Paula's Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster

28.9.15


Cand vine vorba de ingrijirea tenului am 3 slabiciuni - retinol, acid hialuronic si vitamina C, bine fie ... 4 daca ma gandesc si la niacinamide. Am incercat lunile trecute (si v-am si povestit pe blog) Clinical 1% Retinol Treatment (aici gasiti postarea cu pricina) si m-am tot gandit sa-l iau in varianta mare pentru ca mi-a placut mult de tot ce-a facut pentru tenul meu, insa stiam ca urmeaza cateva lansari Paula's Choice si ca va fi si un produs cu retinol si am asteptat. Iar in urma cu cateva zile am primit pentru testare produsul nou lansat - Resist 1% Retinol Booster - gasiti aici toate detaliile despre el si de-abia am asteptat sa-l folosesc.

In primul rand trebuie sa insist cu partea de booster - Paula's Choice a tot scos produse de tip booster in ultima perioada (Resist Hyaluronic Acid Booster il folosesc si eu si v-am si povestit de el pe blog) si ele sunt create pentru a fi combinate cu produsele pe care le folositi deja astfel incat sa imbunatateasca rezultatele si sa duca ingrijirea la un alt nivel. Mi se pare foarte tare conceptul, amestec produsul cu serul/ crema pe care o folosesc deja si asta e tot. Din categoria asta face parte si 1% Retinol Booster, nu este o crema hidratanta, nu se foloseste singur (ci se amesteca cu un ser sau o crema, asa cum am spus deja) si mai ales nu se foloseste fara protectie solara (aspect pe care nu l-as neglija sub nici o forma).

Textura este usor lichida si uleioasa (produsul fiind gandit pentru a fi folosit impreuna cu alte produse), culoarea este un galben pal si nu are nici un fel de miros (spre deosebire de Clinical 1% Retinol Treatment). Recipientul are 15 ml si o pompa de mare precizie care permite dozarea perfecta a produsului - se recomanda o picatura pentru dimineata, doua picaturi pentru seara sau chiar 3 picaturi daca problemele cu care va confruntati sunt mari. Eu il folosesc seara (l-am folosit o seara da, una nu, desi as putea sa-l folosesc zilnic fara probleme, eu tolerez foarte bine retinolul), una sau doua picaturi in functie de cum simt, il combin cu Hyaluronic Acid Booster si cu crema pe care o folosesc acum si-mi place mult cum imi simt pielea.

Ce pot sa va spun ca am observat pana acum - tenul meu este mai luminos, produsele intra mult mai bine in piele, pe barbie simteam niste mici puncte ciudate care au disparut imediat ce am inceput sa folosesc boosterul (in toata perioada cat am folosit retinol tenul meu n-a stiut ce e ala cos si nici acum nu prea stie). Sunt extrem de curioasa ce rezultate o sa am pe termen lung pentru ca inceputul e promitator.

Practic nu schimbi nimic in rutina ta de ingrijire, doar adaugi boosterul la ce folosesti deja si produsul folosit va deveni mult mai eficient. O sa revin dupa o perioada cu un review si o sa va povestesc mai multe pentru ca sunt sigura ca va tenteaza, si cum nu exista nici o varianta mini si nici nu e foarte ieftin, o sa vreti sa cititi cat mai multe pareri.

Va tenteaza 1% Retinol Booster? Ce parere aveti despre conceptul de booster?

8 comentarii

  1. Pfff, cum sa nu ma tenteze? :)
    Caz de primesc vreo mostenire, intentionez sa dau iama intr-o parfumerie, intr-o biblioteca si la PC in magazin :) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. suna foarte foarte bine <3
    sunt curioasa though si cat de mult tine (sunt convinsa ca pretul este destul de piperat.. dar sincera sa fiu as renunta la 2 haine noi pentru a-mi lua ceva ce-mi face pielea sa arate mai bine)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ajunge niste luni bune de tot, pe mine si !% Clinical m-a tinut o gramada si am avut o varianta mica si l-am mai folosit si pe toata fata. :)

      Ștergere
  3. Foarta interesanta ideeea si conceptul in sine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, totul se dezvolta si se adapteaza lumii nebune in care traim. :)

      Ștergere
  4. Pai daca e de la Paula's Choice sigur e bun! Mie imi plac produsele pe care le-am folosit de la ei si zau ca mi le-as lua pe toate daca bugetul mi-ar permite :D xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e suficient sa fie bun, trebuie sa ti se si potriveasca. Eu am produse de la ei cu care nu m-am impacat de nici un fel.

      Ștergere