult) si un ruj-creion stralucitor, ca prea le-am vazut laudate in ultima perioada pe bloguri. Am primit patru cadouri la comanda: crema regeneratoare cu 30 uleiuri pretioase (care a ajuns deja la mama, a mai avut-o in trecut si i-a placut mult), o agenda repertoar (este un mic planner, mai degraba, si e chiar draguta), cadoul surpriza a fost crema din gama Pure Camille si apa de toaleta Trandafir Proaspat.

Voi ati profitat de oferta? Ce v-ati luat?

P.S.: codul HAPPY100 este valabil si astazi, din cate am inteles, daca vreti sa profitati de el.

8 comentarii

  1. E super oferta, dar trebuie sa-i rezist pt ca mi-am luat deja alt parfum

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești pe toate cu drag!
    Abia aștept să miros parfumul, m-a intrigat și atras de când am aflat de existența lui, nu aș putea să explic de ce.
    Pe nuanța aia la rujul creion trebuie să pun și eu mâna, am vrut s-o iau de prima oară dar nu mai era pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am simtit ceva cand am vazut numele si notele, ramane sa vad daca si confirma. :)

      Ștergere
  3. Sunt tare curioasa sa incerc si eu parfumul. Notele de vanilie ma conving oricand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La prima mirosire nu prea am simtit notele de vanilie care m-au atras si pe mine in descrierea lui. Ramane sa vedem cum e cand il incerc pe piele.

      Ștergere